Četvrtak, 16.01.2020.

09:10

Đoković kreće protiv Nemca – na putu ka finalu dvojica Srba i Federer VIDEO

Novak Đoković igraće protiv Nemca Jan-Lenarda Štrufa u prvom kolu Australijan opena.

Izvor: B92

Ðokoviæ kreæe protiv Nemca – na putu ka finalu dvojica Srba i Federer VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

zzbz

pre 4 godine

Kao i uvek namesten zreb za Federera. Beretini i Fonjini, pa dodje odmoran u polufinalu i lako dobije Novaka, ako Novak uopste prodje pakao do njega, pre svega mislim na Cicipasa...

Jaki

pre 4 godine

Novak mnogo lakse igra protiv igraca sa jednorucnim bekendom na betonu. Jedino ne sa Vavrenkom a tu je vise Sada u glavi. Tako da Cicipas nema sanse a Agut ce biti tezi i uzece vise energije.
Rodzer ce biti nepredvidiv pa je svejedno za zreb
Nadal realno najtezi po imenima -nova generacija ali ih je sve dobijao . Ali dosta se moze istrositi kao i ostali
Bice dosta meceva u min 4 seta na toj strani

Milan

pre 4 godine

Kako neko ko navija za tenisera koji je 2018. uzeo dva GS-a tako što je pobeđivao Andersona, Nishikorija i Del Potra može da komentariše bilo čiji žreb?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 16. januar 2020 17:15)
Licemerno precutkujes da je pobedio i Nadala u mozda i najboljem mecu te godine na Vimbldonu. A Anderson je pobedio Federera na Vimbldonu jos u cetvrtfinalu. A Federera je Djokovic cekao u cetvrtfinalu Vimbldona, ali je Federer izgubio od Milmana. Nipodastavanje Del Potra samo pokazuje koliko nemas pojma o tenisu.

Rafa30

pre 4 godine

Fed ima dakeko najetzi zrijeb, hurkac uli shapovaliv ga mogu dobit..

Steuf je u losoj formi, nole ima solidan zrijeb, a nadal tako tako..

Rekoa bih da je najgore prosao fed

šetač

pre 4 godine

Nadal ima jako težak žreb Tim, Medvedev/Zverev. Nole ide na nezgodnog Cipiripija ili Aguta a Rođa je baš povlašćeni, jako smešan žreb za nekog ko je treći.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@rodjaprevaraodtenisera Kako neko ko navija za tenisera koji je 2018. uzeo dva GS-a tako što je pobeđivao Andersona, Nishikorija i Del Potra može da komentariše bilo čiji žreb?

Termodinamicar

pre 4 godine

Novak je Srbin i goat.
(Novak će biti prvi još devet i po godina, 16. januar 2020 16:01)

Pa cim je Srbin onda je automatski i GOAT. To je valjda logicno...

srbin

pre 4 godine

Ko misli da ce Agut dobiti Cicipasa, grdno se vara. Mali ga je dobio prosle godine u istoj fazi a sada je za 30% bolji igrac… Razlika je serva, Cicipas ima servu i lakse ce puno osvajati svoje servis gemove, takodje ima tu agresivnu igru kojom moze svakoga da probije, paklen forhend, vrhunsku igru na mrezi, Agut je previse pasivan da bi njega dobio… Naravno ovo vazi ako oba tenisera budu na visokom nivou…

Zmija Pliskin

pre 4 godine

Evo i ja da dam svoje vidjenje, ima lepih komentara i vrlo realnih ovde.

Sto se tice Medvedeva, on bi bio jako nezgodan Djokovicu da je u 1/4 ili 1/2, mislim da on nema cistu glavu za finale a i pitanje je dal ce doci jer mu je zreb prenaporan.

NADAL - hmmm, on se sa ovim mladjanima nosi bolje nego Djokovic i Federer, Nadal ce sve njih pocistiti po mom misljenju , jer protiv njegove igre oruzje ima samo Djokovic, a ako dodje do finala , bice istrosen i bez goriva.

Federer je jako nepredvidiv, moze ispasti u nekom od ranijih kola a mozda i dodje do 1/2.

DJOKOVIC - sto se njega tice, bitno je da do Cicipasa/Aguta dodje bez izgubljenog seta i onda vrv nece imati problema, mislim da Djokovica moze trenutno dobiti samo Medvedev i Wawrinka i to u nekoj ranijoj fazi turnira ne i u finalu.

Najveci protivnik Djokovica je vazduh jer je on kilaviji po tom pitanju od ostalih.

zvezdoprc

pre 4 godine

Nadalu je izuzetno težak žreb, teško do finala. Đokoviću do Cicipasa najteži protivnik je u prvom kolu - Nemac Štruf. Nemac može biti opasna mina.

šetač

pre 4 godine

Dobre je da ne mora da igra sa obojicom Cicipas/Bautista Agut, ili jedan ili drugi. Obojica su naporni i teški su. Teži su protivnici od Rođe Federera.

dare slovenac

pre 4 godine

Namestili zreb da novaku bude teže. A Nadalu dali sve ove lake. Na novaka ide najbolji teniser svih vremena, plus Cicipas ili Agut, sve teniseri koji su ga prošle godine dobijale jednom ili više puta. Ne daju Novaku da osvoji 8. titulu na AO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hahaha, 16. januar 2020 12:06) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (-2)

Namestili Novaku ili Novaka nekome namestili, zavisi kako okreneš i sa kojeg ugla gledaš...

Miodrag

pre 4 godine

Po žrebu mi se čini da Novak ima lakši žreb nego Nadal i Federer jer Novaku samo pretnja može da bude Bautista Agut u četvrtfinalu ako sve prodje Španac. Nadal ima ozbiljan žreb od osmine finala jer može da naleti na Kirijosa ili u četvrtfinalu na Tima. Što se tiče Federera možda Šapovalov kao NextGen igrač mogao da bude ozbiljan konkurent Švajcarcu.

sempervivum

pre 4 godine

За Федерера лаганица до полуфинала, за Надала пакао!
За Новака је ово солидно.

nikol dž. femija

pre 4 godine

ONO ŠTO BODE OČI, jeste da kada je Novak prvi uglavnom i to u 95% slučajeva u polufinalu na gren slemovima išao je na 3. a kada je Novak sada drugi, onda opet ide na 3.

VOLELA BIH DA OVDE NEKO NAPIŠE, AKO ZNA ILI MOŽE DA PRONAĐE, kada je to NOVAK KAO BROJ JEDAN IŠAO NA 4-og U POLUFINALU i koliko puta.

Hvala unapred.

NOVAKU I OSTALIM SRPSKIM TENISERIMA I TENISERKAMA SREĆNO I BERIĆETNO NA AO.

Kalina je u pravu

pre 4 godine

Jedva cekam duel Nadal-Kirjos.Rafa nmz ocima da vidi onog foliranta a letos na WB se vise radovao pobedi nad Australijancem nego kad osvoji GS.Realno je da Nole osvoji AO.

hahaha

pre 4 godine

Namestili zreb da novaku bude teže. A Nadalu dali sve ove lake. Na novaka ide najbolji teniser svih vremena, plus Cicipas ili Agut, sve teniseri koji su ga prošle godine dobijale jednom ili više puta. Ne daju Novaku da osvoji 8. titulu na AO

Baghdatis

pre 4 godine

Vise nego solidan zreb. Cini mi se da je Bautista u odlicnoj formi tako da Tsitsipas treba dobrano da se pomuci kolo pre cetvrtfinala sto opet ide u prilog. Medvedev moze biti problem, ali do finala treba proci Nadala... Idemo majstore!!

veliki strumf

pre 4 godine

Nije Noletov put uopšte tako lak kao sto se misli. Tu su Evans i Edmund koji mogu da budu vrlo nezgodni, naročito Edmund kad je u formi. Zatim Lajovic ili Svarcman - obojica su u odličnoj formi. Dvarcman je vrlo neugodan igrač. Nakon toga Cicipas ili Agut. Španac igra izvanredno, neće biti autsajder protiv Cicipasa. Uopšte me ne bi iznenadilo da ga dobije i u 1/4 igra sa Noletom. Lično bih više voleo Cicipasa - njegov stil igre više lezi Novaku od “dosadnog” Spanca. Ako bude Federer u polufinalu (sumnjam), to će za Noleta biti mnogo lakši zadatak. Federer ga je na AO zadnji put dobio pre deceniju i po, nakon toga Nole ga je lako dobio 3 puta uz samo 1 izgubljen set. Rafa će teško do finala, puno je mina usput. Ako ništa drugo, iscedice ga kao limun. Lično bih ubedljivo najviše voleo Rafu za protivnika u finalu jer on na AO, generalno na betonu, nema nikakve šanse protiv Noleta. Jedina dobra strana ranijeg Rafinog ispadanja bila bi ta sto bi se Nole odmah vratio na prvo mesto ako osvoji turnir. Ipak, iz tog dela kostura tipujem na Medvedeva ili Tima da će igrati finale. Biće vrlo uzbudljiv AO, nikada ovoliko pretendenata na visok plasman nije bilo. Mora se reci da su ovi mladi lavovi kvalitetom i konstantnoscu iznad igrača tipa Berdih, Conga, Raonic, Nisikori, Cilic i slični koji su iza Big 4 bili favoriti na AO čitavu deceniju. Jedino je Vavrinka za sada ispred, i to samo jer se na nekim GS

Milan

pre 4 godine

Nece Cicipas stici do cetvrtfinala, izbacice ga Bautista Agut koji je u sjajnoj formi. I Novaka ce on verovatno namuciti, ali ga nece spreciti da osvoji jos jednu titulu. U finalu se nadamo Nadalu :) Federer ne verujem da moze do polufinala.

Goran

pre 4 godine

Federer ima najlaksi zreb jer ne mora igrati ni sa Cicipasom ni sa Medvedevim do finala. Novak nailazi na Cicipasa u cetrtfinalu a Nadal na Medvedeva u polufinalu.

mix

pre 4 godine

Niko vise nema lak zreb,ali realno,ako Novak igra svoj najbolji tenis,niko nema sta da trazi na AO.Jedino sto moze svima da pravi problem je vazduh.

Rastko

pre 4 godine

Nije sjajan žreb, ali nije ni pakao kakav je mogao biti. Ko može Novaku da napravi problem: Medvedev, Thiem, Tsitsipas, Agut, Kyrgios. Federer i ne baš u ovom trenutku i na tvrdoj podlozi, ne čak ni Nadal. Izbegao je četvoricu opasnih tenisera za njega do finala (Tsitsipas i Agut će eventualno imati duel, pa jedan otpada), i preostaje mu jedan od te dvojice uz potencijalno Federera, što je donekle i u redu, ne osvaja se GS tek tako. Federer naravno ima najlakši žreb. :(

miodrag

pre 4 godine

Najtezi zreb za Nadala pa Novak, I Starac Foco od 100 ljeta - mada Sapovalov, Dimitrov, Fonini nisu laki protivnici u zavisnosti na koju nogu ustanu, naravno

Evans

pre 4 godine

Nolomani, kako mislite da Nolo prodje Cicipasa? Aaaahaha haha!!
(Labud, 16. januar 2020 09:50)


Ako se ne varam Djokovic ga je dobio pre 2 meseca u Parizu 6-1 6-2

Milojko

pre 4 godine

Ljudi se loze bez veze, koji bre Cicipas, Nole ce svoje cetvrtfinale igrati protiv Bautiste Aguta, a Federer ni ne stize do polufinala. Finale Djokovic-Medvedev 80%.

očigledno

pre 4 godine

Pošto se srpski teniseri se ne smiju usuditi da Đokoviću pruže kakav-takav otpor ,on će na ovom GS do finala imati samo dva rivala Cicipasa i Federera.

Qwerty

pre 4 godine

Nema Fed toliko lak zreb koliko se pise. Drugo, trece i cetvrto kolo prilicno tesko. jedino u cetvrtfinalu ima cist penal. Tesko da ce pobediti Krajinovica, Hurkača i Šapovalova/Dimitrova bez izgubljena batem 3 seta. Svi imaju ujednacen zreb Novak tesko prvo kolo i cetvrfinale, a Nadal cetvrto i cetvrfinale. Ako dobije Cicipasa, Nole osvaja.

Roki cetri

pre 4 godine

Dobro je,nema Warvinke.Kad njega nema na Grand Slamu ili kad ga ima,a ispadne prije meca sa Noletom sve je mnogo lakse i Nole redovno osvaja.

idemooooo

pre 4 godine

Konačno za Novaka jedan dobar žreb.

Kad se setim US opena Vavrinka, Medvedev, Federer, Nadal, ne bi mogao da prođe i da je 5 godina mlađi

Tribislav

pre 4 godine

Vidim da ovde neki komentarisu zreb, ali sa stanovista Djokovica, Nadala i Federera mislim da je to apsolutno nebitno. Obojica su krenuli po trofej, tako da moras sve prepreke proci bile one trece kolo ili polufinale. :)

Milan_PT

pre 4 godine

Nolomani, kako mislite da Nolo prodje Cicipasa? Aaaahaha haha!!
(Labud, 16. januar 2020 09:50)

Pa, onako kako ga je prošao i zadnji put kad su igrali. U Parizu je bilo 6:1, 6:2...

očigledno

pre 4 godine

Pošto se srpski teniseri se ne smiju usuditi da Đokoviću pruže kakav-takav otpor ,on će na ovom GS do finala imati samo dva rivala Cicipasa i Federera.

SofronijeTheGreat

pre 4 godine

E moj Lajus,opet te zreb u Australiji nije pogledao. Iz godine u godinu ista prica. Nista, spremaj se za Monte Carlo jer branis finale i za Roland Garros jer tu ocekujem cetvrt ili polu finale !

'Ajmo Duci

Mister no

pre 4 godine

Novak prvo kolo Jan Lenard izuzetno težak meč za prvo kolo. Nemac je u prošlosti mnogo jakih igrača izbacivao. Medvedev.Pa on može već u prvom kolu da ispadne. Frensis tijafo je protivnik. Ova dva meča su derbi prvog kola.

Remi

pre 4 godine

Realno novak ima dobar zdreb,upao je grk(netko jednostavno mora) i fed u polufinalu koji je realno star i nije prijetnja...da je nesretno dobio nadalov zdreb bilo bi 700 komentara o zavjeri..kirgjos/hacanov,pa tim,pa medo/zverev pa novak..realno je to brutalno tezak put i novak ima sve u rukama

Tim

pre 4 godine

Treba i naglasiti da Dominik Tim ima tim koji je saglasan sa tim da pod tim vremenskim uslovima i sa tim protivnicima, Tim može da bude zadovoljan sa svim tim i tim je sve rečeno.

art

pre 4 godine

Da je bila opcija kladiti se da ce Fraureru staviti Beretinija u cetvrtinu stavio bih 1000 eura!!! Tako je i bilo, osim Sapovalova smijesan zrijeb. Novak na Cicipasa... u ovoj konstelaciji snaga i forme... najtezi protivnik za cetvrtinu finala!!! Jedino je dobro sto sa Medvedevim ne moze do finala. Na skali od 1-10, nivo tezine 8.

Keynes

pre 4 godine

Najlaksi zreb ima Fed, pa Nole, a najteze mi deluje Rafin. Rafa vec u 1/8 moze na Kirjosa koji ce igrati pred svojim navijacima i koji obozava takve meceve. Kada nema sta da izgubi moze da bude opasan. Nakon toga Thiem i onda medvedev... Po meni Medvedev je odmah iza Noleta i Rafe na betonu i jako je nezgodan protivnik postao. Novak ima nezgodno cetvrtfinale cicipas... Po meni kljucan mec. Ako to prodje, osvojice. Zanimljivo je da ce pre osvojiti ako bude igrao finale protiv Nadala nego protiv Medvedeva...

Richard Fish

pre 4 godine

@art,

opet teorije zavere... aman covece, ovo je sasvim dobar zreb za Novaka.
A Federer nece videti to cetvrtfinale koje pominjes.

realno

pre 4 godine

najtezi moguci zreb za Novaka, Cicipas, Federer, ozbiljno prvo kolo, Struff je nezgodan protivnik za prvo kolo, voli da igra ovde i generalno ume da pravi problem.. dakle, najteze moguce, ali dobro, kao sto neko rece, zreb je nebitan ako hoces da osvojis turnir..

Randy Marsh

pre 4 godine

Ovo je sasvim dobar žreb za Novaka.
U početnim kolima izbegnute mine, kasnije izbegnut Medvedev i to je to.
Put ka novoj tituli može da počne :)

Richard Fish

pre 4 godine

Odlican zreb za Novaka.
A vi dajte malo opsirniju vest - Rafin put detaljnije, s kim igra Medvedev, okacite sliku kostura i slicno... Nemojte da vas mrzi da radite svoj posao :)
Hvala.

rodjaprevaraodtenisera

pre 4 godine

Opet dzemperku najlaksi zreb!? Pa dokle vise! Beretini mu je najtezi protivnik do polufinala??? Ma daaaaj... Kakva sramota! Ocito i bez srama mu namestaju zreb od AO do Basela... Dace Bog da ga No1e razmontira u polufinalu!

Proka

pre 4 godine

Nadal dosta zeznut a Federer na nivou ATP 250 do polufinala. Novak slicno kao Nadal ali nesto lakse. I pored svega ocekujem da Federer ispadne ranije jer nema kontinuitet.

Moljac

pre 4 godine

Težina žreba po četvrtinama:
1. Medvedev (Vavrinka, Zverev)
2. Nadal (Tim)
3. Đoković (Cicipas)
4. Federer (niko).
I još je bolje prošao Đoković u polufinalu, jer je od preostale trojice Federer najlakši protivnik (u ovoj fazi karijere).

SV

pre 4 godine

"Nije strašno, kako može da bude... Cicipas mu je jedini problem u žrebu, i Medvedev ako dođu obojica do finala."

Ako obojica dodju do finala onda Djokovic nma nikakav problem.

Vlado Banja Luka

pre 4 godine

OK zrijeb. U ovom momentu je Federer laksi protivnik od Medvedeva ili Zvereva. Uglavnom, cekaju nas zanimljiva cetvrtfinala i polufinala. Veliki pozdrav i podrska za sve Srbe, a naravno najveca za Djokovica i njegov tim!

Richard Fish

pre 4 godine

Odlican zreb za Novaka.
A vi dajte malo opsirniju vest - Rafin put detaljnije, s kim igra Medvedev, okacite sliku kostura i slicno... Nemojte da vas mrzi da radite svoj posao :)
Hvala.

Vlado Banja Luka

pre 4 godine

OK zrijeb. U ovom momentu je Federer laksi protivnik od Medvedeva ili Zvereva. Uglavnom, cekaju nas zanimljiva cetvrtfinala i polufinala. Veliki pozdrav i podrska za sve Srbe, a naravno najveca za Djokovica i njegov tim!

rodjaprevaraodtenisera

pre 4 godine

Opet dzemperku najlaksi zreb!? Pa dokle vise! Beretini mu je najtezi protivnik do polufinala??? Ma daaaaj... Kakva sramota! Ocito i bez srama mu namestaju zreb od AO do Basela... Dace Bog da ga No1e razmontira u polufinalu!

Randy Marsh

pre 4 godine

Ovo je sasvim dobar žreb za Novaka.
U početnim kolima izbegnute mine, kasnije izbegnut Medvedev i to je to.
Put ka novoj tituli može da počne :)

Remi

pre 4 godine

Realno novak ima dobar zdreb,upao je grk(netko jednostavno mora) i fed u polufinalu koji je realno star i nije prijetnja...da je nesretno dobio nadalov zdreb bilo bi 700 komentara o zavjeri..kirgjos/hacanov,pa tim,pa medo/zverev pa novak..realno je to brutalno tezak put i novak ima sve u rukama

art

pre 4 godine

Da je bila opcija kladiti se da ce Fraureru staviti Beretinija u cetvrtinu stavio bih 1000 eura!!! Tako je i bilo, osim Sapovalova smijesan zrijeb. Novak na Cicipasa... u ovoj konstelaciji snaga i forme... najtezi protivnik za cetvrtinu finala!!! Jedino je dobro sto sa Medvedevim ne moze do finala. Na skali od 1-10, nivo tezine 8.

Moljac

pre 4 godine

Težina žreba po četvrtinama:
1. Medvedev (Vavrinka, Zverev)
2. Nadal (Tim)
3. Đoković (Cicipas)
4. Federer (niko).
I još je bolje prošao Đoković u polufinalu, jer je od preostale trojice Federer najlakši protivnik (u ovoj fazi karijere).

Tim

pre 4 godine

Treba i naglasiti da Dominik Tim ima tim koji je saglasan sa tim da pod tim vremenskim uslovima i sa tim protivnicima, Tim može da bude zadovoljan sa svim tim i tim je sve rečeno.

Milojko

pre 4 godine

Ljudi se loze bez veze, koji bre Cicipas, Nole ce svoje cetvrtfinale igrati protiv Bautiste Aguta, a Federer ni ne stize do polufinala. Finale Djokovic-Medvedev 80%.

Evans

pre 4 godine

Nolomani, kako mislite da Nolo prodje Cicipasa? Aaaahaha haha!!
(Labud, 16. januar 2020 09:50)


Ako se ne varam Djokovic ga je dobio pre 2 meseca u Parizu 6-1 6-2

miodrag

pre 4 godine

Najtezi zreb za Nadala pa Novak, I Starac Foco od 100 ljeta - mada Sapovalov, Dimitrov, Fonini nisu laki protivnici u zavisnosti na koju nogu ustanu, naravno

Keynes

pre 4 godine

Najlaksi zreb ima Fed, pa Nole, a najteze mi deluje Rafin. Rafa vec u 1/8 moze na Kirjosa koji ce igrati pred svojim navijacima i koji obozava takve meceve. Kada nema sta da izgubi moze da bude opasan. Nakon toga Thiem i onda medvedev... Po meni Medvedev je odmah iza Noleta i Rafe na betonu i jako je nezgodan protivnik postao. Novak ima nezgodno cetvrtfinale cicipas... Po meni kljucan mec. Ako to prodje, osvojice. Zanimljivo je da ce pre osvojiti ako bude igrao finale protiv Nadala nego protiv Medvedeva...

Milan_PT

pre 4 godine

Nolomani, kako mislite da Nolo prodje Cicipasa? Aaaahaha haha!!
(Labud, 16. januar 2020 09:50)

Pa, onako kako ga je prošao i zadnji put kad su igrali. U Parizu je bilo 6:1, 6:2...

SV

pre 4 godine

"Nije strašno, kako može da bude... Cicipas mu je jedini problem u žrebu, i Medvedev ako dođu obojica do finala."

Ako obojica dodju do finala onda Djokovic nma nikakav problem.

Tribislav

pre 4 godine

Vidim da ovde neki komentarisu zreb, ali sa stanovista Djokovica, Nadala i Federera mislim da je to apsolutno nebitno. Obojica su krenuli po trofej, tako da moras sve prepreke proci bile one trece kolo ili polufinale. :)

Zmija Pliskin

pre 4 godine

Evo i ja da dam svoje vidjenje, ima lepih komentara i vrlo realnih ovde.

Sto se tice Medvedeva, on bi bio jako nezgodan Djokovicu da je u 1/4 ili 1/2, mislim da on nema cistu glavu za finale a i pitanje je dal ce doci jer mu je zreb prenaporan.

NADAL - hmmm, on se sa ovim mladjanima nosi bolje nego Djokovic i Federer, Nadal ce sve njih pocistiti po mom misljenju , jer protiv njegove igre oruzje ima samo Djokovic, a ako dodje do finala , bice istrosen i bez goriva.

Federer je jako nepredvidiv, moze ispasti u nekom od ranijih kola a mozda i dodje do 1/2.

DJOKOVIC - sto se njega tice, bitno je da do Cicipasa/Aguta dodje bez izgubljenog seta i onda vrv nece imati problema, mislim da Djokovica moze trenutno dobiti samo Medvedev i Wawrinka i to u nekoj ranijoj fazi turnira ne i u finalu.

Najveci protivnik Djokovica je vazduh jer je on kilaviji po tom pitanju od ostalih.

Roki cetri

pre 4 godine

Dobro je,nema Warvinke.Kad njega nema na Grand Slamu ili kad ga ima,a ispadne prije meca sa Noletom sve je mnogo lakse i Nole redovno osvaja.

sempervivum

pre 4 godine

За Федерера лаганица до полуфинала, за Надала пакао!
За Новака је ово солидно.

Kalina je u pravu

pre 4 godine

Jedva cekam duel Nadal-Kirjos.Rafa nmz ocima da vidi onog foliranta a letos na WB se vise radovao pobedi nad Australijancem nego kad osvoji GS.Realno je da Nole osvoji AO.

veliki strumf

pre 4 godine

Nije Noletov put uopšte tako lak kao sto se misli. Tu su Evans i Edmund koji mogu da budu vrlo nezgodni, naročito Edmund kad je u formi. Zatim Lajovic ili Svarcman - obojica su u odličnoj formi. Dvarcman je vrlo neugodan igrač. Nakon toga Cicipas ili Agut. Španac igra izvanredno, neće biti autsajder protiv Cicipasa. Uopšte me ne bi iznenadilo da ga dobije i u 1/4 igra sa Noletom. Lično bih više voleo Cicipasa - njegov stil igre više lezi Novaku od “dosadnog” Spanca. Ako bude Federer u polufinalu (sumnjam), to će za Noleta biti mnogo lakši zadatak. Federer ga je na AO zadnji put dobio pre deceniju i po, nakon toga Nole ga je lako dobio 3 puta uz samo 1 izgubljen set. Rafa će teško do finala, puno je mina usput. Ako ništa drugo, iscedice ga kao limun. Lično bih ubedljivo najviše voleo Rafu za protivnika u finalu jer on na AO, generalno na betonu, nema nikakve šanse protiv Noleta. Jedina dobra strana ranijeg Rafinog ispadanja bila bi ta sto bi se Nole odmah vratio na prvo mesto ako osvoji turnir. Ipak, iz tog dela kostura tipujem na Medvedeva ili Tima da će igrati finale. Biće vrlo uzbudljiv AO, nikada ovoliko pretendenata na visok plasman nije bilo. Mora se reci da su ovi mladi lavovi kvalitetom i konstantnoscu iznad igrača tipa Berdih, Conga, Raonic, Nisikori, Cilic i slični koji su iza Big 4 bili favoriti na AO čitavu deceniju. Jedino je Vavrinka za sada ispred, i to samo jer se na nekim GS

nikol dž. femija

pre 4 godine

ONO ŠTO BODE OČI, jeste da kada je Novak prvi uglavnom i to u 95% slučajeva u polufinalu na gren slemovima išao je na 3. a kada je Novak sada drugi, onda opet ide na 3.

VOLELA BIH DA OVDE NEKO NAPIŠE, AKO ZNA ILI MOŽE DA PRONAĐE, kada je to NOVAK KAO BROJ JEDAN IŠAO NA 4-og U POLUFINALU i koliko puta.

Hvala unapred.

NOVAKU I OSTALIM SRPSKIM TENISERIMA I TENISERKAMA SREĆNO I BERIĆETNO NA AO.

Rastko

pre 4 godine

Nije sjajan žreb, ali nije ni pakao kakav je mogao biti. Ko može Novaku da napravi problem: Medvedev, Thiem, Tsitsipas, Agut, Kyrgios. Federer i ne baš u ovom trenutku i na tvrdoj podlozi, ne čak ni Nadal. Izbegao je četvoricu opasnih tenisera za njega do finala (Tsitsipas i Agut će eventualno imati duel, pa jedan otpada), i preostaje mu jedan od te dvojice uz potencijalno Federera, što je donekle i u redu, ne osvaja se GS tek tako. Federer naravno ima najlakši žreb. :(

mix

pre 4 godine

Niko vise nema lak zreb,ali realno,ako Novak igra svoj najbolji tenis,niko nema sta da trazi na AO.Jedino sto moze svima da pravi problem je vazduh.

SofronijeTheGreat

pre 4 godine

E moj Lajus,opet te zreb u Australiji nije pogledao. Iz godine u godinu ista prica. Nista, spremaj se za Monte Carlo jer branis finale i za Roland Garros jer tu ocekujem cetvrt ili polu finale !

'Ajmo Duci

Proka

pre 4 godine

Nadal dosta zeznut a Federer na nivou ATP 250 do polufinala. Novak slicno kao Nadal ali nesto lakse. I pored svega ocekujem da Federer ispadne ranije jer nema kontinuitet.

dare slovenac

pre 4 godine

Namestili zreb da novaku bude teže. A Nadalu dali sve ove lake. Na novaka ide najbolji teniser svih vremena, plus Cicipas ili Agut, sve teniseri koji su ga prošle godine dobijale jednom ili više puta. Ne daju Novaku da osvoji 8. titulu na AO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hahaha, 16. januar 2020 12:06) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (-2)

Namestili Novaku ili Novaka nekome namestili, zavisi kako okreneš i sa kojeg ugla gledaš...

Milan

pre 4 godine

Nece Cicipas stici do cetvrtfinala, izbacice ga Bautista Agut koji je u sjajnoj formi. I Novaka ce on verovatno namuciti, ali ga nece spreciti da osvoji jos jednu titulu. U finalu se nadamo Nadalu :) Federer ne verujem da moze do polufinala.

Qwerty

pre 4 godine

Nema Fed toliko lak zreb koliko se pise. Drugo, trece i cetvrto kolo prilicno tesko. jedino u cetvrtfinalu ima cist penal. Tesko da ce pobediti Krajinovica, Hurkača i Šapovalova/Dimitrova bez izgubljena batem 3 seta. Svi imaju ujednacen zreb Novak tesko prvo kolo i cetvrfinale, a Nadal cetvrto i cetvrfinale. Ako dobije Cicipasa, Nole osvaja.

Mister no

pre 4 godine

Novak prvo kolo Jan Lenard izuzetno težak meč za prvo kolo. Nemac je u prošlosti mnogo jakih igrača izbacivao. Medvedev.Pa on može već u prvom kolu da ispadne. Frensis tijafo je protivnik. Ova dva meča su derbi prvog kola.

šetač

pre 4 godine

Dobre je da ne mora da igra sa obojicom Cicipas/Bautista Agut, ili jedan ili drugi. Obojica su naporni i teški su. Teži su protivnici od Rođe Federera.

Richard Fish

pre 4 godine

@art,

opet teorije zavere... aman covece, ovo je sasvim dobar zreb za Novaka.
A Federer nece videti to cetvrtfinale koje pominjes.

idemooooo

pre 4 godine

Konačno za Novaka jedan dobar žreb.

Kad se setim US opena Vavrinka, Medvedev, Federer, Nadal, ne bi mogao da prođe i da je 5 godina mlađi

Miodrag

pre 4 godine

Po žrebu mi se čini da Novak ima lakši žreb nego Nadal i Federer jer Novaku samo pretnja može da bude Bautista Agut u četvrtfinalu ako sve prodje Španac. Nadal ima ozbiljan žreb od osmine finala jer može da naleti na Kirijosa ili u četvrtfinalu na Tima. Što se tiče Federera možda Šapovalov kao NextGen igrač mogao da bude ozbiljan konkurent Švajcarcu.

Goran

pre 4 godine

Federer ima najlaksi zreb jer ne mora igrati ni sa Cicipasom ni sa Medvedevim do finala. Novak nailazi na Cicipasa u cetrtfinalu a Nadal na Medvedeva u polufinalu.

Baghdatis

pre 4 godine

Vise nego solidan zreb. Cini mi se da je Bautista u odlicnoj formi tako da Tsitsipas treba dobrano da se pomuci kolo pre cetvrtfinala sto opet ide u prilog. Medvedev moze biti problem, ali do finala treba proci Nadala... Idemo majstore!!

zvezdoprc

pre 4 godine

Nadalu je izuzetno težak žreb, teško do finala. Đokoviću do Cicipasa najteži protivnik je u prvom kolu - Nemac Štruf. Nemac može biti opasna mina.

realno

pre 4 godine

najtezi moguci zreb za Novaka, Cicipas, Federer, ozbiljno prvo kolo, Struff je nezgodan protivnik za prvo kolo, voli da igra ovde i generalno ume da pravi problem.. dakle, najteze moguce, ali dobro, kao sto neko rece, zreb je nebitan ako hoces da osvojis turnir..

Milan

pre 4 godine

Kako neko ko navija za tenisera koji je 2018. uzeo dva GS-a tako što je pobeđivao Andersona, Nishikorija i Del Potra može da komentariše bilo čiji žreb?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 16. januar 2020 17:15)
Licemerno precutkujes da je pobedio i Nadala u mozda i najboljem mecu te godine na Vimbldonu. A Anderson je pobedio Federera na Vimbldonu jos u cetvrtfinalu. A Federera je Djokovic cekao u cetvrtfinalu Vimbldona, ali je Federer izgubio od Milmana. Nipodastavanje Del Potra samo pokazuje koliko nemas pojma o tenisu.

šetač

pre 4 godine

Nadal ima jako težak žreb Tim, Medvedev/Zverev. Nole ide na nezgodnog Cipiripija ili Aguta a Rođa je baš povlašćeni, jako smešan žreb za nekog ko je treći.

srbin

pre 4 godine

Ko misli da ce Agut dobiti Cicipasa, grdno se vara. Mali ga je dobio prosle godine u istoj fazi a sada je za 30% bolji igrac… Razlika je serva, Cicipas ima servu i lakse ce puno osvajati svoje servis gemove, takodje ima tu agresivnu igru kojom moze svakoga da probije, paklen forhend, vrhunsku igru na mrezi, Agut je previse pasivan da bi njega dobio… Naravno ovo vazi ako oba tenisera budu na visokom nivou…

Termodinamicar

pre 4 godine

Novak je Srbin i goat.
(Novak će biti prvi još devet i po godina, 16. januar 2020 16:01)

Pa cim je Srbin onda je automatski i GOAT. To je valjda logicno...

očigledno

pre 4 godine

Pošto se srpski teniseri se ne smiju usuditi da Đokoviću pruže kakav-takav otpor ,on će na ovom GS do finala imati samo dva rivala Cicipasa i Federera.

očigledno

pre 4 godine

Pošto se srpski teniseri se ne smiju usuditi da Đokoviću pruže kakav-takav otpor ,on će na ovom GS do finala imati samo dva rivala Cicipasa i Federera.

hahaha

pre 4 godine

Namestili zreb da novaku bude teže. A Nadalu dali sve ove lake. Na novaka ide najbolji teniser svih vremena, plus Cicipas ili Agut, sve teniseri koji su ga prošle godine dobijale jednom ili više puta. Ne daju Novaku da osvoji 8. titulu na AO

Jaki

pre 4 godine

Novak mnogo lakse igra protiv igraca sa jednorucnim bekendom na betonu. Jedino ne sa Vavrenkom a tu je vise Sada u glavi. Tako da Cicipas nema sanse a Agut ce biti tezi i uzece vise energije.
Rodzer ce biti nepredvidiv pa je svejedno za zreb
Nadal realno najtezi po imenima -nova generacija ali ih je sve dobijao . Ali dosta se moze istrositi kao i ostali
Bice dosta meceva u min 4 seta na toj strani

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@rodjaprevaraodtenisera Kako neko ko navija za tenisera koji je 2018. uzeo dva GS-a tako što je pobeđivao Andersona, Nishikorija i Del Potra može da komentariše bilo čiji žreb?

zzbz

pre 4 godine

Kao i uvek namesten zreb za Federera. Beretini i Fonjini, pa dodje odmoran u polufinalu i lako dobije Novaka, ako Novak uopste prodje pakao do njega, pre svega mislim na Cicipasa...

Rafa30

pre 4 godine

Fed ima dakeko najetzi zrijeb, hurkac uli shapovaliv ga mogu dobit..

Steuf je u losoj formi, nole ima solidan zrijeb, a nadal tako tako..

Rekoa bih da je najgore prosao fed

rodjaprevaraodtenisera

pre 4 godine

Opet dzemperku najlaksi zreb!? Pa dokle vise! Beretini mu je najtezi protivnik do polufinala??? Ma daaaaj... Kakva sramota! Ocito i bez srama mu namestaju zreb od AO do Basela... Dace Bog da ga No1e razmontira u polufinalu!

art

pre 4 godine

Da je bila opcija kladiti se da ce Fraureru staviti Beretinija u cetvrtinu stavio bih 1000 eura!!! Tako je i bilo, osim Sapovalova smijesan zrijeb. Novak na Cicipasa... u ovoj konstelaciji snaga i forme... najtezi protivnik za cetvrtinu finala!!! Jedino je dobro sto sa Medvedevim ne moze do finala. Na skali od 1-10, nivo tezine 8.

hahaha

pre 4 godine

Namestili zreb da novaku bude teže. A Nadalu dali sve ove lake. Na novaka ide najbolji teniser svih vremena, plus Cicipas ili Agut, sve teniseri koji su ga prošle godine dobijale jednom ili više puta. Ne daju Novaku da osvoji 8. titulu na AO

realno

pre 4 godine

najtezi moguci zreb za Novaka, Cicipas, Federer, ozbiljno prvo kolo, Struff je nezgodan protivnik za prvo kolo, voli da igra ovde i generalno ume da pravi problem.. dakle, najteze moguce, ali dobro, kao sto neko rece, zreb je nebitan ako hoces da osvojis turnir..

očigledno

pre 4 godine

Pošto se srpski teniseri se ne smiju usuditi da Đokoviću pruže kakav-takav otpor ,on će na ovom GS do finala imati samo dva rivala Cicipasa i Federera.

očigledno

pre 4 godine

Pošto se srpski teniseri se ne smiju usuditi da Đokoviću pruže kakav-takav otpor ,on će na ovom GS do finala imati samo dva rivala Cicipasa i Federera.

Milojko

pre 4 godine

Ljudi se loze bez veze, koji bre Cicipas, Nole ce svoje cetvrtfinale igrati protiv Bautiste Aguta, a Federer ni ne stize do polufinala. Finale Djokovic-Medvedev 80%.

Vlado Banja Luka

pre 4 godine

OK zrijeb. U ovom momentu je Federer laksi protivnik od Medvedeva ili Zvereva. Uglavnom, cekaju nas zanimljiva cetvrtfinala i polufinala. Veliki pozdrav i podrska za sve Srbe, a naravno najveca za Djokovica i njegov tim!

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@rodjaprevaraodtenisera Kako neko ko navija za tenisera koji je 2018. uzeo dva GS-a tako što je pobeđivao Andersona, Nishikorija i Del Potra može da komentariše bilo čiji žreb?

zvezdoprc

pre 4 godine

Nadalu je izuzetno težak žreb, teško do finala. Đokoviću do Cicipasa najteži protivnik je u prvom kolu - Nemac Štruf. Nemac može biti opasna mina.

Randy Marsh

pre 4 godine

Ovo je sasvim dobar žreb za Novaka.
U početnim kolima izbegnute mine, kasnije izbegnut Medvedev i to je to.
Put ka novoj tituli može da počne :)

Proka

pre 4 godine

Nadal dosta zeznut a Federer na nivou ATP 250 do polufinala. Novak slicno kao Nadal ali nesto lakse. I pored svega ocekujem da Federer ispadne ranije jer nema kontinuitet.

Moljac

pre 4 godine

Težina žreba po četvrtinama:
1. Medvedev (Vavrinka, Zverev)
2. Nadal (Tim)
3. Đoković (Cicipas)
4. Federer (niko).
I još je bolje prošao Đoković u polufinalu, jer je od preostale trojice Federer najlakši protivnik (u ovoj fazi karijere).

nikol dž. femija

pre 4 godine

ONO ŠTO BODE OČI, jeste da kada je Novak prvi uglavnom i to u 95% slučajeva u polufinalu na gren slemovima išao je na 3. a kada je Novak sada drugi, onda opet ide na 3.

VOLELA BIH DA OVDE NEKO NAPIŠE, AKO ZNA ILI MOŽE DA PRONAĐE, kada je to NOVAK KAO BROJ JEDAN IŠAO NA 4-og U POLUFINALU i koliko puta.

Hvala unapred.

NOVAKU I OSTALIM SRPSKIM TENISERIMA I TENISERKAMA SREĆNO I BERIĆETNO NA AO.

Rafa30

pre 4 godine

Fed ima dakeko najetzi zrijeb, hurkac uli shapovaliv ga mogu dobit..

Steuf je u losoj formi, nole ima solidan zrijeb, a nadal tako tako..

Rekoa bih da je najgore prosao fed

Remi

pre 4 godine

Realno novak ima dobar zdreb,upao je grk(netko jednostavno mora) i fed u polufinalu koji je realno star i nije prijetnja...da je nesretno dobio nadalov zdreb bilo bi 700 komentara o zavjeri..kirgjos/hacanov,pa tim,pa medo/zverev pa novak..realno je to brutalno tezak put i novak ima sve u rukama

Evans

pre 4 godine

Nolomani, kako mislite da Nolo prodje Cicipasa? Aaaahaha haha!!
(Labud, 16. januar 2020 09:50)


Ako se ne varam Djokovic ga je dobio pre 2 meseca u Parizu 6-1 6-2

srbin

pre 4 godine

Ko misli da ce Agut dobiti Cicipasa, grdno se vara. Mali ga je dobio prosle godine u istoj fazi a sada je za 30% bolji igrac… Razlika je serva, Cicipas ima servu i lakse ce puno osvajati svoje servis gemove, takodje ima tu agresivnu igru kojom moze svakoga da probije, paklen forhend, vrhunsku igru na mrezi, Agut je previse pasivan da bi njega dobio… Naravno ovo vazi ako oba tenisera budu na visokom nivou…

Richard Fish

pre 4 godine

Odlican zreb za Novaka.
A vi dajte malo opsirniju vest - Rafin put detaljnije, s kim igra Medvedev, okacite sliku kostura i slicno... Nemojte da vas mrzi da radite svoj posao :)
Hvala.

Milan_PT

pre 4 godine

Nolomani, kako mislite da Nolo prodje Cicipasa? Aaaahaha haha!!
(Labud, 16. januar 2020 09:50)

Pa, onako kako ga je prošao i zadnji put kad su igrali. U Parizu je bilo 6:1, 6:2...

Richard Fish

pre 4 godine

@art,

opet teorije zavere... aman covece, ovo je sasvim dobar zreb za Novaka.
A Federer nece videti to cetvrtfinale koje pominjes.

Keynes

pre 4 godine

Najlaksi zreb ima Fed, pa Nole, a najteze mi deluje Rafin. Rafa vec u 1/8 moze na Kirjosa koji ce igrati pred svojim navijacima i koji obozava takve meceve. Kada nema sta da izgubi moze da bude opasan. Nakon toga Thiem i onda medvedev... Po meni Medvedev je odmah iza Noleta i Rafe na betonu i jako je nezgodan protivnik postao. Novak ima nezgodno cetvrtfinale cicipas... Po meni kljucan mec. Ako to prodje, osvojice. Zanimljivo je da ce pre osvojiti ako bude igrao finale protiv Nadala nego protiv Medvedeva...

Tribislav

pre 4 godine

Vidim da ovde neki komentarisu zreb, ali sa stanovista Djokovica, Nadala i Federera mislim da je to apsolutno nebitno. Obojica su krenuli po trofej, tako da moras sve prepreke proci bile one trece kolo ili polufinale. :)

Mister no

pre 4 godine

Novak prvo kolo Jan Lenard izuzetno težak meč za prvo kolo. Nemac je u prošlosti mnogo jakih igrača izbacivao. Medvedev.Pa on može već u prvom kolu da ispadne. Frensis tijafo je protivnik. Ova dva meča su derbi prvog kola.

Tim

pre 4 godine

Treba i naglasiti da Dominik Tim ima tim koji je saglasan sa tim da pod tim vremenskim uslovima i sa tim protivnicima, Tim može da bude zadovoljan sa svim tim i tim je sve rečeno.

Roki cetri

pre 4 godine

Dobro je,nema Warvinke.Kad njega nema na Grand Slamu ili kad ga ima,a ispadne prije meca sa Noletom sve je mnogo lakse i Nole redovno osvaja.

Zmija Pliskin

pre 4 godine

Evo i ja da dam svoje vidjenje, ima lepih komentara i vrlo realnih ovde.

Sto se tice Medvedeva, on bi bio jako nezgodan Djokovicu da je u 1/4 ili 1/2, mislim da on nema cistu glavu za finale a i pitanje je dal ce doci jer mu je zreb prenaporan.

NADAL - hmmm, on se sa ovim mladjanima nosi bolje nego Djokovic i Federer, Nadal ce sve njih pocistiti po mom misljenju , jer protiv njegove igre oruzje ima samo Djokovic, a ako dodje do finala , bice istrosen i bez goriva.

Federer je jako nepredvidiv, moze ispasti u nekom od ranijih kola a mozda i dodje do 1/2.

DJOKOVIC - sto se njega tice, bitno je da do Cicipasa/Aguta dodje bez izgubljenog seta i onda vrv nece imati problema, mislim da Djokovica moze trenutno dobiti samo Medvedev i Wawrinka i to u nekoj ranijoj fazi turnira ne i u finalu.

Najveci protivnik Djokovica je vazduh jer je on kilaviji po tom pitanju od ostalih.

šetač

pre 4 godine

Dobre je da ne mora da igra sa obojicom Cicipas/Bautista Agut, ili jedan ili drugi. Obojica su naporni i teški su. Teži su protivnici od Rođe Federera.

Qwerty

pre 4 godine

Nema Fed toliko lak zreb koliko se pise. Drugo, trece i cetvrto kolo prilicno tesko. jedino u cetvrtfinalu ima cist penal. Tesko da ce pobediti Krajinovica, Hurkača i Šapovalova/Dimitrova bez izgubljena batem 3 seta. Svi imaju ujednacen zreb Novak tesko prvo kolo i cetvrfinale, a Nadal cetvrto i cetvrfinale. Ako dobije Cicipasa, Nole osvaja.

Miodrag

pre 4 godine

Po žrebu mi se čini da Novak ima lakši žreb nego Nadal i Federer jer Novaku samo pretnja može da bude Bautista Agut u četvrtfinalu ako sve prodje Španac. Nadal ima ozbiljan žreb od osmine finala jer može da naleti na Kirijosa ili u četvrtfinalu na Tima. Što se tiče Federera možda Šapovalov kao NextGen igrač mogao da bude ozbiljan konkurent Švajcarcu.

Kalina je u pravu

pre 4 godine

Jedva cekam duel Nadal-Kirjos.Rafa nmz ocima da vidi onog foliranta a letos na WB se vise radovao pobedi nad Australijancem nego kad osvoji GS.Realno je da Nole osvoji AO.

Milan

pre 4 godine

Nece Cicipas stici do cetvrtfinala, izbacice ga Bautista Agut koji je u sjajnoj formi. I Novaka ce on verovatno namuciti, ali ga nece spreciti da osvoji jos jednu titulu. U finalu se nadamo Nadalu :) Federer ne verujem da moze do polufinala.

veliki strumf

pre 4 godine

Nije Noletov put uopšte tako lak kao sto se misli. Tu su Evans i Edmund koji mogu da budu vrlo nezgodni, naročito Edmund kad je u formi. Zatim Lajovic ili Svarcman - obojica su u odličnoj formi. Dvarcman je vrlo neugodan igrač. Nakon toga Cicipas ili Agut. Španac igra izvanredno, neće biti autsajder protiv Cicipasa. Uopšte me ne bi iznenadilo da ga dobije i u 1/4 igra sa Noletom. Lično bih više voleo Cicipasa - njegov stil igre više lezi Novaku od “dosadnog” Spanca. Ako bude Federer u polufinalu (sumnjam), to će za Noleta biti mnogo lakši zadatak. Federer ga je na AO zadnji put dobio pre deceniju i po, nakon toga Nole ga je lako dobio 3 puta uz samo 1 izgubljen set. Rafa će teško do finala, puno je mina usput. Ako ništa drugo, iscedice ga kao limun. Lično bih ubedljivo najviše voleo Rafu za protivnika u finalu jer on na AO, generalno na betonu, nema nikakve šanse protiv Noleta. Jedina dobra strana ranijeg Rafinog ispadanja bila bi ta sto bi se Nole odmah vratio na prvo mesto ako osvoji turnir. Ipak, iz tog dela kostura tipujem na Medvedeva ili Tima da će igrati finale. Biće vrlo uzbudljiv AO, nikada ovoliko pretendenata na visok plasman nije bilo. Mora se reci da su ovi mladi lavovi kvalitetom i konstantnoscu iznad igrača tipa Berdih, Conga, Raonic, Nisikori, Cilic i slični koji su iza Big 4 bili favoriti na AO čitavu deceniju. Jedino je Vavrinka za sada ispred, i to samo jer se na nekim GS

šetač

pre 4 godine

Nadal ima jako težak žreb Tim, Medvedev/Zverev. Nole ide na nezgodnog Cipiripija ili Aguta a Rođa je baš povlašćeni, jako smešan žreb za nekog ko je treći.

miodrag

pre 4 godine

Najtezi zreb za Nadala pa Novak, I Starac Foco od 100 ljeta - mada Sapovalov, Dimitrov, Fonini nisu laki protivnici u zavisnosti na koju nogu ustanu, naravno

SofronijeTheGreat

pre 4 godine

E moj Lajus,opet te zreb u Australiji nije pogledao. Iz godine u godinu ista prica. Nista, spremaj se za Monte Carlo jer branis finale i za Roland Garros jer tu ocekujem cetvrt ili polu finale !

'Ajmo Duci

Rastko

pre 4 godine

Nije sjajan žreb, ali nije ni pakao kakav je mogao biti. Ko može Novaku da napravi problem: Medvedev, Thiem, Tsitsipas, Agut, Kyrgios. Federer i ne baš u ovom trenutku i na tvrdoj podlozi, ne čak ni Nadal. Izbegao je četvoricu opasnih tenisera za njega do finala (Tsitsipas i Agut će eventualno imati duel, pa jedan otpada), i preostaje mu jedan od te dvojice uz potencijalno Federera, što je donekle i u redu, ne osvaja se GS tek tako. Federer naravno ima najlakši žreb. :(

mix

pre 4 godine

Niko vise nema lak zreb,ali realno,ako Novak igra svoj najbolji tenis,niko nema sta da trazi na AO.Jedino sto moze svima da pravi problem je vazduh.

Goran

pre 4 godine

Federer ima najlaksi zreb jer ne mora igrati ni sa Cicipasom ni sa Medvedevim do finala. Novak nailazi na Cicipasa u cetrtfinalu a Nadal na Medvedeva u polufinalu.

Termodinamicar

pre 4 godine

Novak je Srbin i goat.
(Novak će biti prvi još devet i po godina, 16. januar 2020 16:01)

Pa cim je Srbin onda je automatski i GOAT. To je valjda logicno...

zzbz

pre 4 godine

Kao i uvek namesten zreb za Federera. Beretini i Fonjini, pa dodje odmoran u polufinalu i lako dobije Novaka, ako Novak uopste prodje pakao do njega, pre svega mislim na Cicipasa...

SV

pre 4 godine

"Nije strašno, kako može da bude... Cicipas mu je jedini problem u žrebu, i Medvedev ako dođu obojica do finala."

Ako obojica dodju do finala onda Djokovic nma nikakav problem.

dare slovenac

pre 4 godine

Namestili zreb da novaku bude teže. A Nadalu dali sve ove lake. Na novaka ide najbolji teniser svih vremena, plus Cicipas ili Agut, sve teniseri koji su ga prošle godine dobijale jednom ili više puta. Ne daju Novaku da osvoji 8. titulu na AO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hahaha, 16. januar 2020 12:06) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (-2)

Namestili Novaku ili Novaka nekome namestili, zavisi kako okreneš i sa kojeg ugla gledaš...

idemooooo

pre 4 godine

Konačno za Novaka jedan dobar žreb.

Kad se setim US opena Vavrinka, Medvedev, Federer, Nadal, ne bi mogao da prođe i da je 5 godina mlađi

Baghdatis

pre 4 godine

Vise nego solidan zreb. Cini mi se da je Bautista u odlicnoj formi tako da Tsitsipas treba dobrano da se pomuci kolo pre cetvrtfinala sto opet ide u prilog. Medvedev moze biti problem, ali do finala treba proci Nadala... Idemo majstore!!

sempervivum

pre 4 godine

За Федерера лаганица до полуфинала, за Надала пакао!
За Новака је ово солидно.

Milan

pre 4 godine

Kako neko ko navija za tenisera koji je 2018. uzeo dva GS-a tako što je pobeđivao Andersona, Nishikorija i Del Potra može da komentariše bilo čiji žreb?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 16. januar 2020 17:15)
Licemerno precutkujes da je pobedio i Nadala u mozda i najboljem mecu te godine na Vimbldonu. A Anderson je pobedio Federera na Vimbldonu jos u cetvrtfinalu. A Federera je Djokovic cekao u cetvrtfinalu Vimbldona, ali je Federer izgubio od Milmana. Nipodastavanje Del Potra samo pokazuje koliko nemas pojma o tenisu.

Jaki

pre 4 godine

Novak mnogo lakse igra protiv igraca sa jednorucnim bekendom na betonu. Jedino ne sa Vavrenkom a tu je vise Sada u glavi. Tako da Cicipas nema sanse a Agut ce biti tezi i uzece vise energije.
Rodzer ce biti nepredvidiv pa je svejedno za zreb
Nadal realno najtezi po imenima -nova generacija ali ih je sve dobijao . Ali dosta se moze istrositi kao i ostali
Bice dosta meceva u min 4 seta na toj strani