Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 26.09.2010.

17:50

Završen šampionat u kartingu

Trkom na parking prostoru ispred fabrike automobila u Kragujevcu završen je šampionat Srbiej u osnovnoj školi sportske vožnje, kartingu.

Izvor:

Autor:

Default images

Kako sa na prva dva prolećna izdanja imali mini elementarne nepogode, kiša i vetar, ovoga puta kartingaši su uživali u idealnim jesenjim uslovima.

„Više od 30 takmičara na finalnoj trci karting šampionata u idealnim vremesnkim uslovima, na stazi ispred fabrike automobila u Kragujevcu, je manifestacija kakva se samo poželeti može“, rekao je Dragan Vezmarović, direktor takmičenja.

Čak je publike bilo u pristojnom broju, koja je, verujem, u potpunosti uživala u bravurama, kako najmlađih, tako i starijih takmičara u svih pet raspisanih klasa, plusa dva Kupa. Veliko finale u potpunosti je pripalo Tamari Tanasić, koja je u obe vožnje klase 5, osvojila prvo mesto“, dodao je Vezmarović.

Radost, po koja suza, čestitanje i najave planova za narednu sezonu, obeleželi su završene aktivnosti u Kragujevcu. Slabo u kojoj klasi nije poznato ko će se okititi šampionskom titulom, ali neka ostane da će zadnju reći Sportski auto karting savez Srbije. Još onomad se moglo čuti, da Kragujevac, možda neće biti poslednja, možda se sve završi na Ada Huji u prestonici.

Rezultati prve trke:
Klasa 1: N. Lazarević, M. Nikolić, J. Nedeljković
Klasa 2: A. Radojković, M. Todorović, F. Đolović
Klasa 3: A. Ristić, N. Miljković, M. Katanić
Klasa 4: A. Milojević, Z. Marković, G. Savić
Klasa 5: T. Tanasić, K. Janković, J. Ristić
Rezultati druge trke:
Klasa 1: N. Lazarević, N. Bjelov, J. Nedeljković
Klasa 2: A. Radojković, M. Todorović, F. Đolović
Klasa 3: N. Miljković, A. Radojković, M. Katanić
Klasa 4: A. Milojević, Z. Marković, D. Mrđa
Klasa 5: T. Tanasić, K. Janković, J. Ristić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve