Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 26.04.2010.

18:46

Alonso osigurao palčeve

Palčevi dvostrukog šampiona Formule 1 i vozača Ferarija Fernanda Alonsa osigurani su u ponedeljak na deset miliona evra.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sponzor italijanske ekipe Santander je objavio da je svaki palac španskog vozača osiguran na pet miliona dolara u okviru javne kampanje životnog osiguranja, ali u u slučaju nesreća, pred trku za Veliku nagradu Španije koja je na programu 9. maja na stazi "Katalunja" u Barseloni.

"Palčevi Fernanda Alonsa su simbol, uz to su i važni za upravljanje bolidom u Formuli 1, jer su znak za pobedu, kao i da je sve u redu", kaže se u saopštenju Santandera.

Alonso, koji se Ferariju pridružio ove sezone iz Renoa, u kojem je osvojio dve titule, izjavio je da se nada da će prva evropska trka sezone povećati njegove šanse u borbi za titulu. Španac, pobednik prve trke ovogodišnjeg šampionata Formule 1, je posle četiri runde treći u generalnom plasmanu.

"Došlo je vreme da se vidi ko može da se bori za titulu, a ko ne. U Evropi će sve izaći na videlo, a vozači i timovi će pokazati ko može najbrže da razvija svoj bolid. Odlična borba tek počinje", istakao je Alonso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve