Nova vest
Tenis

Sreda, 03.02.2016.

17:17

Novak Argentincima: Divim se Mesiju, podrška Delpu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je argentinskim novinarima da bi voleo uskoro da upozna Lionela Mesija.

Izvor: B92

Autor:B92

Novak Argentincima: Divim se Mesiju, podrška Delpu
Getty images

Prethodnih dana britanski BBC uporedio je Đokovićevu dominaciju u tenisu sa Mesijevom u fudbalu, a novinare argentinskog ESPN zanimalo je mišljenje srpskog tenisera o tome.

Đoković je u nedelju osvojio svoj šesti Australijan open i 11. Gren slem turnir i tako još jednom potvrdio dominaciju u svetskom tenisu.

Argentinski novinar je pokazao Đokoviću fotografiju na kojoj je on sa Gren slem trofejom, a Lionel Mesi sa Zlatnom loptom.

Šta imate zajedničko, obojica ste pobednici?

„Nažalost, još nisam imao priliku da upoznam Lea Mesija. Imam ogromno poštovanje i divljenje za sve što on radi na terenu, ali i zbog načina na koji nosi svoju slavu. Deluje mi da je porodičan čovek, da je miram, zreo“, rekao je najbolji teniser sveta i dodao:

„Šta imamo zajedničko? Težimo tome da budemo najbolji, to je šampionski mentalitet. Nadam se da ću ga uskoro upoznati i da ćemo razmeniti mišljenja.“

Đoković je takođe pružio i podršku Huanu Martinu del Portu koji bi uskoro trebalo da se vrati na teren posle duge pauze zbog povrede.

„Nadam se da ću ga videti, msilim da se u Majamiju vraća, ili u Indijan Velsu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve