Nova vest
Tenis

Subota, 21.01.2017.

06:16

B92: Novak bi mogao da zaigra u Dejvis kupu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi da igra za Dejvis kup reprezentaciju protiv Rusije, saznaje B92.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

B92: Novak bi mogao da zaigra u Dejvis kupu
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Vršilac dužnosti selektora Srbije Nenad Zimonjić otkrio je u razgovoru sa našim specijalnim izveštačem iz Melburna Nikolom Đukićem da postoji šansa da se Novak nađe u ekipi.

Dejvis kup meč reprezentacija Srbije i Rusije biće održan od 5. do 7. februara u Sportskom centru Čair u Nišu, a Nenad ima vremena do 24. januara da prijavi ekipu

"Imam još tri dana da prijavim ekipu. Niko nije očekivao ovakav rasplet na Australijan openu. Koga god budem prijavio, imam pravo da u četvrtak, sat vremena pre žrebanja, promenim dvojicu igrača. To mi daje fleksibilnost, a jedino što je sigurno da Janko Tipsarević neće igrati. On je dobio tri specijalne pozivnice za turnire u Južnoj Americi i bilo bi glupo da to ne iskoristi kako bi se što pre vratio u sam svetski vrh", rekao je Zimonjić.

Ukoliko Novakova ekipa bude donela takvu odluku, možemo ga videti u reprezentaciji.

"Rekao bih da su sigurni Viktor Troicki, Dušan Lajović, a ja ću biti kao selektor-igrač. Plan je da se pojavi Filip Krajinović, dok ćemo za Novaka Đokovića videti. Postoje šanse da zaigra, ali ćemo u narednih nekoliko dana znati definitivno", dodao je Zimonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve