Dan III: Kraj za Lajovića, borba za JJ, Endi će lako

Četiri od šest u prva dva dana, nije savršeno, ali nije ni loše, pa ćemo i trećeg pratiti isti stil "igre".

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2017.

19:00

Dan III: Kraj za Lajovića, borba za JJ, Endi će lako
Foto: Getty images

Izabrali smo opet duele u kojima nastupaju naši igrači i favoriti turnira, od kojih očekujemo da opravdaju svoju reputaciju.

Žo-Vilfred Conga Dušan Lajović
H1 (2,5) kvota 1,6

Dušan Lajović stigao je do druge runde Australijan opena, ali nije imao sreće sa žrebom, pa teško da možemo očekivati novu pobedu našeg tenisera. U sredu ujutru čeka ga iskusni francuz Žo-Vilfred Conga, trenutno 12. igrač sveta. Do sada se nikad nisu sastajali, ali je Conga na startu turnira prikazao solidnu formu, od koje očekujemo da raste. Nismo sigurni da Lajović može da mu oduzme set.

Julija Gerges Jelena Janković
ug više (21,5) kvota 1.85

Iako je samo jednom nadigrala Jankovićevu u četiri međusobna duela, dosta toga se promenilo od poslednjeg pre pet godina. Nemica je prema kladionicama favorit u ovom duelu, iako je pet mesta slabije rangirana od Srpkinje, ali mi očekujemo neizvesnu borbu u više od dva seta, pa predlažemo igru na gemove.

Endi Mari Andrej Rubljev
ug1s 9- kvota 1,55

Nakon što je prebrinuo napeti meč prvog kola, od Endija Marija možemo da očekujemo samo bolju igru u nastavku turnira. Britanac u drugoj rundi ima lakši posao nego u prvoj, očekuje ga 19-godišnji Rus koji nije među 100 najboljih igrača sveta, pa bi već od starta meča trebalo da uspostavi kontrolu i potom rutinski privede meč kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: