Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 21.09.2014.

19:08

Magnusen kod doktora posle trke

Vozač Meklarena Kevin Magnusen zbog iscrpljenosti je završio na pregledima kod doktora posle Velike nagrade Singapura.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Magnusen je zauzeo deseto mesto na 14. trci sezone, a tokom prenosa trke bilo je jasno da ima određene probleme, pošto se preko radija žalio timu da mu je mnogo vruće.

Za uslove u Singapuru je poznato koliko su teški, a Magnusenu je bilo još teže zbog neobjašnjivog pregrejavanja unutar njegovog bolida.

Danac je odmah po izlasku iz bolida odradio intervjue za određene preglede i odmah potom je otišao na lekarske preglede.

Bilo je zaista teško, ali smo bar osvojili bod. Ne znam da li nešto nije bilo u redu, ali je moje sedište bilo vrelo, moraćemo da proverimo šta se desilo. Nisam mogao čak ni vodu da pijem. Ovo je najteže zarađeni bod do kojeg sam došao u karijeri. Ali, bolje išta nego ništa“, istakao je Magnusen.

Na trci za Veliku nagradu Singapura trijumfovao je vozač Mercedesa Luis Hamilton i tako preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve