Četvrtak, 19.01.2017.

09:38

Vilander: Nisam iznenađen

Konsultant Eurosporta Mats Vilander, nije iznenađen eliminacijom Novaka Đokovića sa Australijan opena, <a href="http://www.b92.net/sport/australianopen2017/vesti.php?yyyy=2017&amp;mm=01&amp;dd=17&amp;nav_id=1221063" class="text-link" target= "_blank">iako je pre dva dana smatrao da je favorit</a>.

Izvor: AK

Vilander: Nisam iznenaðen IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

!

pre 7 godina

@alejandro
Rodja kao da je osvojio slem, zar ne shvatas? Djokovic mu se nije priblizio i to je to. Federeru nece smetati ako na kraju on ostane na 17 a Novak na 12. A ti leci komplekse

Dormeo

pre 7 godina

@Pele A sta bi rekao za Federera?Covjek ima porodicu,cetvoro djece,milione u banci,titule,17 GS trofeja,35 godina,povrede i opet zivi za tenis,vraca se i ne odustaje!

zuza

pre 7 godina

Jelena mu je definitivno upropastila karijeru. Dok se nije udala igrala je kako on svira. Kad se udala, rodila dete, i dete malo poraslo tako da više nije zaokupljena njime, on igra kako ona svira. A kako igra to svi vidimo. Posle one dve ruskinje u Dubaiju prošle godine sa kojima se slikao, pa onda one Indijke u Majamiju, mislim da je pala ucena: ili ćeš da se posvetiš meni i detetu, ili ću te optužiti za preljubu i uzeti ti polovinu svega što si stekao. Naravno, pošto je mlohavi papučić kome su pare cilj br.1, posvetio se ženi i detetu i ostavio tenis.

Jo

pre 7 godina

Dzon Mek kaze najvece iznanedjenje u poslednjih 10 godina , a Vilander nije uopste iznenadjen. U fazonu kad mogu Rafa i Rodzer da kiksiraju - ko je Djokovic pa da mu se to ne desi.

Uh kako su odlepili od srece i on i Barbi sto je Grande Novak izgubio.

Lezilebovićka Rvatović

pre 7 godina

I meni je draža Serena Vilijams, Afroamerikanka; i ne samo draža nego i sposobna da živi bez muškaraca, za razliku od Novaka, Marije Magdalene od Škotske, te stare Mirke...

Pele

pre 7 godina

E, deco, vi mislite da se Vilander nesto trza zbog Novaka: VOLI GA: MRZI GA! Smesno! Djokovic je jos jedan koga ce Vilander ispratiti u istoriju, a i dalje ce biti objektivan komentator Eurosporta.

Laku noc deco!

PS: oni koji npr. nisu gledali Filipusisa ili "drvene", su mladi, bez izkustva i ne bi trebalo da ovde "dele lekcije" iz tenisa. Treba da gledaju meceve, citaju komentare i uce.

Pele

pre 7 godina

Mogu i da ga razumem, s obzirm da se sa ovih prostora.
Osvojio je sve sto se moglo osvojiti, osim zlata na Olimpijadi.
Vise puta je bio izabran za najboljeg sportistu planete.
Ostvario je vise nego sto su mu bili snovi.
Verujem da je tezak nekoliko stotina miliona dolara.
Vise nema motiv da svakiog dana ustaje u 5h i trenira 10 sati.
I ja bih se "ispumpao", kao on.
Nema sanse da ponovo bude No.1; za pola godine ce biti 5-6, a za godinu 15-16.

vlade

pre 7 godina

ironija.. toliko je želeo RG i nikako da ga uzme, a posle pola godine od uzimanja istog, samo mu taj i ostade! pazi šta želiš, možda se i ostvari.. moguće da je proklet..

Genije

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/australianopen2017/komentari.php?nav_id=1221763#k22502312

Naterace ga na promene kao sto je x slicnih prethodne godine nateralo na promene? Koje promene, odlazak Vajde jer je Bekera sa kojim je imao najuspesniji period u karijeri oterao zarad kojekakvih prodavaca magle?! Lepo je Beker rekao da ne trenira i to se vidi.
NJegova stvar, moja sto gledam i nerviram se kada gubi ali ga i dalje gledam i gledacu do kraja. Ali zar nije bolje da stisne jos par godina i postane najbolji ikada nego posle da se kaje?! Zivot je pred njim, bice vremena za sve ali ne i za tenis.

Liverpool Man

pre 7 godina

Sve sve ali ove price da ga Jelena upropastila?? Alo bre rodjaci pa on je s njom jos od ko zna kada pa je igrao najbolji tenis koji je svet ikada video. Pa da ga je ona upropastila to bi uradila jos 2011 i ne bi ni postao ono sto jeste danas. Ajmo malo mozga ukljucite. Njega je Olimpijada dotukla i ravnodusnost...i moze se reci ovaj prodavac magle Pepe.

mostarac

pre 7 godina

jasta je nego ga upropastila. dok nije prsten dobila vrebala priliku. sad pravi budalu od njega a moguce i da ga magarci sa onim imazom dok novak "trenira"

Sasa

pre 7 godina

Koliko ja shvatam ovaj covek je imao dojavu da ce se desiti ovaj Novakov pad (namesten-nameran). Samo nije znao od kog turnira ce poceti pa je zato nekoliko puta pezuspesno prognozirao poraze. Ali evo porazi su stigli. Sad se izgleda ocekuje strasan povratak i duga serija pobeda ali opet ovaj lik nema tacnu dojavu kad ce se to desiti.

dezurni filozof

pre 7 godina

Hahaha, Mac bi dobio ovo u 3 seta lagano protiv Istomina, zato valjda nije iznenadjen. Uprkos porazu, nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa, naterace ga ovaj poraz na neke promene i trenirace jos bolje, nista bolje ne motivise od neuspeha, bar je tako kod sampiona. Da je ziv i zdrav samo, videcemo na kraju, kad nole statisticki postane GOAT reci ce Mats, pa nisam iznenadjen!
(Aleksandar, 19. januar 2017 10:00)


Jeste posebno ovaj deo "nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa".

Tako su neki pisali da je njihovo misljenje da je Nole promenio ishrnu da bi duze trajao, a ja bi im sasuo u lice zasto Nole nije zapeo jos dve godine na 10 grend slemova osvojio barem 6, od WIM 2016 zakljucno sa USO 2018 i onda se penzionisao na mestu broj na kraju 2018 sa barem 18GS i nekih 85-90 titula. Ne trajace do 35 godine kome treba to.

Suocite se sa realnoscu ne opravdavajte ga vise ON je i vise uradio nego sto smo se nadali, hvala mu za sve dobre partije i titule koje je osvojio i promovisanje samim tim Srbije u svetu.

Ne uplicite masone, luminate, britanski imperijalizam i ostale tripove u to. Nolovo vreme dominacije proslo pomirite se sa tim.

NOLE HVALA TI ZA SVE - tvoj navijac

LENS

pre 7 godina

Jedina gora stvar od Vilanderovih izjava je ta sto se vi nervirate oko toga. Ajde sto on sam nece citati vase komentare nego sto ih nece citati ni Novak pa onda dovodim sebe u pitanje kome vi pisete? Kako se obracate Vilanderu kada znate da on to nikako ne moze da vidi.. Dok je on siguran da ce takvim izjavama nervirati veliki broj ljudi iz Srbije.

Zox

pre 7 godina

Spanska serija se nastavlja...

Covek koji nema motiva da igra protiv "bivsih skupljaca loptica" treba da razmisli o onome sto prica: ako si za porodicu - ostavi tenis pa se igraj sa decom, ako nisu vazne nagrade i mesto - igraj egzibicije u humanitarne svrhe, ako hoces da volis tenis i da uzivas - onda nemoj da ides na turnire jer tamo se broje pobede i osvojeni trofeji.

Mislim da Noletu, ma koliko ga cenio i voleo, neko nije objasnio uzroke i posledice vec ga lazu da je tenis igra, da "se desi", da ovo, da ono...

Ima li neka odrasla osoba u njegovom okruzenju ili su tu svi samo da uzmu?

BRAVO NOLE!

pre 7 godina

Ovaj Vilander je kao "prorok" koji svaki dan predvidja kisu u pustari, 10 godina dana kasnije padne i onda kaze svima REKAO SAM VAM.

Hrvat

pre 7 godina

Ne baš tako davno Hrvatska je imala jednog jako kvalitetnog boksača. Ime mu je Željko Mavrović, a zvali su ga Šaka sa Srednjaka. Čovjek je rasturao, čak se 1998. godine borio protiv Lennoxa Lewisa za titulu svjetskog prvaka teške kategorije u WBC verziji. Meč je izgubio na bodove a ponajviše zahvaljujući Lewisovoj popularnosti jer je Mavrović u tome meču dominirao. E pa taj Željko Mavrović, europski profesionalni prvak od 1995.- do 1998., se odlučio oženiti i poslušati ženu te prijeći na nekakvu makrobiotičku vegetarijansku prehranu. Od toga dana karijera mu je nezaustavljivo krenula nizbrdo. Fizički je propao, u vrlo kratkom razdoblju izgubio 10-15 kg, pa je na koncu objesio rukavice na klin.

Podsjeća li vas ova priča na nekoga? Na Novaka možda?

Chana

pre 7 godina

Možda je ovaj bio teniser dugo godina, ali razume se u tenis - ubilo se. Jedino u šta se razume jeste - mržnja iskompleksiranog !
Tu bi knjige mogao da napiše...
A što se Novaka tiče, ni po jada. Posle kiše - dolazi sunce !!!

sef raje

pre 7 godina

vilander nije mogao skinuti osmijeh sa lica kada je Nole izgubio. nikad ga nisam vidio srecnijeg u onoj njegovoj emisiji. Nevjerovatan lik

Novosadjanin.

pre 7 godina

Novak je zavrsio sa tenisom koji je igrao pre do RG...Ovo je prosto otaljavanje karijere, nema jednostavno vise gladi u njegovim ocima. Velika karijera, koja je mogla da bude sigurno jos bolja, ali sta je tu je. Koliko je bilo dobro sto je osvojio RG, toliko je bilo i lose, ocigledno. Prelomni trenutak je bio posle RG, tih par nedelja, da je tu nastavio da grize, siguran sam da bi uzeo bar US Open...Ovako, mislim da je ovaj poraz za nijansu bolniji od poraza na RG 2010 od Kolsrajbera ili Melcera. Secamo se poraza Nadala od Rosola, posle toga se Nadal raspao. Moglo bi slicno da se desi i Novaku. Te price kako je on samo ljudsko bice ne piju vodu. On je na vrhuncu forme poceo da pravi velike promene u ishrani, filozofiji...Jednostavno, to se ne radi. Kada te ide, ne menjas ni carape.

Radovan III

pre 7 godina

Ponoviću reči sa ovog foruma da je ovo polako kraj karijere jednog uspešnog sportiste, ali koja nije zaokružena do kraja. Izjava posle RG da mu tenis nije prioritet je neshvatljiva. I Beker je potvrdio da se Novak zasitio jer je osvojio sve. A šta ćemo sa: najviše GS, nedelja kao br.1, Sinsinati. Pa valjda je cilj svakog ekstra sportiste da bude najbolji svih vremena u svom sportu(bar nekoliko godina, decenija). Sa 29 godina ti izjaviš tako nešto. Bar je trebao napustiti tenis, kao Borg. Koji motiv imaju igrači sa 35 i kusur godina da igraju:Karlović,Štepanek, Tomi Has(jedan od najvećih talenata,ali ga povrede uništile)? Oni znaju da ništa epohalno mogu napraviti u singlu, ali su tu i dalje. Zbog čega igra Federer? Zbog para? To je smešno. On ih i van terena zarađuje mnogo, a zarađivaće i kad napusti tenis.Nisam stručan, ali se slažem sa mnogima na forumu da jesti svežu travu i pljevu loše utiče na Novaka. Možda on ima i dalje odličnu fizičku kondiciju, ali nema snage u udarcima. Pa njegov prvi servis je u proseku 10km sporiji nego ranijih godina. Zadnjih 8 meseci nije opalio servis preko 200km. Imam utisak da bi sad izgubio i od Serene.
Biću sarkastičan jer trenutna Novakova guruovska životna filozofija nije u ravni sa ishranom. Treba da pređe u FRUTARIJANCE jer oni jedu samo opalo voće, ono koje je već uginulo. Pojesti recimo živu šargarepu, znači da si je ubio.
Izvinjavam se na opširnom komentaru.

alejandro

pre 7 godina

Srećan je Mats kao i Barbara do neba što se ovakva "neprijatnost" desila Novaku!
Ali ako misli da veteran Rođa ovim dobija šansu grdno se vara!

Није изненађење

pre 7 godina

Свако има свој крај. Нема више ГС, Новакова ера је завршена и то је то. Сада ће као Федерер и Надал да игра чисто због великих пара али великих титула више неће бити.

Jeremija

pre 7 godina

Molim vas da više neobjavljujete saopštenja ovog bivšeg tenisera ... , isami ste u podnaslovu rekli šta je izjavio pre 2 dana - gori je od "Kremanskog proročanstva" - kao general posle bitke ...
Baksuz po Djokovića UVEK !

Aleksandar

pre 7 godina

Hahaha, Mac bi dobio ovo u 3 seta lagano protiv Istomina, zato valjda nije iznenadjen. Uprkos porazu, nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa, naterace ga ovaj poraz na neke promene i trenirace jos bolje, nista bolje ne motivise od neuspeha, bar je tako kod sampiona. Da je ziv i zdrav samo, videcemo na kraju, kad nole statisticki postane GOAT reci ce Mats, pa nisam iznenadjen!

srle

pre 7 godina

Ни Рођа, а ни ја нисмо изненађени. Штавише, ово је за нас радостан дан. Хвала ти, Новаче. Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. januar 2017 09:50)

Ima ona narodna, u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi. Dočekali su pojedinci svojih pet minuta, ali biće dana za megdana, brzo će Rolan Garos i Novak će ponovo osvojiti taj turnir. Zapamti moje reči. A puno sreće Federeru i ostalima jer sad imaju priliku za osvajanje turnira. Ko zna možda bude još neko iznenađenje Berdih, Raonić ili mladi Zverev...

Mika

pre 7 godina

Dr Roddick, Nole antibot, predvideo da će sa godinama da opadne i forma.
Zaista neverovatna konstatacija.
Čudno mi je kako su hejteri čekali deset godina njegov pad , omalovazavajuci konstantno sve uspehe Novaka tokom karijere bez argumenata. Pri tom nisu propustali nijednu vest o njemu. Ako mene nesto nervira, ignorisem. S vremena na vreme dignem svoj glas, ali sigurno neću da trošim energiju da trolujem i hejtujem opsesivno u svakoj vesti.
Uvek sam se pitao kako izgledaju ti ljudi, kakva ih energija vodi kroz život.
Kakva će sada histerija da krene među trolovima.

kvisko

pre 7 godina

Ni ja nisam iznenadjen jer covek kome treba guru da ga vodi kroz zivot je odavno pogubio ovce.
O zeninim semenkama da i ne pocinjemo. Mozda jos tata Srdjan moze da pomogne tako sto ce mu iscupati usi ko magarcu kako bi se oslobodio bednika koji mu unistise karijeru.

Ko razume shvatice

pre 7 godina

Ništa neobično niti zabrinjavajuće. Izgubio je slično kao od Sema Kverija. Na snimku obratite pažnju kako je vraćao lopte, upadljivo često upravo na reket Istominu. Sve ide kako mora ići, po diktatu.

Patrik

pre 7 godina

Pravi poznavaoci igre nisu iznenadjeni. Lepo sam napisao pre 2(dve) godine, cim udje u 30-u godinu krece downhill, naravno no2ebotovi su mi se smejali.. who is laughing now?
(Dr. Roddick, 19. januar 2017 09:47)

Nemaju oni pojma brate,a dok Nolo nije postao prvi na svetu nisu znali ni sta je ritern a kamoli sta je ribrejk ili nesto teze.

Jana

pre 7 godina

Ovom coveku pregledati glavu i leciti ga, ili ga zatvoriti u ludaru i opet leciti ga. Kako ne bi napravio psihicke probleme ostalim ljudima koji moraju da slusaju i citaju ovakve njegove izjave, danas ovako, sutra onako, kako vetar dune. Licemer.

Dr. Roddick

pre 7 godina

Pravi poznavaoci igre nisu iznenadjeni. Lepo sam napisao pre 2(dve) godine, cim udje u 30-u godinu krece downhill, naravno no2ebotovi su mi se smejali.. who is laughing now?

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Ни Рођа, а ни ја нисмо изненађени. Штавише, ово је за нас радостан дан. Хвала ти, Новаче. Хауг!

Aleksandar

pre 7 godina

Hahaha, Mac bi dobio ovo u 3 seta lagano protiv Istomina, zato valjda nije iznenadjen. Uprkos porazu, nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa, naterace ga ovaj poraz na neke promene i trenirace jos bolje, nista bolje ne motivise od neuspeha, bar je tako kod sampiona. Da je ziv i zdrav samo, videcemo na kraju, kad nole statisticki postane GOAT reci ce Mats, pa nisam iznenadjen!

kvisko

pre 7 godina

Ni ja nisam iznenadjen jer covek kome treba guru da ga vodi kroz zivot je odavno pogubio ovce.
O zeninim semenkama da i ne pocinjemo. Mozda jos tata Srdjan moze da pomogne tako sto ce mu iscupati usi ko magarcu kako bi se oslobodio bednika koji mu unistise karijeru.

Није изненађење

pre 7 godina

Свако има свој крај. Нема више ГС, Новакова ера је завршена и то је то. Сада ће као Федерер и Надал да игра чисто због великих пара али великих титула више неће бити.

Liverpool Man

pre 7 godina

Sve sve ali ove price da ga Jelena upropastila?? Alo bre rodjaci pa on je s njom jos od ko zna kada pa je igrao najbolji tenis koji je svet ikada video. Pa da ga je ona upropastila to bi uradila jos 2011 i ne bi ni postao ono sto jeste danas. Ajmo malo mozga ukljucite. Njega je Olimpijada dotukla i ravnodusnost...i moze se reci ovaj prodavac magle Pepe.

Patrik

pre 7 godina

Pravi poznavaoci igre nisu iznenadjeni. Lepo sam napisao pre 2(dve) godine, cim udje u 30-u godinu krece downhill, naravno no2ebotovi su mi se smejali.. who is laughing now?
(Dr. Roddick, 19. januar 2017 09:47)

Nemaju oni pojma brate,a dok Nolo nije postao prvi na svetu nisu znali ni sta je ritern a kamoli sta je ribrejk ili nesto teze.

Zox

pre 7 godina

Spanska serija se nastavlja...

Covek koji nema motiva da igra protiv "bivsih skupljaca loptica" treba da razmisli o onome sto prica: ako si za porodicu - ostavi tenis pa se igraj sa decom, ako nisu vazne nagrade i mesto - igraj egzibicije u humanitarne svrhe, ako hoces da volis tenis i da uzivas - onda nemoj da ides na turnire jer tamo se broje pobede i osvojeni trofeji.

Mislim da Noletu, ma koliko ga cenio i voleo, neko nije objasnio uzroke i posledice vec ga lazu da je tenis igra, da "se desi", da ovo, da ono...

Ima li neka odrasla osoba u njegovom okruzenju ili su tu svi samo da uzmu?

Dr. Roddick

pre 7 godina

Pravi poznavaoci igre nisu iznenadjeni. Lepo sam napisao pre 2(dve) godine, cim udje u 30-u godinu krece downhill, naravno no2ebotovi su mi se smejali.. who is laughing now?

sef raje

pre 7 godina

vilander nije mogao skinuti osmijeh sa lica kada je Nole izgubio. nikad ga nisam vidio srecnijeg u onoj njegovoj emisiji. Nevjerovatan lik

srle

pre 7 godina

Ни Рођа, а ни ја нисмо изненађени. Штавише, ово је за нас радостан дан. Хвала ти, Новаче. Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. januar 2017 09:50)

Ima ona narodna, u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi. Dočekali su pojedinci svojih pet minuta, ali biće dana za megdana, brzo će Rolan Garos i Novak će ponovo osvojiti taj turnir. Zapamti moje reči. A puno sreće Federeru i ostalima jer sad imaju priliku za osvajanje turnira. Ko zna možda bude još neko iznenađenje Berdih, Raonić ili mladi Zverev...

Novosadjanin.

pre 7 godina

Novak je zavrsio sa tenisom koji je igrao pre do RG...Ovo je prosto otaljavanje karijere, nema jednostavno vise gladi u njegovim ocima. Velika karijera, koja je mogla da bude sigurno jos bolja, ali sta je tu je. Koliko je bilo dobro sto je osvojio RG, toliko je bilo i lose, ocigledno. Prelomni trenutak je bio posle RG, tih par nedelja, da je tu nastavio da grize, siguran sam da bi uzeo bar US Open...Ovako, mislim da je ovaj poraz za nijansu bolniji od poraza na RG 2010 od Kolsrajbera ili Melcera. Secamo se poraza Nadala od Rosola, posle toga se Nadal raspao. Moglo bi slicno da se desi i Novaku. Te price kako je on samo ljudsko bice ne piju vodu. On je na vrhuncu forme poceo da pravi velike promene u ishrani, filozofiji...Jednostavno, to se ne radi. Kada te ide, ne menjas ni carape.

Radovan III

pre 7 godina

Ponoviću reči sa ovog foruma da je ovo polako kraj karijere jednog uspešnog sportiste, ali koja nije zaokružena do kraja. Izjava posle RG da mu tenis nije prioritet je neshvatljiva. I Beker je potvrdio da se Novak zasitio jer je osvojio sve. A šta ćemo sa: najviše GS, nedelja kao br.1, Sinsinati. Pa valjda je cilj svakog ekstra sportiste da bude najbolji svih vremena u svom sportu(bar nekoliko godina, decenija). Sa 29 godina ti izjaviš tako nešto. Bar je trebao napustiti tenis, kao Borg. Koji motiv imaju igrači sa 35 i kusur godina da igraju:Karlović,Štepanek, Tomi Has(jedan od najvećih talenata,ali ga povrede uništile)? Oni znaju da ništa epohalno mogu napraviti u singlu, ali su tu i dalje. Zbog čega igra Federer? Zbog para? To je smešno. On ih i van terena zarađuje mnogo, a zarađivaće i kad napusti tenis.Nisam stručan, ali se slažem sa mnogima na forumu da jesti svežu travu i pljevu loše utiče na Novaka. Možda on ima i dalje odličnu fizičku kondiciju, ali nema snage u udarcima. Pa njegov prvi servis je u proseku 10km sporiji nego ranijih godina. Zadnjih 8 meseci nije opalio servis preko 200km. Imam utisak da bi sad izgubio i od Serene.
Biću sarkastičan jer trenutna Novakova guruovska životna filozofija nije u ravni sa ishranom. Treba da pređe u FRUTARIJANCE jer oni jedu samo opalo voće, ono koje je već uginulo. Pojesti recimo živu šargarepu, znači da si je ubio.
Izvinjavam se na opširnom komentaru.

Hrvat

pre 7 godina

Ne baš tako davno Hrvatska je imala jednog jako kvalitetnog boksača. Ime mu je Željko Mavrović, a zvali su ga Šaka sa Srednjaka. Čovjek je rasturao, čak se 1998. godine borio protiv Lennoxa Lewisa za titulu svjetskog prvaka teške kategorije u WBC verziji. Meč je izgubio na bodove a ponajviše zahvaljujući Lewisovoj popularnosti jer je Mavrović u tome meču dominirao. E pa taj Željko Mavrović, europski profesionalni prvak od 1995.- do 1998., se odlučio oženiti i poslušati ženu te prijeći na nekakvu makrobiotičku vegetarijansku prehranu. Od toga dana karijera mu je nezaustavljivo krenula nizbrdo. Fizički je propao, u vrlo kratkom razdoblju izgubio 10-15 kg, pa je na koncu objesio rukavice na klin.

Podsjeća li vas ova priča na nekoga? Na Novaka možda?

Mika

pre 7 godina

Dr Roddick, Nole antibot, predvideo da će sa godinama da opadne i forma.
Zaista neverovatna konstatacija.
Čudno mi je kako su hejteri čekali deset godina njegov pad , omalovazavajuci konstantno sve uspehe Novaka tokom karijere bez argumenata. Pri tom nisu propustali nijednu vest o njemu. Ako mene nesto nervira, ignorisem. S vremena na vreme dignem svoj glas, ali sigurno neću da trošim energiju da trolujem i hejtujem opsesivno u svakoj vesti.
Uvek sam se pitao kako izgledaju ti ljudi, kakva ih energija vodi kroz život.
Kakva će sada histerija da krene među trolovima.

dezurni filozof

pre 7 godina

Hahaha, Mac bi dobio ovo u 3 seta lagano protiv Istomina, zato valjda nije iznenadjen. Uprkos porazu, nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa, naterace ga ovaj poraz na neke promene i trenirace jos bolje, nista bolje ne motivise od neuspeha, bar je tako kod sampiona. Da je ziv i zdrav samo, videcemo na kraju, kad nole statisticki postane GOAT reci ce Mats, pa nisam iznenadjen!
(Aleksandar, 19. januar 2017 10:00)


Jeste posebno ovaj deo "nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa".

Tako su neki pisali da je njihovo misljenje da je Nole promenio ishrnu da bi duze trajao, a ja bi im sasuo u lice zasto Nole nije zapeo jos dve godine na 10 grend slemova osvojio barem 6, od WIM 2016 zakljucno sa USO 2018 i onda se penzionisao na mestu broj na kraju 2018 sa barem 18GS i nekih 85-90 titula. Ne trajace do 35 godine kome treba to.

Suocite se sa realnoscu ne opravdavajte ga vise ON je i vise uradio nego sto smo se nadali, hvala mu za sve dobre partije i titule koje je osvojio i promovisanje samim tim Srbije u svetu.

Ne uplicite masone, luminate, britanski imperijalizam i ostale tripove u to. Nolovo vreme dominacije proslo pomirite se sa tim.

NOLE HVALA TI ZA SVE - tvoj navijac

Ko razume shvatice

pre 7 godina

Ništa neobično niti zabrinjavajuće. Izgubio je slično kao od Sema Kverija. Na snimku obratite pažnju kako je vraćao lopte, upadljivo često upravo na reket Istominu. Sve ide kako mora ići, po diktatu.

LENS

pre 7 godina

Jedina gora stvar od Vilanderovih izjava je ta sto se vi nervirate oko toga. Ajde sto on sam nece citati vase komentare nego sto ih nece citati ni Novak pa onda dovodim sebe u pitanje kome vi pisete? Kako se obracate Vilanderu kada znate da on to nikako ne moze da vidi.. Dok je on siguran da ce takvim izjavama nervirati veliki broj ljudi iz Srbije.

Jana

pre 7 godina

Ovom coveku pregledati glavu i leciti ga, ili ga zatvoriti u ludaru i opet leciti ga. Kako ne bi napravio psihicke probleme ostalim ljudima koji moraju da slusaju i citaju ovakve njegove izjave, danas ovako, sutra onako, kako vetar dune. Licemer.

Jeremija

pre 7 godina

Molim vas da više neobjavljujete saopštenja ovog bivšeg tenisera ... , isami ste u podnaslovu rekli šta je izjavio pre 2 dana - gori je od "Kremanskog proročanstva" - kao general posle bitke ...
Baksuz po Djokovića UVEK !

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Ни Рођа, а ни ја нисмо изненађени. Штавише, ово је за нас радостан дан. Хвала ти, Новаче. Хауг!

Genije

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/australianopen2017/komentari.php?nav_id=1221763#k22502312

Naterace ga na promene kao sto je x slicnih prethodne godine nateralo na promene? Koje promene, odlazak Vajde jer je Bekera sa kojim je imao najuspesniji period u karijeri oterao zarad kojekakvih prodavaca magle?! Lepo je Beker rekao da ne trenira i to se vidi.
NJegova stvar, moja sto gledam i nerviram se kada gubi ali ga i dalje gledam i gledacu do kraja. Ali zar nije bolje da stisne jos par godina i postane najbolji ikada nego posle da se kaje?! Zivot je pred njim, bice vremena za sve ali ne i za tenis.

Pele

pre 7 godina

Mogu i da ga razumem, s obzirm da se sa ovih prostora.
Osvojio je sve sto se moglo osvojiti, osim zlata na Olimpijadi.
Vise puta je bio izabran za najboljeg sportistu planete.
Ostvario je vise nego sto su mu bili snovi.
Verujem da je tezak nekoliko stotina miliona dolara.
Vise nema motiv da svakiog dana ustaje u 5h i trenira 10 sati.
I ja bih se "ispumpao", kao on.
Nema sanse da ponovo bude No.1; za pola godine ce biti 5-6, a za godinu 15-16.

Pele

pre 7 godina

E, deco, vi mislite da se Vilander nesto trza zbog Novaka: VOLI GA: MRZI GA! Smesno! Djokovic je jos jedan koga ce Vilander ispratiti u istoriju, a i dalje ce biti objektivan komentator Eurosporta.

Laku noc deco!

PS: oni koji npr. nisu gledali Filipusisa ili "drvene", su mladi, bez izkustva i ne bi trebalo da ovde "dele lekcije" iz tenisa. Treba da gledaju meceve, citaju komentare i uce.

mostarac

pre 7 godina

jasta je nego ga upropastila. dok nije prsten dobila vrebala priliku. sad pravi budalu od njega a moguce i da ga magarci sa onim imazom dok novak "trenira"

zuza

pre 7 godina

Jelena mu je definitivno upropastila karijeru. Dok se nije udala igrala je kako on svira. Kad se udala, rodila dete, i dete malo poraslo tako da više nije zaokupljena njime, on igra kako ona svira. A kako igra to svi vidimo. Posle one dve ruskinje u Dubaiju prošle godine sa kojima se slikao, pa onda one Indijke u Majamiju, mislim da je pala ucena: ili ćeš da se posvetiš meni i detetu, ili ću te optužiti za preljubu i uzeti ti polovinu svega što si stekao. Naravno, pošto je mlohavi papučić kome su pare cilj br.1, posvetio se ženi i detetu i ostavio tenis.

BRAVO NOLE!

pre 7 godina

Ovaj Vilander je kao "prorok" koji svaki dan predvidja kisu u pustari, 10 godina dana kasnije padne i onda kaze svima REKAO SAM VAM.

vlade

pre 7 godina

ironija.. toliko je želeo RG i nikako da ga uzme, a posle pola godine od uzimanja istog, samo mu taj i ostade! pazi šta želiš, možda se i ostvari.. moguće da je proklet..

Chana

pre 7 godina

Možda je ovaj bio teniser dugo godina, ali razume se u tenis - ubilo se. Jedino u šta se razume jeste - mržnja iskompleksiranog !
Tu bi knjige mogao da napiše...
A što se Novaka tiče, ni po jada. Posle kiše - dolazi sunce !!!

Dormeo

pre 7 godina

@Pele A sta bi rekao za Federera?Covjek ima porodicu,cetvoro djece,milione u banci,titule,17 GS trofeja,35 godina,povrede i opet zivi za tenis,vraca se i ne odustaje!

alejandro

pre 7 godina

Srećan je Mats kao i Barbara do neba što se ovakva "neprijatnost" desila Novaku!
Ali ako misli da veteran Rođa ovim dobija šansu grdno se vara!

Jo

pre 7 godina

Dzon Mek kaze najvece iznanedjenje u poslednjih 10 godina , a Vilander nije uopste iznenadjen. U fazonu kad mogu Rafa i Rodzer da kiksiraju - ko je Djokovic pa da mu se to ne desi.

Uh kako su odlepili od srece i on i Barbi sto je Grande Novak izgubio.

Sasa

pre 7 godina

Koliko ja shvatam ovaj covek je imao dojavu da ce se desiti ovaj Novakov pad (namesten-nameran). Samo nije znao od kog turnira ce poceti pa je zato nekoliko puta pezuspesno prognozirao poraze. Ali evo porazi su stigli. Sad se izgleda ocekuje strasan povratak i duga serija pobeda ali opet ovaj lik nema tacnu dojavu kad ce se to desiti.

Lezilebovićka Rvatović

pre 7 godina

I meni je draža Serena Vilijams, Afroamerikanka; i ne samo draža nego i sposobna da živi bez muškaraca, za razliku od Novaka, Marije Magdalene od Škotske, te stare Mirke...

!

pre 7 godina

@alejandro
Rodja kao da je osvojio slem, zar ne shvatas? Djokovic mu se nije priblizio i to je to. Federeru nece smetati ako na kraju on ostane na 17 a Novak na 12. A ti leci komplekse

Dr. Roddick

pre 7 godina

Pravi poznavaoci igre nisu iznenadjeni. Lepo sam napisao pre 2(dve) godine, cim udje u 30-u godinu krece downhill, naravno no2ebotovi su mi se smejali.. who is laughing now?

Aleksandar

pre 7 godina

Hahaha, Mac bi dobio ovo u 3 seta lagano protiv Istomina, zato valjda nije iznenadjen. Uprkos porazu, nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa, naterace ga ovaj poraz na neke promene i trenirace jos bolje, nista bolje ne motivise od neuspeha, bar je tako kod sampiona. Da je ziv i zdrav samo, videcemo na kraju, kad nole statisticki postane GOAT reci ce Mats, pa nisam iznenadjen!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Ни Рођа, а ни ја нисмо изненађени. Штавише, ово је за нас радостан дан. Хвала ти, Новаче. Хауг!

Jana

pre 7 godina

Ovom coveku pregledati glavu i leciti ga, ili ga zatvoriti u ludaru i opet leciti ga. Kako ne bi napravio psihicke probleme ostalim ljudima koji moraju da slusaju i citaju ovakve njegove izjave, danas ovako, sutra onako, kako vetar dune. Licemer.

zuza

pre 7 godina

Jelena mu je definitivno upropastila karijeru. Dok se nije udala igrala je kako on svira. Kad se udala, rodila dete, i dete malo poraslo tako da više nije zaokupljena njime, on igra kako ona svira. A kako igra to svi vidimo. Posle one dve ruskinje u Dubaiju prošle godine sa kojima se slikao, pa onda one Indijke u Majamiju, mislim da je pala ucena: ili ćeš da se posvetiš meni i detetu, ili ću te optužiti za preljubu i uzeti ti polovinu svega što si stekao. Naravno, pošto je mlohavi papučić kome su pare cilj br.1, posvetio se ženi i detetu i ostavio tenis.

Ko razume shvatice

pre 7 godina

Ništa neobično niti zabrinjavajuće. Izgubio je slično kao od Sema Kverija. Na snimku obratite pažnju kako je vraćao lopte, upadljivo često upravo na reket Istominu. Sve ide kako mora ići, po diktatu.

Није изненађење

pre 7 godina

Свако има свој крај. Нема више ГС, Новакова ера је завршена и то је то. Сада ће као Федерер и Надал да игра чисто због великих пара али великих титула више неће бити.

Liverpool Man

pre 7 godina

Sve sve ali ove price da ga Jelena upropastila?? Alo bre rodjaci pa on je s njom jos od ko zna kada pa je igrao najbolji tenis koji je svet ikada video. Pa da ga je ona upropastila to bi uradila jos 2011 i ne bi ni postao ono sto jeste danas. Ajmo malo mozga ukljucite. Njega je Olimpijada dotukla i ravnodusnost...i moze se reci ovaj prodavac magle Pepe.

srle

pre 7 godina

Ни Рођа, а ни ја нисмо изненађени. Штавише, ово је за нас радостан дан. Хвала ти, Новаче. Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. januar 2017 09:50)

Ima ona narodna, u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi. Dočekali su pojedinci svojih pet minuta, ali biće dana za megdana, brzo će Rolan Garos i Novak će ponovo osvojiti taj turnir. Zapamti moje reči. A puno sreće Federeru i ostalima jer sad imaju priliku za osvajanje turnira. Ko zna možda bude još neko iznenađenje Berdih, Raonić ili mladi Zverev...

kvisko

pre 7 godina

Ni ja nisam iznenadjen jer covek kome treba guru da ga vodi kroz zivot je odavno pogubio ovce.
O zeninim semenkama da i ne pocinjemo. Mozda jos tata Srdjan moze da pomogne tako sto ce mu iscupati usi ko magarcu kako bi se oslobodio bednika koji mu unistise karijeru.

sef raje

pre 7 godina

vilander nije mogao skinuti osmijeh sa lica kada je Nole izgubio. nikad ga nisam vidio srecnijeg u onoj njegovoj emisiji. Nevjerovatan lik

Patrik

pre 7 godina

Pravi poznavaoci igre nisu iznenadjeni. Lepo sam napisao pre 2(dve) godine, cim udje u 30-u godinu krece downhill, naravno no2ebotovi su mi se smejali.. who is laughing now?
(Dr. Roddick, 19. januar 2017 09:47)

Nemaju oni pojma brate,a dok Nolo nije postao prvi na svetu nisu znali ni sta je ritern a kamoli sta je ribrejk ili nesto teze.

Pele

pre 7 godina

E, deco, vi mislite da se Vilander nesto trza zbog Novaka: VOLI GA: MRZI GA! Smesno! Djokovic je jos jedan koga ce Vilander ispratiti u istoriju, a i dalje ce biti objektivan komentator Eurosporta.

Laku noc deco!

PS: oni koji npr. nisu gledali Filipusisa ili "drvene", su mladi, bez izkustva i ne bi trebalo da ovde "dele lekcije" iz tenisa. Treba da gledaju meceve, citaju komentare i uce.

Jeremija

pre 7 godina

Molim vas da više neobjavljujete saopštenja ovog bivšeg tenisera ... , isami ste u podnaslovu rekli šta je izjavio pre 2 dana - gori je od "Kremanskog proročanstva" - kao general posle bitke ...
Baksuz po Djokovića UVEK !

Mika

pre 7 godina

Dr Roddick, Nole antibot, predvideo da će sa godinama da opadne i forma.
Zaista neverovatna konstatacija.
Čudno mi je kako su hejteri čekali deset godina njegov pad , omalovazavajuci konstantno sve uspehe Novaka tokom karijere bez argumenata. Pri tom nisu propustali nijednu vest o njemu. Ako mene nesto nervira, ignorisem. S vremena na vreme dignem svoj glas, ali sigurno neću da trošim energiju da trolujem i hejtujem opsesivno u svakoj vesti.
Uvek sam se pitao kako izgledaju ti ljudi, kakva ih energija vodi kroz život.
Kakva će sada histerija da krene među trolovima.

mostarac

pre 7 godina

jasta je nego ga upropastila. dok nije prsten dobila vrebala priliku. sad pravi budalu od njega a moguce i da ga magarci sa onim imazom dok novak "trenira"

Chana

pre 7 godina

Možda je ovaj bio teniser dugo godina, ali razume se u tenis - ubilo se. Jedino u šta se razume jeste - mržnja iskompleksiranog !
Tu bi knjige mogao da napiše...
A što se Novaka tiče, ni po jada. Posle kiše - dolazi sunce !!!

Hrvat

pre 7 godina

Ne baš tako davno Hrvatska je imala jednog jako kvalitetnog boksača. Ime mu je Željko Mavrović, a zvali su ga Šaka sa Srednjaka. Čovjek je rasturao, čak se 1998. godine borio protiv Lennoxa Lewisa za titulu svjetskog prvaka teške kategorije u WBC verziji. Meč je izgubio na bodove a ponajviše zahvaljujući Lewisovoj popularnosti jer je Mavrović u tome meču dominirao. E pa taj Željko Mavrović, europski profesionalni prvak od 1995.- do 1998., se odlučio oženiti i poslušati ženu te prijeći na nekakvu makrobiotičku vegetarijansku prehranu. Od toga dana karijera mu je nezaustavljivo krenula nizbrdo. Fizički je propao, u vrlo kratkom razdoblju izgubio 10-15 kg, pa je na koncu objesio rukavice na klin.

Podsjeća li vas ova priča na nekoga? Na Novaka možda?

Pele

pre 7 godina

Mogu i da ga razumem, s obzirm da se sa ovih prostora.
Osvojio je sve sto se moglo osvojiti, osim zlata na Olimpijadi.
Vise puta je bio izabran za najboljeg sportistu planete.
Ostvario je vise nego sto su mu bili snovi.
Verujem da je tezak nekoliko stotina miliona dolara.
Vise nema motiv da svakiog dana ustaje u 5h i trenira 10 sati.
I ja bih se "ispumpao", kao on.
Nema sanse da ponovo bude No.1; za pola godine ce biti 5-6, a za godinu 15-16.

Sasa

pre 7 godina

Koliko ja shvatam ovaj covek je imao dojavu da ce se desiti ovaj Novakov pad (namesten-nameran). Samo nije znao od kog turnira ce poceti pa je zato nekoliko puta pezuspesno prognozirao poraze. Ali evo porazi su stigli. Sad se izgleda ocekuje strasan povratak i duga serija pobeda ali opet ovaj lik nema tacnu dojavu kad ce se to desiti.

alejandro

pre 7 godina

Srećan je Mats kao i Barbara do neba što se ovakva "neprijatnost" desila Novaku!
Ali ako misli da veteran Rođa ovim dobija šansu grdno se vara!

Zox

pre 7 godina

Spanska serija se nastavlja...

Covek koji nema motiva da igra protiv "bivsih skupljaca loptica" treba da razmisli o onome sto prica: ako si za porodicu - ostavi tenis pa se igraj sa decom, ako nisu vazne nagrade i mesto - igraj egzibicije u humanitarne svrhe, ako hoces da volis tenis i da uzivas - onda nemoj da ides na turnire jer tamo se broje pobede i osvojeni trofeji.

Mislim da Noletu, ma koliko ga cenio i voleo, neko nije objasnio uzroke i posledice vec ga lazu da je tenis igra, da "se desi", da ovo, da ono...

Ima li neka odrasla osoba u njegovom okruzenju ili su tu svi samo da uzmu?

vlade

pre 7 godina

ironija.. toliko je želeo RG i nikako da ga uzme, a posle pola godine od uzimanja istog, samo mu taj i ostade! pazi šta želiš, možda se i ostvari.. moguće da je proklet..

Lezilebovićka Rvatović

pre 7 godina

I meni je draža Serena Vilijams, Afroamerikanka; i ne samo draža nego i sposobna da živi bez muškaraca, za razliku od Novaka, Marije Magdalene od Škotske, te stare Mirke...

Jo

pre 7 godina

Dzon Mek kaze najvece iznanedjenje u poslednjih 10 godina , a Vilander nije uopste iznenadjen. U fazonu kad mogu Rafa i Rodzer da kiksiraju - ko je Djokovic pa da mu se to ne desi.

Uh kako su odlepili od srece i on i Barbi sto je Grande Novak izgubio.

Radovan III

pre 7 godina

Ponoviću reči sa ovog foruma da je ovo polako kraj karijere jednog uspešnog sportiste, ali koja nije zaokružena do kraja. Izjava posle RG da mu tenis nije prioritet je neshvatljiva. I Beker je potvrdio da se Novak zasitio jer je osvojio sve. A šta ćemo sa: najviše GS, nedelja kao br.1, Sinsinati. Pa valjda je cilj svakog ekstra sportiste da bude najbolji svih vremena u svom sportu(bar nekoliko godina, decenija). Sa 29 godina ti izjaviš tako nešto. Bar je trebao napustiti tenis, kao Borg. Koji motiv imaju igrači sa 35 i kusur godina da igraju:Karlović,Štepanek, Tomi Has(jedan od najvećih talenata,ali ga povrede uništile)? Oni znaju da ništa epohalno mogu napraviti u singlu, ali su tu i dalje. Zbog čega igra Federer? Zbog para? To je smešno. On ih i van terena zarađuje mnogo, a zarađivaće i kad napusti tenis.Nisam stručan, ali se slažem sa mnogima na forumu da jesti svežu travu i pljevu loše utiče na Novaka. Možda on ima i dalje odličnu fizičku kondiciju, ali nema snage u udarcima. Pa njegov prvi servis je u proseku 10km sporiji nego ranijih godina. Zadnjih 8 meseci nije opalio servis preko 200km. Imam utisak da bi sad izgubio i od Serene.
Biću sarkastičan jer trenutna Novakova guruovska životna filozofija nije u ravni sa ishranom. Treba da pređe u FRUTARIJANCE jer oni jedu samo opalo voće, ono koje je već uginulo. Pojesti recimo živu šargarepu, znači da si je ubio.
Izvinjavam se na opširnom komentaru.

LENS

pre 7 godina

Jedina gora stvar od Vilanderovih izjava je ta sto se vi nervirate oko toga. Ajde sto on sam nece citati vase komentare nego sto ih nece citati ni Novak pa onda dovodim sebe u pitanje kome vi pisete? Kako se obracate Vilanderu kada znate da on to nikako ne moze da vidi.. Dok je on siguran da ce takvim izjavama nervirati veliki broj ljudi iz Srbije.

BRAVO NOLE!

pre 7 godina

Ovaj Vilander je kao "prorok" koji svaki dan predvidja kisu u pustari, 10 godina dana kasnije padne i onda kaze svima REKAO SAM VAM.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Novak je zavrsio sa tenisom koji je igrao pre do RG...Ovo je prosto otaljavanje karijere, nema jednostavno vise gladi u njegovim ocima. Velika karijera, koja je mogla da bude sigurno jos bolja, ali sta je tu je. Koliko je bilo dobro sto je osvojio RG, toliko je bilo i lose, ocigledno. Prelomni trenutak je bio posle RG, tih par nedelja, da je tu nastavio da grize, siguran sam da bi uzeo bar US Open...Ovako, mislim da je ovaj poraz za nijansu bolniji od poraza na RG 2010 od Kolsrajbera ili Melcera. Secamo se poraza Nadala od Rosola, posle toga se Nadal raspao. Moglo bi slicno da se desi i Novaku. Te price kako je on samo ljudsko bice ne piju vodu. On je na vrhuncu forme poceo da pravi velike promene u ishrani, filozofiji...Jednostavno, to se ne radi. Kada te ide, ne menjas ni carape.

Genije

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/australianopen2017/komentari.php?nav_id=1221763#k22502312

Naterace ga na promene kao sto je x slicnih prethodne godine nateralo na promene? Koje promene, odlazak Vajde jer je Bekera sa kojim je imao najuspesniji period u karijeri oterao zarad kojekakvih prodavaca magle?! Lepo je Beker rekao da ne trenira i to se vidi.
NJegova stvar, moja sto gledam i nerviram se kada gubi ali ga i dalje gledam i gledacu do kraja. Ali zar nije bolje da stisne jos par godina i postane najbolji ikada nego posle da se kaje?! Zivot je pred njim, bice vremena za sve ali ne i za tenis.

dezurni filozof

pre 7 godina

Hahaha, Mac bi dobio ovo u 3 seta lagano protiv Istomina, zato valjda nije iznenadjen. Uprkos porazu, nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa, naterace ga ovaj poraz na neke promene i trenirace jos bolje, nista bolje ne motivise od neuspeha, bar je tako kod sampiona. Da je ziv i zdrav samo, videcemo na kraju, kad nole statisticki postane GOAT reci ce Mats, pa nisam iznenadjen!
(Aleksandar, 19. januar 2017 10:00)


Jeste posebno ovaj deo "nekako sam siguran da nas ocekuju jos 4,5 godina Noletovog tenisa".

Tako su neki pisali da je njihovo misljenje da je Nole promenio ishrnu da bi duze trajao, a ja bi im sasuo u lice zasto Nole nije zapeo jos dve godine na 10 grend slemova osvojio barem 6, od WIM 2016 zakljucno sa USO 2018 i onda se penzionisao na mestu broj na kraju 2018 sa barem 18GS i nekih 85-90 titula. Ne trajace do 35 godine kome treba to.

Suocite se sa realnoscu ne opravdavajte ga vise ON je i vise uradio nego sto smo se nadali, hvala mu za sve dobre partije i titule koje je osvojio i promovisanje samim tim Srbije u svetu.

Ne uplicite masone, luminate, britanski imperijalizam i ostale tripove u to. Nolovo vreme dominacije proslo pomirite se sa tim.

NOLE HVALA TI ZA SVE - tvoj navijac

Dormeo

pre 7 godina

@Pele A sta bi rekao za Federera?Covjek ima porodicu,cetvoro djece,milione u banci,titule,17 GS trofeja,35 godina,povrede i opet zivi za tenis,vraca se i ne odustaje!

!

pre 7 godina

@alejandro
Rodja kao da je osvojio slem, zar ne shvatas? Djokovic mu se nije priblizio i to je to. Federeru nece smetati ako na kraju on ostane na 17 a Novak na 12. A ti leci komplekse