Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 08.12.2014.

19:22

Eklston: Razočaran stavom Fetela

Vlasnik Formule 1 Berni Eklston izjavio je da je razočaran ponašanjem Sebastijana Fetela tokom razočaravajuće 2014. godine.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Eklston, koji je dugogodišnji navijač Fetela, veruje da je Nemac imao pogrešan pristup i da se nervirao zbog nevolja koje je imao i slabog motora Renoa.

„Veliki sam navijač Sebastijana, ali sam malo razočaran njegovim stavom koji se, mislim, promenio. Ponaša se kao poraženi, a on to nije, to nije njegov mentalitet. On je takmičar, ne voli da gubi ni u micama, ali kada igra sa mnom, nažalost gubi“, rekao je Eklston.

On je naveo da je Fernando Alonso takođe mogao bolje da se ponaša tokom druge polovine sezone u Ferariju, posle koje se oprostio od italijanskog tima.

„Ferari je bio razočaravajuć, negde su se izgubili. Fernando je pomalo izgledao kao Sebastijan, tako da sam malo i u njega razočaran“, dodao je Eklston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve