Nova vest
Tenis

Subota, 25.01.2020.

06:29

Stigao Goran – Đoković trenirao sa Polmansom FOTO

Novak Đoković je u subotu odradio trening u dnevnom terminu od 14.30 časova po lokalnom vremenu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Stigao Goran – Đoković trenirao sa Polmansom FOTO
Foto: B92/ZK

Đoković je trenirao po veoma jakom suncu, pred nekoliko stotina navijača koji jedva da su imali mesta na tribinama kraj terena na kojem je radio u društvu članova svog tima.

Za sparing partnera je imao Australijanca Marka Polmansa, igrača kojeg je Dušan Lajović eliminisao sa turnira u drugom kolu.

Pročitajte još Novak: Vajda i Ivanišević funkcionišu odlično

Ono što je od danas novina je da je u Melburn u petak stigao i Goran Ivanišević, koji paralelno učestvuje na turniru legendi ovde na Australijan openu.

Goran se odmah priključio radu, bio je tu uz Marjana Vajdu i fizioterapeuta Ulisesa Badija, a dok se Uli gotovo sve vreme pržio na suncu,
Goran i Marjan su se sakrili u tanku zonu hladovine iza osnovne linije, odakle je Novak razmenjivao udarce da Polmansom.

Bio je to redovan trening šampiona Australijan Opena koji je u prva tri kola prikazao sigurnu igru i sada ga u nedelju očekuje okršaj za plasman u četvrtfinale.

Njegov protivnik je 14. teniser sveta, Argentinac Dijego Švarcman koji je u prethodnom kolu pobedio našeg Dušana Lajovića.

Novak je, naravno, po završetku strpljivo delio autograme, a među navijačima bilo je dosta navijača sa srpskim zastavama, mada je bilo primetno da je bilo fanova sa svih meridijana, iz Kine, Japana, Indije, Australije...

Nekako po završetku Novakovog treninga, na teren je izašao i Rodžer Federer koji je dan ranije morao da igra više od četiri sata u maratonskom duelu u kojem je u super taj-brejku petog seta pobedio Džona Milmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve