Nova vest
Auto-moto

Petak, 07.09.2012.

18:18

Vitmarš: Hamilton želi da ostane

Prvi čovek Meklarena Martin Vitmarš rekao je da su ga Luis Hamilton i njegov menadžment uverili da Britanac želi da ostane u timu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Hamilton je poslednjih dana predmet brojnih spekulacija koje se tiču njegovog potencijalnog prelaska u Mercedes na kraju sezone, a koje su potekle od Edija Džordana, bivšeg vlasnika tima u Formuli 1, a sadašnjeg stručnog konstultanta mreže BBC.

Uprkos tome što je vest demantovana sa više strana, priče o Hamiltonovom prelasku u Mercedes se ne smiruju, pa se po dolasku Formule 1 u Moncu pojavila informacija da mu nemački tim nudi 60 miliona evra.

Sve će biti rešeno. Mislim da to nije toliko velika stvar za nas u timu, koliko je velika za medije. Novinari vole takve spekulacije, ali nas one nisu poremetile. Luis i njegov menadžment su me uverili u svoje namere i ovom trenutku smo fokusirani na nastavak saradnje“, rekao je Vitmarš, „Naravno, vozač mora da vozi tamo gde je srećan. Tim i ja ne bismo želeli nekoga ko nije 100 odsto posvećen, jer tako ne može da se radi, a to sam svima stavio do znanja. Mnoge pozitivne stvari su mi rečene ali, opet, tokom godina sam naučio da ništa nije gotovo dok ugovor nije potpisan“.

Hamilton je, inače, na najbolji mogući način pokazao da ga toliko ne dotiču poslednje spekulacije, pošto je bio najbrži na drugom treningu pred Veliku nagradu Italije u Monci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve