Nova vest
Tenis

Sreda, 18.01.2017.

20:00

Dan IV: Đoković u 4h, četvoro Srba u dublu

Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u četvrtak, između ostalih igraće i petoro srpskih tenisera.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan IV: Đoković u 4h, četvoro Srba u dublu
Foto: Getty images

Branilac titule Novak Đoković u drugom kolu igra protiv 117. tenisera sveta Denisa Istomina iz Uzbekistana.

Taj meč je treći na programu Rod Lejver arene, gde takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. Očekuje se da Novak na teren izađe oko 4 sata ujutru.

On je savladao Istomina u svih pet prethodnih duela, a poslednji su imali u Dubaiju u februaru 2014. Mesec dana ranije Đoković je bio maksimalan na Australijan openu, gde je Istomin imao "savršen gem".

U konkurenciji dublova Viktor Troicki i Dušan Lajović igraju meč prvog kola protiv australijsko-britanskog para Nika Krijosa i Danijela Evansa. Meč je treći po redu na terenu broj dva.

U prvom kolu ženskih dublova Jelena Janković i Belgijanka Janina Vikmajer igraju protiv petih nosilaca, švajcarsko-američkog dubla Martine Hingis i Koko Vandevej. Taj meč je treći na terenu broj 13.

U konkurenciji muških dublova Nenad Zimojić će zajedno sa Mišom Zverevim iz Nemačke igrati protiv Dastina Brauna iz Nemačke i Španca Alberta Ramosa Vinjolasa. Taj duel je drugi na programu terena broj 19.

U četvrtak će na teren, između ostalih, i šestostruka pobednica Australijan opena, Amerikanka Serena Vilijams, koja u drugom kolu igra protiv Čehinje Lucije Šafarove.

Španac Rafael Nadal igra protiv Markosa Bagdatisa sa Kipra, dok će treći nosilac Kanašanin Miloš Raonić igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga.

Treći nosilac Poljakinja Agnješka Radvanjska igra protiv Mirjane Lučić-Baroni iz Hrvatske, veteran Radek Štepanek iz Češke igra protiv 11. nosioca Davida Gofana iz Belgije, a Dankinja Karolina Voznijacki protiv Done Vekić iz Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve