Četvrtak, 19.01.2017.

19:12

Kako je Novak zbunio Borisa Bekera i Tonija Nadala

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, nije krio da je bio iznenađen porazom srpskog igrača u 2. kolu Australijan opena.

Izvor: B92

Kako je Novak zbunio Borisa Bekera i Tonija Nadala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

aca

pre 7 godina

Da li su svima vrane mozak popile pa svi misle da se razumeju u tenis i zdravu ishranu??? U zemlji seljaka gde se do juce igralo klisa i pale sad se svi razumeju u aristokratske sportove tenis, golf i polo.
Novak je dosao dokle je dosao bez nasih saveta i uglavnom be slanine i pecenih prasica. Na kraju sam zna ko mu je spremao jelovnik u poslednjih 5 godina koje su mu bile vrh karijere. A drugo posle 28-29 godina lsedi lagani pad a pogotovo ako mu se sastave porodicni problemi i dosadni navijaci. Nek je on ziv, zdrav i srecan a vi navalite na pecenje da nadoknadite sta je Nole propustio.

alen

pre 7 godina

Budimo realni od kada mu glavno kolo vodi zena i Pepe on je totalno propao.Nazalost on je istjero Borisa da ostane Pepe.Da nije zalosno bilo bi smjesno kako su oducili nepobedivog igraca Novaka od tenisa njegova zena i jedan njen sextar.

СЕНОВИЋ

pre 7 godina

Живео сам на селу, одрастао. Господо другови, његов тренинг је заправо џогинг у односу на послове на селу које смо тада радили. Без јаке масноће, без протеина из сурутке не би могли да издржимо. Он се храни као да га је захватио рак. Тај вид напора подразумева исхрану таквог типа где мора да уђе и сланина. Зглобови не иду са травом. После пораза од Тима рекао сам да је то крај каријере.

biće bolje

pre 7 godina

Kada je prosle nedelje u Dohi svladao Mareja bio je najveci igrac u istoriji, sada ga prosecan ubogi narod omalovazava, Novak je sve osvojio u tenisu sve sto postoji i tu je tacka, ocekivati od njega da bude najbolji u istoriji ove igre je pretenciozno, jos uvek ima sanse da se priblizi tom cilju i treba ga podrzati kad je tesko, ovo sto mu se sada desava je vise problem samopouzdanja ili motiva, kondicije i fizicke snage ima, verujem da ce zablistati vec na nekom sledecem turniru.

Gordan

pre 7 godina

Ono sto je deset godina radio i osvajao sa tobom je osvojio za tri god i jos na kraju ti dao odkaz posto on zna bolje...Novaka volim ali polako postaje prava metla, mislim kao covek.

bez jedne charape

pre 7 godina

Evo ja redovno pobeđujem na. svih 6 podloga...mislim podloga za picu kada ih pravim...najbolji sam...al ne bih u anale!!!

grobar

pre 7 godina

Zadnje ili poslednje dve reči? Prvo nauči pravopis,pa se onda slaži sa mnom u bilo čemu...a budala jesam čim se raspravljam sa još većom.

napred nole

pre 7 godina

@inzenjer
Prijatelju, ocigledno pratis tenis max 5 godina. Konkurencija u Bekerovo vreme je bila sve samo ne slaba. Porediti to vreme (druga polovina osamdesetih i devedesete) sa danasnjim tenisom po pitanju konkurencije je blago receno presmesno. Paralela sa periodom od pre 5-10 godina bi vec imala smisla.

nikol dz femija

pre 7 godina

ali sa zadnje dve reci se slazem, 19. januar 2017 23:32)

JE LI TO MISLITE kao MOnika koja je sa 19 godina imala 8 gren slem titula ALI JE ONDA DOBILA OD NEMACA NOZ U LEDJA za koji niko nije odgovarao, niti je turnir suspendovan, niti je iko terorista, niti genocidan, niti je Nemacka nesigurna, a naravno niko nije odgovarao, nikom nista. MONIKA SELES JE RODJENA U SRBIJI I DOLAZILA JE IZ Socijalisticke Republike Srbije .

NOVAK JE IPAK KOCKAR I MANGUP, vrlo inteligentan i opasan igrac u svakom smislu, tako da je napravio posao a sacuvao ledja.I karijeru.

hill

pre 7 godina

ne mogu znati sta se desava sa novakom, ali pre mislim da je povezano sa porodicom nego sa zenom. ako se ne varam spanca mu je nakacio brat marko. momak depresivac koji je neostvaren teniser. a verujem da ni u drugim oblastima nije narocito uspesan. otac specifican, sve je to funkclonisalo dok nije bilo braka, sada je to vec nezahvalna pozlcija. u te meditacije koliko sam shvatio je uvukao on nju, a ne ona njega. a i novak je malo "nestasan" u braku kako se prica, momak koji je kao klinac bio mali zaludjenik za tenis, neinteresantan za dobre ribe u svom uzrastu, sada mu je sve na dohvat ruke, i poklekao je. spoj sve to i dobices nemirnu glavu, neposvecenost, i glavni aduti su sada breme. dok ne prestane da se glupira, kada se fokusira, prestane da salje srca u publiku nego krene da grize, nema nista vise nazalost od vrhunskih rezultata.

Beobrad

pre 7 godina

@Bojan
Jel? A gde se placa porez na novac od sponzora? Hm?
Postoji nesto sto se zove porez na prihod. Nauci malo sta je to. Placa se tamo gde prijavis boravak. Nadal ga placa u Spaniji, Federer u Svajcarskoj, Marej u Britaniji. Svi placaju porez svojim drzavama, osim Novaka Djokovica koji je to izbegao tako sto je boravak prijavio u Monaku.
Od mene nije bolji onaj koji izbegava da placa porez svojoj drzavi.

Beobrad

pre 7 godina

@neinformisan
Ali je Lejver osvojio 4 GS u jednoj sezoni. I to je uradio 2 puta. Mnogo vaznije od toga na kojoj je podlozi igrao.

nista o nicemu

pre 7 godina

Na sav prihod koji je ostvario u Srbij, Nole je platio porez.
Onaj ko ga proziva za porez, bio bi red da prvo pokaže da je on platio sve obaveze, a potom i da se informiše da li je Novak uopšte dužan nešto i po kom osnovu.
Najlakše je pljuvati nekog boljeg od sebe.
(Bojan, 19. januar 2017 23:39)


Gde je dokaz da je platio? Pokazacu, ali on nece, pa nema poente.

Grtalica u snegu

pre 7 godina

Posle pobede nad Stepanekom, Novak je izjavio da bi voleo da ima tako dugu karijeru mislivsi na Radekove godine. Istovremeno govori da mu tenis nije prioritet, ne kontam sta hoce, da se evidentno muci jos x godina. On koji je treci svih vremena u procentu dobijenih Tiebreaker-ova gubi dva u ovom mecu, a gubi i odlucujuci set ( a samo Kei ima bolji procenat dobijenih odlucujucih setova u istoriji). Pa ako to ne zvoni za uzbunu da nesto nije kako treba, ne znam sta treba da se desi. I manite pricu, istinitu, da je najbolji sportista Srbije i sl. To niko normalan ne spori, kazem normalan, nego nesto ne stima, pa Andi je isto godiste i ima dete, pa grize.

svemir

pre 7 godina

@Bojan, 19. januar 2017 23:39

Nisi bas u pravu Bojane,

Porez na promet i porez na prihod nisu isto. Porez na promet moze, moze ali ne mora da placa onaj koji daje novac, Ali porez na prihod placa onaj koji je zaradio, tamo gde je registrovao svoju firmu, takseni broj, i gde deklarise svoju zaradu.
Kada privrednik zaradjuje vise od odredjene sume propisane zakonom, onda placa i porez na ekstra profit, takodje u zemlji u kojoj je registrovana njegova firma.
Posto je Djokovic registrovao firmu u Monaku, on svoje poreze na dobit placa u Monaku. To je dobro, jer bi da placa u Srbiji, on indirektno pomagao kupovinu Migova, Izgradjivanje pevajucih fontana, gradova na vodi i ulepsavanje vozova freskama.

tennis

pre 7 godina

Pa kakve su ovo gluposti? Kada je Nole igrao i gubio meč, Beker je sedio zajedno sa Nadalom i Breznikom i u tercetu se isčuđavali nad Noletovom igrom? Ma da, kako da ne. A pogotovo šta je Rafa igrao dobar sat i po kasnije, pa mu je ujak časkao sa Bekerom i švrćkao se okolo. E, pa ne ide to tako. Smislite nešto logičnije.

ali sa zadnje dve reci se slazem

pre 7 godina

ništa čudno. čovek je odlutao totalno. ove godine više ni jedan gs. pitanje je da li će uopšte i osvojiti još neki do kraja karijere. šteta. a mogao je biti najveći. i onda se lepo povući kao kralj. neprikosnoveni. najbolji. broj 1.
a ne da se ovako blamira i da se osrednji teniseri sprdaju sa njim...
ali to je njegov život. žao mi samo mojih živaca koje sam pošteno iritirao zbog njega...budala ja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 19. januar 2017 19:45)

Jao jadan ti, koliku si samo zrtvu podneo, a on tako.

neinformisan

pre 7 godina

Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio
(Troll level 100, 19. januar 2017 20:20)

Naravno da jeste, u vreme Rod Lejvera se nije igralo na tri razlicite podloge... kada vec govorimo o informisanosti

space boy

pre 7 godina

Pravi ce te Nole od Wilsonove odbojkaske lopte kao Tom Hanks da opet sedis u 'box'. Svaka cast za sve do skoro postigo Nole ali si ocajan od kad si se resio Bekera I zarad neki dalaj lama.

i moja je ista.samo za pivo.

pre 7 godina

Ne sme čovek da stavi komad mesa u usta da ga ona veštica ne zaskoči od nekuda.
mukica, verovatno pojede po neki čvarak krijući se u kupatilu :'(

Bojan

pre 7 godina

Jednom za svagda:
Porez na prihod se plaća u državi gde ostvariš prihod. Organizator svakog turnira prvo odbije porez i uplati državi, pa isplati teniserima premije. Tako je i kod nas.
Porez na ostale prihode (npr. od reklama) plaća kompanija koja zastupa tenisera i koja se brini i o svim ostalim troškovima tj. ona prihoduje ona plaća troškove. Takvih kompanija ima malo u svetu a nijedna koliko znam nema u Srbiji.
Na sav prihod koji je ostvario u Srbij, Nole je platio porez.
Onaj ko ga proziva za porez, bio bi red da prvo pokaže da je on platio sve obaveze, a potom i da se informiše da li je Novak uopšte dužan nešto i po kom osnovu.
Najlakše je pljuvati nekog boljeg od sebe.

drax

pre 7 godina

On i sa ovakvom igrom moze da dodje do finala ali nesto vanserijsko nemojte vise ocekivati pogotovo ne dominaciju na koju smo navikli to je realnost.Plus ja se secam jednom kako je Tipsarevic umalo eliminisao Federera u 5 setova ne potcenjujte panjeve i oni nesto vezbaju.

Slavko

pre 7 godina

Ja kad predjem igricu na PS4 vise je nikad ne ukljucim. Djokovic presao igru zvanu Tenis, osvojio sve, zasto da gubi vreme da iste trofeje osvaja po 7. put?

O

pre 7 godina

Sekcija o Novaku Djokovicu je postala najodvratnija! Ovoliko otrovnog i plitkog razmisljanja nisam u zivotu vidio. Srbi pogledajte svoj karakter u ovim komentarima i pokusajte da se zabrinete! Pomozi Boze!

Sonja

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.
(Milan Nis, 19. januar 2017 20:00)
Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio
(Troll level 100, 19. januar 2017 20:20)

Mogao bi i ti malo da se informises jer Djokovic JESTE prvi i zasada JEDINI koji je osvojio sva 4 GS u nizu na sve tri razlicite podloge.

Valderama

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto niko od novinara ne pita Novaka na konferenciji( ima ih toliko na turniru) zasto mu je servis 10-15 km slabiji nego ranije. Bas me zanima sta bi odgovorio.

kele

pre 7 godina

Najbolji srpski sportista svih vremena. To sto moj zet i ja raspravljamo o tome gde je pogresiovu kladionici uz pivo je jedno misljenje dve budale koje nikada nisu udarile lopticu u zivotu. Nemojte da budete pakosne budale nego podrzimo coveka koji nije platio porez u Srbiji jer po mom misljenju nikada nije ni trebao sa obzirom koliko mu je drzava pomogla u karijeri nego podrzimo ga svaki put jer on menja 20 nasih polukvalifikovanih ambasadora u najjacim zemljama sveta

Milan Nis

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.

Gane Jaše

pre 7 godina

Sredio ga Istomin ko beba zvečku. Žao mi ga brate. Nešto se dešava oko njega čudno. On za razliku od ostalih igrača "NEMA LOŽU" prazna. Još ako je tu onaj mutavi španac tuga.

Troll level 100

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.
(Milan Nis, 19. januar 2017 20:00)
Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio

ИГИ

pre 7 godina

Бекер је потпуно у праву. Новак мора да се жртвује а и породица да га подржи а не да му одмаже. Брат му пада у депресију јер је љубоморан на братове успехе па тражи помоћ од гуруа. Јелена за време ОИ иде на Тибет на сесије медитације а ових дана је у Милану где учи.Зашто није с Новаком у Мелбурну да му даје подршку. Видим да је Марејева супруга у Мелбурну а верујем да је и Мирка ту уз Федерера.

marko

pre 7 godina

da li neko pita sta on zeli?
covek se zasitio tenisa i neka ide sada da radi nesto drugo, ako mu nije stalo i nema vise ciljeva ispred sebe. Sve prodje, pa i karijera fenomenalnog Novaka Djokovica.
Pustite coveka da bude sta on zeli i neka vas vasi licni uspesi ispunjavaju, a ne tudji. Imam utisak kao da je pola Srbije ljuto na Djokovica!

Dragan

pre 7 godina

Bekeru preuzimaj Noleta ponovo pod hitno.Onog spanca treba da izbaci iz tima, ako misli dalje da igra i osvaja ponovo turnire.Ovaj ga je spanac promenio iz temelja.Nije to onaj Novak iz 2011/2015, kada je bio nedodirljiv, i rusio sve ispred sebe.Zao mi je Novaka, ali ovako neide.Nesta mora da menja pod hitno.Glavu gore Novace, i nedaj se u buduce da te svak ovako dobija.

Ivan

pre 7 godina

Trebalo je samo da iskoristi jednu od nekoliko set lopti u taj brejku prvog seta, i mec bi dobio 3:0, to je garant, ali lako sada pricati o tome. U tenisu se za cas okrenu stvari.

Veljko

pre 7 godina

Boris Beker i nakon prekida saradnje je ostao lojalan Novaku! Nisam previse verovao da Beker kada je dosao moze da pomogne Novaku ali pokazalo se da je to bio pravi potez, ono sto me cudi jeste zasto je saradnja prekinuta! Ocigledno je u tom sastavu Novak ostvarivao najbolje rezultate i svoje primarne ciljeve! zasto menjati nesto sto je dobro? Ne treba patetisati ovo je verovatbo samo jedan los dan Novaka ali ja se nadam da ce se nesto desiti i da cemo videti Beckera opet u Novakovom boksu!

grobar

pre 7 godina

ništa čudno. čovek je odlutao totalno. ove godine više ni jedan gs. pitanje je da li će uopšte i osvojiti još neki do kraja karijere. šteta. a mogao je biti najveći. i onda se lepo povući kao kralj. neprikosnoveni. najbolji. broj 1.
a ne da se ovako blamira i da se osrednji teniseri sprdaju sa njim...
ali to je njegov život. žao mi samo mojih živaca koje sam pošteno iritirao zbog njega...budala ja.

Llopez

pre 7 godina

Nole ostavi tenis jedno god dana , samo se mucis , placas ceh najboljeg sportiste planete 2014 i 2015 ... mentalno i fizicki si iscijedjen ... najedi se ko covek, odmori mozak od tenisa - igras ga 20 godina svaki dan po 5 sati - postoji zivot i van tenisa !!! Jordan je pauzirao 2 god pa je najveci svih vremena ...

ИГИ

pre 7 godina

Бекер је потпуно у праву. Новак мора да се жртвује а и породица да га подржи а не да му одмаже. Брат му пада у депресију јер је љубоморан на братове успехе па тражи помоћ од гуруа. Јелена за време ОИ иде на Тибет на сесије медитације а ових дана је у Милану где учи.Зашто није с Новаком у Мелбурну да му даје подршку. Видим да је Марејева супруга у Мелбурну а верујем да је и Мирка ту уз Федерера.

marko

pre 7 godina

da li neko pita sta on zeli?
covek se zasitio tenisa i neka ide sada da radi nesto drugo, ako mu nije stalo i nema vise ciljeva ispred sebe. Sve prodje, pa i karijera fenomenalnog Novaka Djokovica.
Pustite coveka da bude sta on zeli i neka vas vasi licni uspesi ispunjavaju, a ne tudji. Imam utisak kao da je pola Srbije ljuto na Djokovica!

Gane Jaše

pre 7 godina

Sredio ga Istomin ko beba zvečku. Žao mi ga brate. Nešto se dešava oko njega čudno. On za razliku od ostalih igrača "NEMA LOŽU" prazna. Još ako je tu onaj mutavi španac tuga.

Veljko

pre 7 godina

Boris Beker i nakon prekida saradnje je ostao lojalan Novaku! Nisam previse verovao da Beker kada je dosao moze da pomogne Novaku ali pokazalo se da je to bio pravi potez, ono sto me cudi jeste zasto je saradnja prekinuta! Ocigledno je u tom sastavu Novak ostvarivao najbolje rezultate i svoje primarne ciljeve! zasto menjati nesto sto je dobro? Ne treba patetisati ovo je verovatbo samo jedan los dan Novaka ali ja se nadam da ce se nesto desiti i da cemo videti Beckera opet u Novakovom boksu!

kele

pre 7 godina

Najbolji srpski sportista svih vremena. To sto moj zet i ja raspravljamo o tome gde je pogresiovu kladionici uz pivo je jedno misljenje dve budale koje nikada nisu udarile lopticu u zivotu. Nemojte da budete pakosne budale nego podrzimo coveka koji nije platio porez u Srbiji jer po mom misljenju nikada nije ni trebao sa obzirom koliko mu je drzava pomogla u karijeri nego podrzimo ga svaki put jer on menja 20 nasih polukvalifikovanih ambasadora u najjacim zemljama sveta

Valderama

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto niko od novinara ne pita Novaka na konferenciji( ima ih toliko na turniru) zasto mu je servis 10-15 km slabiji nego ranije. Bas me zanima sta bi odgovorio.

Milan Nis

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.

Llopez

pre 7 godina

Nole ostavi tenis jedno god dana , samo se mucis , placas ceh najboljeg sportiste planete 2014 i 2015 ... mentalno i fizicki si iscijedjen ... najedi se ko covek, odmori mozak od tenisa - igras ga 20 godina svaki dan po 5 sati - postoji zivot i van tenisa !!! Jordan je pauzirao 2 god pa je najveci svih vremena ...

Sonja

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.
(Milan Nis, 19. januar 2017 20:00)
Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio
(Troll level 100, 19. januar 2017 20:20)

Mogao bi i ti malo da se informises jer Djokovic JESTE prvi i zasada JEDINI koji je osvojio sva 4 GS u nizu na sve tri razlicite podloge.

grobar

pre 7 godina

ništa čudno. čovek je odlutao totalno. ove godine više ni jedan gs. pitanje je da li će uopšte i osvojiti još neki do kraja karijere. šteta. a mogao je biti najveći. i onda se lepo povući kao kralj. neprikosnoveni. najbolji. broj 1.
a ne da se ovako blamira i da se osrednji teniseri sprdaju sa njim...
ali to je njegov život. žao mi samo mojih živaca koje sam pošteno iritirao zbog njega...budala ja.

i moja je ista.samo za pivo.

pre 7 godina

Ne sme čovek da stavi komad mesa u usta da ga ona veštica ne zaskoči od nekuda.
mukica, verovatno pojede po neki čvarak krijući se u kupatilu :'(

Bojan

pre 7 godina

Jednom za svagda:
Porez na prihod se plaća u državi gde ostvariš prihod. Organizator svakog turnira prvo odbije porez i uplati državi, pa isplati teniserima premije. Tako je i kod nas.
Porez na ostale prihode (npr. od reklama) plaća kompanija koja zastupa tenisera i koja se brini i o svim ostalim troškovima tj. ona prihoduje ona plaća troškove. Takvih kompanija ima malo u svetu a nijedna koliko znam nema u Srbiji.
Na sav prihod koji je ostvario u Srbij, Nole je platio porez.
Onaj ko ga proziva za porez, bio bi red da prvo pokaže da je on platio sve obaveze, a potom i da se informiše da li je Novak uopšte dužan nešto i po kom osnovu.
Najlakše je pljuvati nekog boljeg od sebe.

Dragan

pre 7 godina

Bekeru preuzimaj Noleta ponovo pod hitno.Onog spanca treba da izbaci iz tima, ako misli dalje da igra i osvaja ponovo turnire.Ovaj ga je spanac promenio iz temelja.Nije to onaj Novak iz 2011/2015, kada je bio nedodirljiv, i rusio sve ispred sebe.Zao mi je Novaka, ali ovako neide.Nesta mora da menja pod hitno.Glavu gore Novace, i nedaj se u buduce da te svak ovako dobija.

Ivan

pre 7 godina

Trebalo je samo da iskoristi jednu od nekoliko set lopti u taj brejku prvog seta, i mec bi dobio 3:0, to je garant, ali lako sada pricati o tome. U tenisu se za cas okrenu stvari.

ali sa zadnje dve reci se slazem

pre 7 godina

ništa čudno. čovek je odlutao totalno. ove godine više ni jedan gs. pitanje je da li će uopšte i osvojiti još neki do kraja karijere. šteta. a mogao je biti najveći. i onda se lepo povući kao kralj. neprikosnoveni. najbolji. broj 1.
a ne da se ovako blamira i da se osrednji teniseri sprdaju sa njim...
ali to je njegov život. žao mi samo mojih živaca koje sam pošteno iritirao zbog njega...budala ja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 19. januar 2017 19:45)

Jao jadan ti, koliku si samo zrtvu podneo, a on tako.

Troll level 100

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.
(Milan Nis, 19. januar 2017 20:00)
Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio

O

pre 7 godina

Sekcija o Novaku Djokovicu je postala najodvratnija! Ovoliko otrovnog i plitkog razmisljanja nisam u zivotu vidio. Srbi pogledajte svoj karakter u ovim komentarima i pokusajte da se zabrinete! Pomozi Boze!

space boy

pre 7 godina

Pravi ce te Nole od Wilsonove odbojkaske lopte kao Tom Hanks da opet sedis u 'box'. Svaka cast za sve do skoro postigo Nole ali si ocajan od kad si se resio Bekera I zarad neki dalaj lama.

drax

pre 7 godina

On i sa ovakvom igrom moze da dodje do finala ali nesto vanserijsko nemojte vise ocekivati pogotovo ne dominaciju na koju smo navikli to je realnost.Plus ja se secam jednom kako je Tipsarevic umalo eliminisao Federera u 5 setova ne potcenjujte panjeve i oni nesto vezbaju.

Slavko

pre 7 godina

Ja kad predjem igricu na PS4 vise je nikad ne ukljucim. Djokovic presao igru zvanu Tenis, osvojio sve, zasto da gubi vreme da iste trofeje osvaja po 7. put?

neinformisan

pre 7 godina

Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio
(Troll level 100, 19. januar 2017 20:20)

Naravno da jeste, u vreme Rod Lejvera se nije igralo na tri razlicite podloge... kada vec govorimo o informisanosti

svemir

pre 7 godina

@Bojan, 19. januar 2017 23:39

Nisi bas u pravu Bojane,

Porez na promet i porez na prihod nisu isto. Porez na promet moze, moze ali ne mora da placa onaj koji daje novac, Ali porez na prihod placa onaj koji je zaradio, tamo gde je registrovao svoju firmu, takseni broj, i gde deklarise svoju zaradu.
Kada privrednik zaradjuje vise od odredjene sume propisane zakonom, onda placa i porez na ekstra profit, takodje u zemlji u kojoj je registrovana njegova firma.
Posto je Djokovic registrovao firmu u Monaku, on svoje poreze na dobit placa u Monaku. To je dobro, jer bi da placa u Srbiji, on indirektno pomagao kupovinu Migova, Izgradjivanje pevajucih fontana, gradova na vodi i ulepsavanje vozova freskama.

hill

pre 7 godina

ne mogu znati sta se desava sa novakom, ali pre mislim da je povezano sa porodicom nego sa zenom. ako se ne varam spanca mu je nakacio brat marko. momak depresivac koji je neostvaren teniser. a verujem da ni u drugim oblastima nije narocito uspesan. otac specifican, sve je to funkclonisalo dok nije bilo braka, sada je to vec nezahvalna pozlcija. u te meditacije koliko sam shvatio je uvukao on nju, a ne ona njega. a i novak je malo "nestasan" u braku kako se prica, momak koji je kao klinac bio mali zaludjenik za tenis, neinteresantan za dobre ribe u svom uzrastu, sada mu je sve na dohvat ruke, i poklekao je. spoj sve to i dobices nemirnu glavu, neposvecenost, i glavni aduti su sada breme. dok ne prestane da se glupira, kada se fokusira, prestane da salje srca u publiku nego krene da grize, nema nista vise nazalost od vrhunskih rezultata.

biće bolje

pre 7 godina

Kada je prosle nedelje u Dohi svladao Mareja bio je najveci igrac u istoriji, sada ga prosecan ubogi narod omalovazava, Novak je sve osvojio u tenisu sve sto postoji i tu je tacka, ocekivati od njega da bude najbolji u istoriji ove igre je pretenciozno, jos uvek ima sanse da se priblizi tom cilju i treba ga podrzati kad je tesko, ovo sto mu se sada desava je vise problem samopouzdanja ili motiva, kondicije i fizicke snage ima, verujem da ce zablistati vec na nekom sledecem turniru.

Gordan

pre 7 godina

Ono sto je deset godina radio i osvajao sa tobom je osvojio za tri god i jos na kraju ti dao odkaz posto on zna bolje...Novaka volim ali polako postaje prava metla, mislim kao covek.

Grtalica u snegu

pre 7 godina

Posle pobede nad Stepanekom, Novak je izjavio da bi voleo da ima tako dugu karijeru mislivsi na Radekove godine. Istovremeno govori da mu tenis nije prioritet, ne kontam sta hoce, da se evidentno muci jos x godina. On koji je treci svih vremena u procentu dobijenih Tiebreaker-ova gubi dva u ovom mecu, a gubi i odlucujuci set ( a samo Kei ima bolji procenat dobijenih odlucujucih setova u istoriji). Pa ako to ne zvoni za uzbunu da nesto nije kako treba, ne znam sta treba da se desi. I manite pricu, istinitu, da je najbolji sportista Srbije i sl. To niko normalan ne spori, kazem normalan, nego nesto ne stima, pa Andi je isto godiste i ima dete, pa grize.

alen

pre 7 godina

Budimo realni od kada mu glavno kolo vodi zena i Pepe on je totalno propao.Nazalost on je istjero Borisa da ostane Pepe.Da nije zalosno bilo bi smjesno kako su oducili nepobedivog igraca Novaka od tenisa njegova zena i jedan njen sextar.

napred nole

pre 7 godina

@inzenjer
Prijatelju, ocigledno pratis tenis max 5 godina. Konkurencija u Bekerovo vreme je bila sve samo ne slaba. Porediti to vreme (druga polovina osamdesetih i devedesete) sa danasnjim tenisom po pitanju konkurencije je blago receno presmesno. Paralela sa periodom od pre 5-10 godina bi vec imala smisla.

СЕНОВИЋ

pre 7 godina

Живео сам на селу, одрастао. Господо другови, његов тренинг је заправо џогинг у односу на послове на селу које смо тада радили. Без јаке масноће, без протеина из сурутке не би могли да издржимо. Он се храни као да га је захватио рак. Тај вид напора подразумева исхрану таквог типа где мора да уђе и сланина. Зглобови не иду са травом. После пораза од Тима рекао сам да је то крај каријере.

aca

pre 7 godina

Da li su svima vrane mozak popile pa svi misle da se razumeju u tenis i zdravu ishranu??? U zemlji seljaka gde se do juce igralo klisa i pale sad se svi razumeju u aristokratske sportove tenis, golf i polo.
Novak je dosao dokle je dosao bez nasih saveta i uglavnom be slanine i pecenih prasica. Na kraju sam zna ko mu je spremao jelovnik u poslednjih 5 godina koje su mu bile vrh karijere. A drugo posle 28-29 godina lsedi lagani pad a pogotovo ako mu se sastave porodicni problemi i dosadni navijaci. Nek je on ziv, zdrav i srecan a vi navalite na pecenje da nadoknadite sta je Nole propustio.

nista o nicemu

pre 7 godina

Na sav prihod koji je ostvario u Srbij, Nole je platio porez.
Onaj ko ga proziva za porez, bio bi red da prvo pokaže da je on platio sve obaveze, a potom i da se informiše da li je Novak uopšte dužan nešto i po kom osnovu.
Najlakše je pljuvati nekog boljeg od sebe.
(Bojan, 19. januar 2017 23:39)


Gde je dokaz da je platio? Pokazacu, ali on nece, pa nema poente.

tennis

pre 7 godina

Pa kakve su ovo gluposti? Kada je Nole igrao i gubio meč, Beker je sedio zajedno sa Nadalom i Breznikom i u tercetu se isčuđavali nad Noletovom igrom? Ma da, kako da ne. A pogotovo šta je Rafa igrao dobar sat i po kasnije, pa mu je ujak časkao sa Bekerom i švrćkao se okolo. E, pa ne ide to tako. Smislite nešto logičnije.

nikol dz femija

pre 7 godina

ali sa zadnje dve reci se slazem, 19. januar 2017 23:32)

JE LI TO MISLITE kao MOnika koja je sa 19 godina imala 8 gren slem titula ALI JE ONDA DOBILA OD NEMACA NOZ U LEDJA za koji niko nije odgovarao, niti je turnir suspendovan, niti je iko terorista, niti genocidan, niti je Nemacka nesigurna, a naravno niko nije odgovarao, nikom nista. MONIKA SELES JE RODJENA U SRBIJI I DOLAZILA JE IZ Socijalisticke Republike Srbije .

NOVAK JE IPAK KOCKAR I MANGUP, vrlo inteligentan i opasan igrac u svakom smislu, tako da je napravio posao a sacuvao ledja.I karijeru.

bez jedne charape

pre 7 godina

Evo ja redovno pobeđujem na. svih 6 podloga...mislim podloga za picu kada ih pravim...najbolji sam...al ne bih u anale!!!

Beobrad

pre 7 godina

@Bojan
Jel? A gde se placa porez na novac od sponzora? Hm?
Postoji nesto sto se zove porez na prihod. Nauci malo sta je to. Placa se tamo gde prijavis boravak. Nadal ga placa u Spaniji, Federer u Svajcarskoj, Marej u Britaniji. Svi placaju porez svojim drzavama, osim Novaka Djokovica koji je to izbegao tako sto je boravak prijavio u Monaku.
Od mene nije bolji onaj koji izbegava da placa porez svojoj drzavi.

Beobrad

pre 7 godina

@neinformisan
Ali je Lejver osvojio 4 GS u jednoj sezoni. I to je uradio 2 puta. Mnogo vaznije od toga na kojoj je podlozi igrao.

grobar

pre 7 godina

Zadnje ili poslednje dve reči? Prvo nauči pravopis,pa se onda slaži sa mnom u bilo čemu...a budala jesam čim se raspravljam sa još većom.

Milan Nis

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.

Troll level 100

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.
(Milan Nis, 19. januar 2017 20:00)
Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio

grobar

pre 7 godina

ništa čudno. čovek je odlutao totalno. ove godine više ni jedan gs. pitanje je da li će uopšte i osvojiti još neki do kraja karijere. šteta. a mogao je biti najveći. i onda se lepo povući kao kralj. neprikosnoveni. najbolji. broj 1.
a ne da se ovako blamira i da se osrednji teniseri sprdaju sa njim...
ali to je njegov život. žao mi samo mojih živaca koje sam pošteno iritirao zbog njega...budala ja.

marko

pre 7 godina

da li neko pita sta on zeli?
covek se zasitio tenisa i neka ide sada da radi nesto drugo, ako mu nije stalo i nema vise ciljeva ispred sebe. Sve prodje, pa i karijera fenomenalnog Novaka Djokovica.
Pustite coveka da bude sta on zeli i neka vas vasi licni uspesi ispunjavaju, a ne tudji. Imam utisak kao da je pola Srbije ljuto na Djokovica!

ИГИ

pre 7 godina

Бекер је потпуно у праву. Новак мора да се жртвује а и породица да га подржи а не да му одмаже. Брат му пада у депресију јер је љубоморан на братове успехе па тражи помоћ од гуруа. Јелена за време ОИ иде на Тибет на сесије медитације а ових дана је у Милану где учи.Зашто није с Новаком у Мелбурну да му даје подршку. Видим да је Марејева супруга у Мелбурну а верујем да је и Мирка ту уз Федерера.

Sonja

pre 7 godina

Ne mora on vise da zrtvuje nista.Momenat kada je osvojio RG i kompletirao sva 4 GSa,na 4 razlicite podloge,sto niko nikada pre njega u istoriji nije postigao,a bogami tesko da ce ikada vise i postici,usao je u TENISKE BESMRTINKE.Mozete samo da placete svi vi koji ga ne volite.
(Milan Nis, 19. januar 2017 20:00)
Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio
(Troll level 100, 19. januar 2017 20:20)

Mogao bi i ti malo da se informises jer Djokovic JESTE prvi i zasada JEDINI koji je osvojio sva 4 GS u nizu na sve tri razlicite podloge.

Gane Jaše

pre 7 godina

Sredio ga Istomin ko beba zvečku. Žao mi ga brate. Nešto se dešava oko njega čudno. On za razliku od ostalih igrača "NEMA LOŽU" prazna. Još ako je tu onaj mutavi španac tuga.

kele

pre 7 godina

Najbolji srpski sportista svih vremena. To sto moj zet i ja raspravljamo o tome gde je pogresiovu kladionici uz pivo je jedno misljenje dve budale koje nikada nisu udarile lopticu u zivotu. Nemojte da budete pakosne budale nego podrzimo coveka koji nije platio porez u Srbiji jer po mom misljenju nikada nije ni trebao sa obzirom koliko mu je drzava pomogla u karijeri nego podrzimo ga svaki put jer on menja 20 nasih polukvalifikovanih ambasadora u najjacim zemljama sveta

ali sa zadnje dve reci se slazem

pre 7 godina

ništa čudno. čovek je odlutao totalno. ove godine više ni jedan gs. pitanje je da li će uopšte i osvojiti još neki do kraja karijere. šteta. a mogao je biti najveći. i onda se lepo povući kao kralj. neprikosnoveni. najbolji. broj 1.
a ne da se ovako blamira i da se osrednji teniseri sprdaju sa njim...
ali to je njegov život. žao mi samo mojih živaca koje sam pošteno iritirao zbog njega...budala ja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 19. januar 2017 19:45)

Jao jadan ti, koliku si samo zrtvu podneo, a on tako.

Llopez

pre 7 godina

Nole ostavi tenis jedno god dana , samo se mucis , placas ceh najboljeg sportiste planete 2014 i 2015 ... mentalno i fizicki si iscijedjen ... najedi se ko covek, odmori mozak od tenisa - igras ga 20 godina svaki dan po 5 sati - postoji zivot i van tenisa !!! Jordan je pauzirao 2 god pa je najveci svih vremena ...

i moja je ista.samo za pivo.

pre 7 godina

Ne sme čovek da stavi komad mesa u usta da ga ona veštica ne zaskoči od nekuda.
mukica, verovatno pojede po neki čvarak krijući se u kupatilu :'(

Slavko

pre 7 godina

Ja kad predjem igricu na PS4 vise je nikad ne ukljucim. Djokovic presao igru zvanu Tenis, osvojio sve, zasto da gubi vreme da iste trofeje osvaja po 7. put?

Bojan

pre 7 godina

Jednom za svagda:
Porez na prihod se plaća u državi gde ostvariš prihod. Organizator svakog turnira prvo odbije porez i uplati državi, pa isplati teniserima premije. Tako je i kod nas.
Porez na ostale prihode (npr. od reklama) plaća kompanija koja zastupa tenisera i koja se brini i o svim ostalim troškovima tj. ona prihoduje ona plaća troškove. Takvih kompanija ima malo u svetu a nijedna koliko znam nema u Srbiji.
Na sav prihod koji je ostvario u Srbij, Nole je platio porez.
Onaj ko ga proziva za porez, bio bi red da prvo pokaže da je on platio sve obaveze, a potom i da se informiše da li je Novak uopšte dužan nešto i po kom osnovu.
Najlakše je pljuvati nekog boljeg od sebe.

O

pre 7 godina

Sekcija o Novaku Djokovicu je postala najodvratnija! Ovoliko otrovnog i plitkog razmisljanja nisam u zivotu vidio. Srbi pogledajte svoj karakter u ovim komentarima i pokusajte da se zabrinete! Pomozi Boze!

Ivan

pre 7 godina

Trebalo je samo da iskoristi jednu od nekoliko set lopti u taj brejku prvog seta, i mec bi dobio 3:0, to je garant, ali lako sada pricati o tome. U tenisu se za cas okrenu stvari.

Veljko

pre 7 godina

Boris Beker i nakon prekida saradnje je ostao lojalan Novaku! Nisam previse verovao da Beker kada je dosao moze da pomogne Novaku ali pokazalo se da je to bio pravi potez, ono sto me cudi jeste zasto je saradnja prekinuta! Ocigledno je u tom sastavu Novak ostvarivao najbolje rezultate i svoje primarne ciljeve! zasto menjati nesto sto je dobro? Ne treba patetisati ovo je verovatbo samo jedan los dan Novaka ali ja se nadam da ce se nesto desiti i da cemo videti Beckera opet u Novakovom boksu!

Dragan

pre 7 godina

Bekeru preuzimaj Noleta ponovo pod hitno.Onog spanca treba da izbaci iz tima, ako misli dalje da igra i osvaja ponovo turnire.Ovaj ga je spanac promenio iz temelja.Nije to onaj Novak iz 2011/2015, kada je bio nedodirljiv, i rusio sve ispred sebe.Zao mi je Novaka, ali ovako neide.Nesta mora da menja pod hitno.Glavu gore Novace, i nedaj se u buduce da te svak ovako dobija.

Valderama

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto niko od novinara ne pita Novaka na konferenciji( ima ih toliko na turniru) zasto mu je servis 10-15 km slabiji nego ranije. Bas me zanima sta bi odgovorio.

neinformisan

pre 7 godina

Informisi se malo pre nego sto krenes da lupetas...Djokovic nije ni prvi ni jedini koji je to uradio
(Troll level 100, 19. januar 2017 20:20)

Naravno da jeste, u vreme Rod Lejvera se nije igralo na tri razlicite podloge... kada vec govorimo o informisanosti

space boy

pre 7 godina

Pravi ce te Nole od Wilsonove odbojkaske lopte kao Tom Hanks da opet sedis u 'box'. Svaka cast za sve do skoro postigo Nole ali si ocajan od kad si se resio Bekera I zarad neki dalaj lama.

СЕНОВИЋ

pre 7 godina

Живео сам на селу, одрастао. Господо другови, његов тренинг је заправо џогинг у односу на послове на селу које смо тада радили. Без јаке масноће, без протеина из сурутке не би могли да издржимо. Он се храни као да га је захватио рак. Тај вид напора подразумева исхрану таквог типа где мора да уђе и сланина. Зглобови не иду са травом. После пораза од Тима рекао сам да је то крај каријере.

Beobrad

pre 7 godina

@Bojan
Jel? A gde se placa porez na novac od sponzora? Hm?
Postoji nesto sto se zove porez na prihod. Nauci malo sta je to. Placa se tamo gde prijavis boravak. Nadal ga placa u Spaniji, Federer u Svajcarskoj, Marej u Britaniji. Svi placaju porez svojim drzavama, osim Novaka Djokovica koji je to izbegao tako sto je boravak prijavio u Monaku.
Od mene nije bolji onaj koji izbegava da placa porez svojoj drzavi.

nikol dz femija

pre 7 godina

ali sa zadnje dve reci se slazem, 19. januar 2017 23:32)

JE LI TO MISLITE kao MOnika koja je sa 19 godina imala 8 gren slem titula ALI JE ONDA DOBILA OD NEMACA NOZ U LEDJA za koji niko nije odgovarao, niti je turnir suspendovan, niti je iko terorista, niti genocidan, niti je Nemacka nesigurna, a naravno niko nije odgovarao, nikom nista. MONIKA SELES JE RODJENA U SRBIJI I DOLAZILA JE IZ Socijalisticke Republike Srbije .

NOVAK JE IPAK KOCKAR I MANGUP, vrlo inteligentan i opasan igrac u svakom smislu, tako da je napravio posao a sacuvao ledja.I karijeru.

grobar

pre 7 godina

Zadnje ili poslednje dve reči? Prvo nauči pravopis,pa se onda slaži sa mnom u bilo čemu...a budala jesam čim se raspravljam sa još većom.

nista o nicemu

pre 7 godina

Na sav prihod koji je ostvario u Srbij, Nole je platio porez.
Onaj ko ga proziva za porez, bio bi red da prvo pokaže da je on platio sve obaveze, a potom i da se informiše da li je Novak uopšte dužan nešto i po kom osnovu.
Najlakše je pljuvati nekog boljeg od sebe.
(Bojan, 19. januar 2017 23:39)


Gde je dokaz da je platio? Pokazacu, ali on nece, pa nema poente.

aca

pre 7 godina

Da li su svima vrane mozak popile pa svi misle da se razumeju u tenis i zdravu ishranu??? U zemlji seljaka gde se do juce igralo klisa i pale sad se svi razumeju u aristokratske sportove tenis, golf i polo.
Novak je dosao dokle je dosao bez nasih saveta i uglavnom be slanine i pecenih prasica. Na kraju sam zna ko mu je spremao jelovnik u poslednjih 5 godina koje su mu bile vrh karijere. A drugo posle 28-29 godina lsedi lagani pad a pogotovo ako mu se sastave porodicni problemi i dosadni navijaci. Nek je on ziv, zdrav i srecan a vi navalite na pecenje da nadoknadite sta je Nole propustio.

Gordan

pre 7 godina

Ono sto je deset godina radio i osvajao sa tobom je osvojio za tri god i jos na kraju ti dao odkaz posto on zna bolje...Novaka volim ali polako postaje prava metla, mislim kao covek.

alen

pre 7 godina

Budimo realni od kada mu glavno kolo vodi zena i Pepe on je totalno propao.Nazalost on je istjero Borisa da ostane Pepe.Da nije zalosno bilo bi smjesno kako su oducili nepobedivog igraca Novaka od tenisa njegova zena i jedan njen sextar.

Beobrad

pre 7 godina

@neinformisan
Ali je Lejver osvojio 4 GS u jednoj sezoni. I to je uradio 2 puta. Mnogo vaznije od toga na kojoj je podlozi igrao.

drax

pre 7 godina

On i sa ovakvom igrom moze da dodje do finala ali nesto vanserijsko nemojte vise ocekivati pogotovo ne dominaciju na koju smo navikli to je realnost.Plus ja se secam jednom kako je Tipsarevic umalo eliminisao Federera u 5 setova ne potcenjujte panjeve i oni nesto vezbaju.

hill

pre 7 godina

ne mogu znati sta se desava sa novakom, ali pre mislim da je povezano sa porodicom nego sa zenom. ako se ne varam spanca mu je nakacio brat marko. momak depresivac koji je neostvaren teniser. a verujem da ni u drugim oblastima nije narocito uspesan. otac specifican, sve je to funkclonisalo dok nije bilo braka, sada je to vec nezahvalna pozlcija. u te meditacije koliko sam shvatio je uvukao on nju, a ne ona njega. a i novak je malo "nestasan" u braku kako se prica, momak koji je kao klinac bio mali zaludjenik za tenis, neinteresantan za dobre ribe u svom uzrastu, sada mu je sve na dohvat ruke, i poklekao je. spoj sve to i dobices nemirnu glavu, neposvecenost, i glavni aduti su sada breme. dok ne prestane da se glupira, kada se fokusira, prestane da salje srca u publiku nego krene da grize, nema nista vise nazalost od vrhunskih rezultata.

Grtalica u snegu

pre 7 godina

Posle pobede nad Stepanekom, Novak je izjavio da bi voleo da ima tako dugu karijeru mislivsi na Radekove godine. Istovremeno govori da mu tenis nije prioritet, ne kontam sta hoce, da se evidentno muci jos x godina. On koji je treci svih vremena u procentu dobijenih Tiebreaker-ova gubi dva u ovom mecu, a gubi i odlucujuci set ( a samo Kei ima bolji procenat dobijenih odlucujucih setova u istoriji). Pa ako to ne zvoni za uzbunu da nesto nije kako treba, ne znam sta treba da se desi. I manite pricu, istinitu, da je najbolji sportista Srbije i sl. To niko normalan ne spori, kazem normalan, nego nesto ne stima, pa Andi je isto godiste i ima dete, pa grize.

svemir

pre 7 godina

@Bojan, 19. januar 2017 23:39

Nisi bas u pravu Bojane,

Porez na promet i porez na prihod nisu isto. Porez na promet moze, moze ali ne mora da placa onaj koji daje novac, Ali porez na prihod placa onaj koji je zaradio, tamo gde je registrovao svoju firmu, takseni broj, i gde deklarise svoju zaradu.
Kada privrednik zaradjuje vise od odredjene sume propisane zakonom, onda placa i porez na ekstra profit, takodje u zemlji u kojoj je registrovana njegova firma.
Posto je Djokovic registrovao firmu u Monaku, on svoje poreze na dobit placa u Monaku. To je dobro, jer bi da placa u Srbiji, on indirektno pomagao kupovinu Migova, Izgradjivanje pevajucih fontana, gradova na vodi i ulepsavanje vozova freskama.

napred nole

pre 7 godina

@inzenjer
Prijatelju, ocigledno pratis tenis max 5 godina. Konkurencija u Bekerovo vreme je bila sve samo ne slaba. Porediti to vreme (druga polovina osamdesetih i devedesete) sa danasnjim tenisom po pitanju konkurencije je blago receno presmesno. Paralela sa periodom od pre 5-10 godina bi vec imala smisla.

biće bolje

pre 7 godina

Kada je prosle nedelje u Dohi svladao Mareja bio je najveci igrac u istoriji, sada ga prosecan ubogi narod omalovazava, Novak je sve osvojio u tenisu sve sto postoji i tu je tacka, ocekivati od njega da bude najbolji u istoriji ove igre je pretenciozno, jos uvek ima sanse da se priblizi tom cilju i treba ga podrzati kad je tesko, ovo sto mu se sada desava je vise problem samopouzdanja ili motiva, kondicije i fizicke snage ima, verujem da ce zablistati vec na nekom sledecem turniru.

tennis

pre 7 godina

Pa kakve su ovo gluposti? Kada je Nole igrao i gubio meč, Beker je sedio zajedno sa Nadalom i Breznikom i u tercetu se isčuđavali nad Noletovom igrom? Ma da, kako da ne. A pogotovo šta je Rafa igrao dobar sat i po kasnije, pa mu je ujak časkao sa Bekerom i švrćkao se okolo. E, pa ne ide to tako. Smislite nešto logičnije.

bez jedne charape

pre 7 godina

Evo ja redovno pobeđujem na. svih 6 podloga...mislim podloga za picu kada ih pravim...najbolji sam...al ne bih u anale!!!