Nova vest
Auto-moto

Utorak, 11.11.2014.

17:59

Baton: Neka mi pokažu malo ljubavi

Vozač Meklarena Dženson Baton rekao je da bi voleo da mu iz tima pokažu malo ljubavi, jer se sada oseća kao da nije deo te porodice.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Baton još ne zna da li će ostati u britanskoj ekipi naredne sezone, isto kao i njegov timski kolega Kevin Magnusen, dok je potvrda povratka Fernanda Alonsa samo pitanje vremena.

Želite da se osećate kao da vas žele u timu, da ste deo porodice. Osećam se kao da vam roditelji kažu: ‘Znaš šta, nismo sigurni da li želimo da dođeš za Božić ove godine. Ali, tvoj brat može da dođe, on je sjajan’. Želite da se osećate kao da ste deo porodice i da vas oni žele tu. To je važnije od novca”, istakao je Baton.

Pošto je Alonso već postigao dogovor sa Meklarenom, jedino što se čeka odluka o njegovom timskom kolegi da bi se to zvanično i objavili. U britanskom timu su trenutno podeljeni po pitanju Batona i Magnusena, jer Danac nudi potencijal, a šampion iz 2009. godine iskustvo.

Šta god da se desi sledeće godine, novac nije problem za mene ni u kakvom slučaju. Budem li se trkao ovde ili negde drugde, to ću uraditi jer to volim. Naravno da želim da zaradim još novca, zato što verujem da sam postigao nešto i zaslužujem da budem plaćen za ono što radim u Formuli 1, u svom bolidu i onoga što donosim timu”, naglasio je Baton.

Alonso je trenutno jedan od najplaćenijih vozača u Formuli 1, a mediji prenose da će ugovor koji će potpisati sa Meklarenom biti najveću u istoriji. Španac je, inače, izjavio da se nada da će Baton ostati u timu, ali je Britanac istakao da se Alonso malo pita, ali da dobija podršku sa svih strana.

Dobijam toliku podršku i veoma sam emotivan po tom pitanju. Nikad tako nešto nisam doživeo. Veću podršku sam dobio sada, nego kada sam osvojio titulu”, otkrio je vozač Meklarena.

Očekuje se da bi Meklaren trebalo da potvrdi vozačku postavu pre Velike nagrade Abu Dabija, kojom se završava ovogodišnji šampionat Formule 1 23. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve