Dan II: Siguran start Đokovića

Prvog dana AO pogodili smo dva od tri predloga u našoj igri Tipovi, "izdao" nas je samo Rodžer Federer koji je ispustio jedan set, iako je poveo u njemu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

19:00

Dan II: Siguran start Đokovića
Foto: Getty images

Ni drugog dana nećemo mnogo da filozofiramo, početak je sezone, dosta je nepoznanica, pa ćemo se fokusirati na favorite.

David Gofan – Reili Opelka
H1 (-2,5) kvota 1,95

Gofan ne bi trebalo mnogo da se umori na startu turnira, 11. nosilac za rivala ima 208. igrača sa ATP liste, Amerikanca Reilija Opelku. Belgijanac je na startu ove godine dobio duele sa Robinom Haseom i Bernardom Tomićem bez izgubljenog seta, poveo je protiv Ive Karlovića pre predaje Hrvata, dok je poražen od Fernanda Verdaska. S druge strane, Opelka je do glavnog žreba stigao preko kvalifikacija, ali teško da ima kvalitet da parira jednom od talentovanijih igrača današnjice.

Serena Vilijams – Belinda Benčić
ug manje (19,5) kvota 1,85

Serena Vilijams želi da se vrati na tron, Gren slemovi su jedini turniri na kojima daje svoj maksimum, pa ni ovaj neće biti izuzetak. Belinda Benčić nije lak zalogaj ni za koga, savladala je Amerikanku u avgustu 2015. na Rodžers kupu, ali Melburn će sigurno biti druga priča. Serena ne voli da se mnogo zadržava na terenu, očekujemo i minimalan broj gemova potreban za pobedu.

Novak Đoković – Fernando Verdasko
ug1s 9- kvota 1,75

Novak Đoković se "naoštrio" da se vrati na vrh ATP liste, a prvi cilj u 2017. mu je odbrana Melburna i ulazak u istoriju kao najtrofejniji igrač "Ozi opena". Rival mu nije naivno ime, Fernando Verdasko je svojevremeno bio u deset najboljih igrača sveta, a pre nekoliko dana je imao pet meč lopti protiv Đokovića u Dohi. Međutim, i taj meč je pokazao da koliko je god Španac sposoban da parira najboljim igračima na svetu, jednostavno ne zna da ih pobedi. Đoković tek treba da uđe u pravu formu, ali očekujemo da odbranu titule krene bar osvajanjem prvog seta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: