Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 22.09.2011.

20:26

Borković dobio veliku podršku

Evropski vicešampion na brdskim stazama Dušan Borković u četvrtak je dobio novog velikog sponzora, kompaniju NIS.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Povodo toga Aranđelovcu je potpisan ugovor o sponzorstvu i organizovana promocija Nisotec rejsing tima, dok su svi učesnici skupa bili su u prilici da se voze u reli vozilu najmlađeg osvajača Dijamantske kacige u istoriji srpskom automobilizma.

Zahvaljujem se NIS-u, svom zlatnom sponzoru, kompaniji koja je prepoznala značaj automobilizma, i koja je poznata kao kompanija koja promoviše vrhunski sportske kvalitete i vrednosti. Podršku prihvatam kao veliki compliment, iza mene je stao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, brend koji krupnim koracima osvaja pozicije na međunarodnom tržištu. Ulazak u Nisotec rejsing tim vidim i kao dodatan podstrek koji će me približiti ostvarivanju ambicioznih planova na međunarodnim reli stazama, u prvom redu trona na Evropskom šampionatu na brdskim stazama”, rekao je Borković.

Značaj potpisivanja ugovora sa jednim od najboljih srpskih automobilista ikada, ispred kompanije NIS objasnio je Dimitrij Vukolov.

Potpisivanje ugovora sa Dušanom Borkovićem predstavlja logičan nastavak ulaganja u vrhunski sport. Uvereni smo da ćemo podrškom šampionu u automobilizmu i formiranjem Nisotec rejsing tima doprineti afirmaciji ovog atraktivnog sporta”, rekao je Vukolov, “Verujemo u šampionsku budućnost Borkovića i učinićemo sve da se ona ostvari”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve