Nova vest
Auto-moto

Subota, 04.10.2014.

17:05

"Meklaren još nije potpisao vozače"

Ekipa Meklarena saopštila je da još nije potpisala ugovore sa vozačima za sledeću sezonu, uprkos spekulacijama da će angažovati Fernanda Alonsa iz Ferarija.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Red Bul je saopštio da će četvorostruki uzastopni šampion Formule jedan Sebastijan Fetel napustiti ekipu, a mediji spekulišu da će Nemac preći u Ferari, odakle bi Alonso mogao da predje u Meklaren, preneli su britanski mediji.

"Pitanje o vozačima za sledeću sezonu je neizbežno. Svi o tome pričaju... Za sada nismo potpisali ugovore sa vozačima", rekao je direktor Meklaren Grupe Ron Denis.

Vozačima Meklarena Džensonu Batonu i Kevinu Magnusenu na kraju sezone ističu ugovori sa ekipom.

Ferari se nije oglasio povodom spekulacija o Alonsovom odlasku, a dvostruki svetski šampion u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa čelnicima italijanske ekipe zbog nešto lošijih rezultata, pošto Ferari ove sezone još nije zabeležio pobedu.

Ferari se tako suočava sa sezonom bez pobede, prvi put od 1993. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

4 d

U fokusu

Vidi sve