Nova vest
Auto-moto

Utorak, 24.08.2010.

11:51

Hamilton kažnjen sa 350 evra

Australijski sud kaznio je vozača Meklarena Luisa Hamiltona sa 350 evra zbog divljanja ulicama Melburna krajem marta ove godine.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Hamilton, koji je na trci za Veliku nagradu Australije bio šesti, se tada nalazio za volanom srebrnog Mercedesa, koji je policija zaplenila.

Šampion Formule 1 iz 2008. godine se nije pojavio na saslušanju, jer ga predstojećeg vikenda očekuje trka u Belgiji, ali je izbegao optužujuću presudu.

Lokalni mediji su objavili da je Hamiltonov advokat sudu rekao da je Britanac javno uputio izvinjenje za svoje postupke, a i da je zbog njih pretrpeo sramotu i poniženje posle objavljivanja vesti u medijima.

Pred trku u Belgiji, 13. u ovogodišnjem šampionatu, Hamilton zauzima drugo mesto u generalnom plasmanu, sa četiri boda manje od vodećeg Marka Vebera, vozača Red Bula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve