Nova vest
Auto-moto

Utorak, 02.09.2014.

16:13

Alonso: Ostajem u Ferariju

Vozač Ferarija Fernando Alonso rekao je da će ostati u toj ekipi Formule 1, uprkos tome što je za njega zainteresovan Meklaren.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ove sezone za Meklaren voze Dženson Baton i Kevin Magnusen, a mediji spekulišu da čelnici te ekipe žele da promene postavu i dovedu Alonsa i Sebastijana Fetela.

"U ovom trenutku nemam nameru da menjam ekipu. Želim da pobeđujem za Ferari, želim da pobeđujem i završim posao koji smo započeli pre nekoliko godina. Videćemo šta će nam doneti budućnost", rekao je Alonso, preneli su britanski mediji.

Alonsov ugovor sa Ferarijem ističe na kraju 2016. godine.

"Prošlog leta su počele priče o meni, ali nikada nisam rekao da želim da odem iz Ferarija, niti sam rekao da prelazim u neki drugi tim. Takođe, ponosni ste i srećni što su najbolje ekipe zainteresovane za vas i to kažu javno", rekao je Alonso.

Sedam trka pre kraja šampionata Alonso je četvrti u generalnom plasmanu vozača sa 121 bodom, 99 manje od lidera Nike Rozberga u Mercedesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

1 d

U fokusu

Vidi sve