Nova vest
Auto-moto

Sreda, 11.01.2012.

22:21

Kubica ponovo u bolnici

Poljak Robert Kubica ponovo je u bolnici pošto je zaradio novu povredu noge kada se okliznuo na ledu u blizini italijanskog Vijaređa u sredu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kubica je prošlog februara imao tešku nesreću tokom relija u Italiji u kojoj je zaradio teške povrede ruke i noge i još uvek nije spreman za povratak u Formuli 1.

Prema prvim informacijama, Kubica je u padu u sredu zadobio mikro-frakturu tibije desne noge, upravo one koju je povredio pre skoro godinu dana.

Nova povreda mogla bi dodatno da odloži povratak poljskog vozača u Formulu 1, koji je na kraju prošle godine ostao bez ugovora sa Lotus Renoom, ekipe koja sada nosi samo ime Lotus.

Kubica je još u novembru objavio da neće biti spreman za start ovogodišnjeg šampionata, a nova povreda je sigurno loša vest za njegov povratak. Italijanski mediji izvestili su da se Kubica okliznuo na ulici u Pijetrasanti, mestu koje se nalazi u blizini Vijaređa, i odmah je prebačen u bolnicu na detaljnije preglede. Kada je utvrđen prelom Kubica je napustio bolnicu, ali je otišao u kliniku u Pjetra Ligureu, gde se oporavljao od povreda zadobijenih na reliju prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve