Nova vest
Auto-moto

Subota, 07.08.2010.

20:55

Veber: "Nadam se posebnom cilju"

Vozač Red Bula Mark Veber rekao je da je već neke ciljeve ostvario ove sezone, ali se nada da će stići i do onog najvećeg.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Australijanac je prošle nedelje trijumfovao na stazi „Hungaroring“ što je njegova četvrta pobeda ove sezone, šesta u karijeri.

Veber je trenutno vodeći u generalnom plasmanu šampionata Formule 1 sa četiri boda više u odnosu na Luisa Hamiltona.

„Pokazali smo ove godine da nam je u bolid u dobrom stanju tako da se nadamo da nećemo više imati loših izdanja na trkama. U Singapuru bi trebalo da bude dobro, tako i Suzuki, Brazilu i Abu Dabiju. Malo smo zabrinuti za neke druge trke kao što je Monca, ali bolid je veoma, veoma jak na većini staza tako da smo spremni protiv svakoga“, rekao je Veber.

Red Bul je vodeći tim u generalnom šampionatu sa osam bodova više u odnosu na drugoplasirani Meklaren.

„Bilo bi lepo kada bih trijumfovao na Spa, Suzuki i još nekim stazama, a sa tim bi stiglo još nešto veoma posebno“, izjavio je Veber.

Ovogodišnji šampionat nastavlja se trkom za Veliku nagradu Belgije na stazi „Spa-Frankošamp“ 29. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve