Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 22.12.2008.

20:28

Hamilton: "Znam da me ne vole"

Šampion najbržeg cirkusa na svetu Luis Hamilton veruje da ga drugi vozači ne vole zbog velikog uspeha koji je za kratko vreme postigao u Formuli 1.

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Hamilton je imao dve neverovatne sezone, postavio je mnoge rekorde u debitantskoj sezoni pre nego što je u drugoj osvojio šampionsku titulu, ali je i morao da se nosi sa mnogim kritikama o padoku o njegovom stavu i vožnji.

„Da budem iskren sve to me ne dotiče jer se s tim nosim još od prve godine kada sam počeo da se bavim ovim sportom. To nužno ne znači da me ne vole, već da jednostavno ne vole da gube“, rekao je Hamilton.

Vozač Meklaren Mercedesa je imao podršku ekipe iz Vokinga mnogo godina pre debija u Formuli 1 i smatra da je činjenica da je po ulasku u najbrži cirkus dobio pobednički bolid doprinela njegovoj nepopularnosti u padoku.

„Kada se pogleda ja sam odmah dobio priliku u vrhunskom timu za koji je sigurno još neki vozač želeo da vozi i pobedio sam ih sve. Ni ja ne volim da gubim, možda to tako nekima ne izgleda, ali se trudim da to drugima ne pokažem“, izjavio je Hamilton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve