Nova vest
Auto-moto

Sreda, 11.06.2014.

11:45

Pavlović u emisiji "Top Gear"

Srpski automobilista Miloš Pavlović ove godine nastupa u izuzetno atraktivnom evropskom "Lamborgini Super Trofej" šampionatu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

To takmičenje privuklo je pažnju čak i producentima najgledanijeg automobilskog šou-programa na planeti – „Top Gear“.

Džeremi Klarskon, Džejms Mej, Ričard Hamond i tajanstveni Stig, helikopterom su stigli na autodrom u Monci i snimili prilog o "Super Trofej" automobilu, "galjardo LP 570-4" koji vozi Pavlović i koji je trenutno, u tandemu sa Italijanom Edoardom Piskopom, prvi u klasi "Pro".

Stazu je okupirala čitava armija zaposlenih u „Top Gear“ produkciji i isto toliko ljudi iz Lamborginija, a Miloš je bio zadužen da Stiga upozna sa svim tajnama automobila, kojim je pre nešto manje od dva meseca pobedio upravo na čuvenoj pisti u blizini Milana.

"Ovo je bilo neobično i veoma zanimljivo iskustvo. Sve što je ekipa Top Gear-a danas radila bilo je veoma profesionalno u svakom njihovom koraku, zbog čega mi je zaista bilo zadovoljstvo da učestvujem u pripremi priloga o mom automobilu i pomognem Stigu da što pre bude pripremljen za vožnju. Mogu samo da kažem: Bravo Top Gear! Bilo je lepo gledati ih kako rade, jer je sve izgledalo veoma atraktivno, a bez velikog rizika", rekao je Pavlović.

Posle ovih obaveza, Miloša očekuje nastavak sezone u evropskom "Lamborgini Super Trofeju", trkama na stazi "Pol Rikar" u Francuskoj 28. i 29. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve