Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 11.03.2010.

13:54

Sena za B92: „Spreman sam za F1“

„Ako mislite da sam ja dobar vozač sačekajte da vidite mog sestrića Bruna”, rekao je krajem sezone 1993. godine Aerton Sena kada je napuštao Meklaren.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

1. maja naredne godine trostuki šampion Formule 1 izgubio je život na trci za Veliku nagradu San Marina, na stazi “Enco i Dino Ferari”, a 15 godina kasnije njegov sestrić Bruno Sena dobio je priliku da vozi u šampionatu u kojem je Aerton Sena stekao status legende.

Osećam se opuštenim i motivisanim u isto vreme. Dobro je što konačno mogu da se koncentrišem na sportsku stranu moje karijere i radim sa timom. Ulaskom u Formulu 1 sam ispunio svoj san i spreman sam za sve što me očekuje“, rekao je Bruno Sena za B92.

Vozač ekipe Ispanja rejsing u ekskluzivnom intervjuu za B92 otkriva kako je išao njegov put do ostvarenja sna, koji je njegov naredni cilj, kakav osećaj bio dok je gledao ujaka na stazi i koliko mu znači podrška porodice...

Kompletan intervju sa mladim Brazilcem možete da pročitate u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve