Nova vest
Auto-moto

Sreda, 25.01.2012.

14:08

Katerhem prvi predstavio bolid

Ekipa Katerhema prva je predstavila bolid za ovogodišnji šampionat Formule 1 i to dan pre nego što je bilo planirano.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tim je trebalo da obelodani izgled novog bolida na naslovnoj strani magazina F1 rejsing u četvrtak, ali su pretplatnici svoj primerak dobili dan ranije, pa su se samim tim slike neplanirano pojavile na društvenim mrežama.

To je ekipu sa sedištom u Velikoj Britaniji nateralo da i sama objavi slike preko svoje stranice na društvenoj mreži Twitter. Ipak, u pitanju je samo jedna fotografija, dok će ostale, kako je planirano, biti objavljene u četvrtak, zajedno sa detaljima vezanim za novi bolid.

Model tima za sezonu koja počinje 18. marta u Australiji nosi naziv Katehem CT01 i to je prvi bolid ekipe pod novim imenom, pošto se u prethodne dve godine takmičila pod imenom Lotus. Bolid, koji će u sebi imati Renoov motor, ima drastično drugačiji izgled prednjeg dela nego što je bio slučaj prethodnih godina, a gotovo izvesno je da će sličan slučaj biti i sa velikim brojem drugih timova, zbog promene propisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve