Nova vest
Auto-moto

Sreda, 23.04.2014.

12:07

Kimi: Ko kaže da nisam motivisan?

Vozač Ferarija Kimi Raikonen oštro je reagovao na sugestije da ima problema sa motivacijom i da je to uzrok loših rezultata na startu nove sezone Formule 1.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Finac se posle dve godine provedene u Lotusu vratio u Ferari i njegovi rezultati na prve četiri trke nisu bili ni blizu onih koje je ostvario njegov timski kolega Fernando Alonso.

Raikonen je više puta istakao da ima problema sa upravljanjem modelom F14 T i trenutno ima samo 11 bodova, 30 manje od Alonsa.

Ne znam zašto uvek pominjete motivaciju, da je nemam, ne bih bio ovde. Sve je to s****e. Nažalost, imali smo loše trke, ali je to tako ponekad i cilj nam je da napredujemo. Moramo dosta da radimo, nismo imali nijednu trku do sada na kojoj smo u potpunosti bili zadovoljni. Teška situacija je, ali kada pređemo dovoljno krugova verujem da će sve doći na svoje mesto”, istakao je Raikonen.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se 11. maja trkom za Veliku nagradu Španije na stazi “Katalunja”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve