Nova vest
Tenis

Sreda, 18.01.2017.

07:19

Jelena: Titula na Grend slemu? Mogu, naravno

Srpska teniserka Jelena Janković i dalje smatra da može da konkuriše za titule na Grend slemovima, najvećim turnirima u 'belom sportu'.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Jelena: Titula na Grend slemu? Mogu, naravno
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

„Da, zašto da ne. Imam iskustvo i igru, važno je samo da verujete, imate samopouzdanja na terenu i svašta može da se desi. Mislim da mogu, uz malo sreće je moguće. Svako ko ima vere u sebe može da ostvari veliki uspeh u ovom sportu“.

Jankovićeva je u drugom kolu Australijan opena savladala Juliju Gerges iz Nemačke sa 6:3, 6:4, za okruglo sat i po vremena igre.

„Dugo nisam igrala sa njom, ali sam znala šta da očekujem. Ima odličan servis, snažan forhend i uspela sam da budem mirna kada je trebalo. Bilo je malo oscilacija, mnogo manje nego u prvom meču kada sam bila potpuno izgubljena. Polako se vraćam, želim da idem meč po meč. Nekada ćete igrati sjajno, ali biće mnogo mečeva tokom kojih se nećete osećati kako treba. To je ono što rade šampioni, pronađu rešenje i put do pobede“.

U bogatoj i uspešnoj karijeri fali samo jedno – titula na Grend slemu.

„Mnogo je rano da se razmišlja o tome, tek sam u trećem kolu. Napredujem iz dana iz dana i to je pozitivna stvar. Osećam se malo sigurnije na terenu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve