Nova vest
Auto-moto

Sreda, 17.09.2014.

09:37

Hamilton i Rozberg kao neprijatelji

Direktor Mercedesa Toto Volf opisao je borbu za titulu vozača svog tima Luisa Hamiltona i Nike Rozberga kao "neprijateljsku".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Do kraja sezone Formule 1 ostalo je još šest trka, a Rozberg na prvom mestu ima 22 boda više od Hamiltona, pred noćnu trku za Veliku nagradu Singapura.

"Sve je od ljubazne veze tokom sezone preraslo u intenzivan odnos, gde se kao dvojica neprijatelja bore za titulu. To je sve proces sazrevanja. Momci su ceo život učeni da im je prioritet da pobede u F1", rekao je Volf.

Volf na sve gledao kao prirodan odnos koji će za jednog biti lepo, a za drugog teško iskustvo.

"U istom su bolidu, bore se jedan protiv drugog za trofej, jedan će da slavi, drugi da omane. To je novo iskustvo za obojicu. U F1 su 22 momka i svaki od njih je nemilosrdan. Znaju šta žele i pokušaće to da ostvare. Niko je uvek bio ovakav, ne znam zašto je bilo ko mislio da je "gospodin dobrica". Luis zna svoj put, impresivno se razvio, nije mu potrebna kontrola. Nema smisla pokušavati menjati njihove ličnosti", rekao je Volf.

VN Singapura vozi se u nedelju od 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve