Nova vest
Auto-moto

Sreda, 13.10.2010.

21:55

Raste broj Kobajašijevih fanova

Posle trke za Veliku nagradu Japana veliki broj vozača izrazio je oduševljenje vožnjom Kamuija Kobajašija u bolidu Zaubera.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Među njima se našao i vozač Renoa Robert Kubica, koji je posle odustajanja na stazi „Suzuka“ ostatak trke gledao preko televizije u boksu.

„Ono šta je Kamui radio u svom bolidu je bilo fantastično. Pošto sam na televiziji morao da gledam trku, učinio je moj dan zanimljivijim“, rekao je Kubica.

Vozač ekipe Toro Roso Sebastijan Buemi, takođe je istakao da je veliki fan Kobajašijeve vožnje i njegove mogućnosti da sa lakoćom pretiče protivnike.

On je neverovatan. Bez obzira kakav bolid, Kamui uvek daje sve od sebe. Za mnoge je on uzor po pitanju borbenosti, iako se, naravno, takvi pokušaji preticanja ne završe uvek dobro“, rekao je Buemi i istakao da mu je žao što na „Suzuki“ nije imao priliku da se bori sa Japancem, “Nažalost, iz boksa je izašao baš ispred mene. To je prava šteta jer volim oštru borbu sa odličnim vozačem“.

Na pohvale svojih kolega, Kobajaši je samo, uz osmeh, odgovorio:

Pogledajte to sa ove strane, možda ja kočim malo kasnije od svojih protivnika“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve