Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 23.01.2017.

21:10

Dimitrov pobeđuje jer mu ne "smeta" Nikol?

Jedan od igrača koji su oduševili svojom igrom na Australijan openu je Buragin Grigor Dimitrov.

Izvor: B92

Autor:B92

Dimitrov pobeđuje jer mu ne
Foto: Getty images

Momak koga su kao dečaka poredili sa Rodžerom Federerom, poslednjih godina je više pažnje privlačio kao dečko Marije Šarapove, a sada zbog veze sa pevačicom Nikol Šerzinger.

Međutim, u Melburnu je podsetio sve na talenat koji poseduje izborivši najbolji plasman na nekon Gren slemu od 2014.

"Uvek se trudim da držim privatni život van terena. Kada sam bio mlađi mučio sam se da razdvojim ljubavni život od tenisa. Bilo je perioda kada nisam bio siguran šta treba da radim. Ali vremenom učiš. Odrastaš, pretpostavljam. Ne želim da kažem da sam učio iz svojih grešaka, ali sam naučio dosta toga u međuvremenu. Mislim da mi je to pomoglo", rekao je Dimitrov.

U četvrtfinalu AO čeka ga još jedan talentovani teniser, Belgijanac David Gofan.

"Znam šta da očekujem od njega, on je izvanredan igrač. Često smo trenirali zajedno između sezona. Vrlo je opasan. Moram biti spreman i fizički i psihički za borbu. Ne može ništa više da se kaže o tom meču", rekao je Bugarin.

Eliminacijom Novaka Đokovića i Endija Marija otvorio se put mnogim teniserima da osvoje prvi Gren slem u karijeri.

"Jasno je da se dosta priča o njihovom ispadanju sa turnira. Ali to su samo dvojica tenisera u žrebu. Jeste velika stvar, jeste drugačije, ne kažem da nije, ali smo davno videli da svako može da pobedi svakoga. Važno je koncentrisati se na ono sledeće što je ispred tebe. Ja sam zadovoljam četvrffinalom. Idemo dalje", zaključio je Dimitrov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve