Dan V: Iscrpljeni Troicki i prvi izazov za Federera

Četvrti dan konačno nam je doneo perfektan učinak, nakon tri dana 2/3, ovaj put smo "uboli" sva tri predloga, pa se nadamo da ćemo nastaviti u istom ritmu.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2017.

19:00

Dan V: Iscrpljeni Troicki i prvi izazov za Federera
Foto: Getty images

Petog dana očekujemo dobro otvaranje mečeva od strane Judžini Bušar i Stena Vavrinke, te veliku borbu Rodžera Federera i Tomaša Berdiha.

Judžini Bušar – Koko Vandevej
1s1 kvota 1,65

Kanađanka Bušar ne beleži rezultate kakvi su joj predviđani pre nekoliko godina, ali je dobro otvorila tekuću sezonu. U Melburnu ima dve maksimalne pobede, a iako je sledeća rivalka 12 mesta bolje rangirana, očekujemo od Bušar da bar bolje otvori meč i dobije prvi set.

Sten Vavrinka – Viktor Troicki
ug1s 7-9 kvota 2,1

Vavrinka je apsolutni favorit protiv jedinog preostalog srpskog tenisera na AO, ne samo zbog ranga već i zbog svežine. Dok je Švajcarac u prva dva meča igrao 5,5 sati, Troicki je na terenu proveo skoro sedam. Uz to, istrošio se i emotivno zbog sudijskih odluka, pa je Vavrinka apsolutni favorit na ovom meču.

Rodžer Federer – Tomaš Berdih
ug više (39,5) 1,75

Federer deluje sveže na startu "Ozi opena", ali je Berdih još svežiji, odigrao je tek četiri gema. Švajcarac nije imao mnogo problema u prva dva kola, ali ovo će mu biti prvi dostojan rival. Teško da će ovde biti maksimalne pobede, pa preporučujemo igru na gemove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: