Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 09.11.2014.

19:52

Felipe, zašto ode u Meklaren?

Vozač Vilijamsa Felipe Masa napravio je zanimljivu grešku na Velikoj nagradi Brazila, kada je umesto do svojih mehaničara otišao do Meklarenovih.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Masa je ušao u boks “Interlagosa” po nove pneumatike, ali je skrenuo levo do Meklarenovih mehaničara, koji su, srećom, bili pre Vilijamsovih.

Oni su brzo reagovali i poručili mu da nastavi dalje, a brzom reakcijom on nije izgubio mnogo vremena i potom kao trećeplasirani prošao kroz cilj, iza vozača Mercedesa Nika Rozberga i Luisa Hamiltona. Brazilac je tako baš na svom terenu došao do najboljeg rezultata u Vilijamsu od dolaska u taj tim na početku sezone.



Masa, inače, nije prvi vozač koji je napravio takvu grešku, pošto je isto učinio Hamilton na prošlogodišnjoj trci u Maleziji, kada je otišao u boks Meklarena, svog bivšeg tima, a ne Mercedesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve