Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 23.01.2017.

15:00

Ivanišević: Trenirao bih Đokovića, on je kao Real Madrid

Goran Ivanišević, čuveni hrvatski teniser i osvajač Vimbldona iz 2001. godine, kaže da ne bi mogao da odbije ponudu Novaka Đokovića da mu bude trener.

Izvor:

Autor:

Ivanišević: Trenirao bih Đokovića, on je kao Real Madrid
Getty Images

"Mogućnost da u budućnosti surađujem s Novakom Đokovićem? Hm, to bi bilo kao da vas u fudbalu Real Madrid pozove da budete njihov trener. To se ne odbija! To je san svakoga ko bi ikada želeo da se bavi trenerskim poslom i ko se imalo razume u taj posao", rekao je Ivanišević, a prenosi Telegraf.rs.

Najbolji srpski sportista u istoriji neočekivano rano ispao je sa Australian Opena, pošto ga je već u drugoj rundi eliminisao Denis Istomin.

Krajem prošle godine Novak je izgubio prvo mesto na svetu, porazom od Endija Marija u finalu Završnog Mastersa u Londonu, posle čega je usledio i prekid saradnje sa Borisom Bekerom.

"Teško mi je da komentarišem promene u njegovoj ekipi. Iako trenutno nije broj jedan, Novak je, po meni, najbolji! Osvojio je sve što se osvojiti moglo', kazao je Ivanišević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve