Nova vest
Tenis

Utorak, 02.02.2016.

19:00

Mekilroj: Novak me inspiriše, zaslužuje zlato na OI

Drugi golfer sveta Rori Mekilroj rekao je da su mu uspesi i posvećenost Novaka Đokovića inspiracija.

Izvor: B92

Autor:B92

Mekilroj: Novak me inspiriše, zaslužuje zlato na OI
Getty images

Njega je Đoković prvo zadivio u polufinalu protiv Rodžera Federera, a onda i u finalu protiv Endija Marija. Mekilroj je već bio prvi golfer sveta, a u svojoj karijeri je osvojio četiri najveća turnira u tom sportu.

On je Novaka upoznao dok se zabavljao sa danskom teniserkom Karolinom Voznijacki.

„Poznajem dobro Novaka. On živi u Monaku i viđam ga kada tamo provodim vreme. Njegove igre na Australijan openu su bile nestvarne, nestvarne. Prva dva seta protiv Federera, nikada nisam video takav tenis, bilo je neverovatno. Novak je jednostavno na drugom nivou u ovom trenutku od prvog Gren slema koji je osvojio 2008. godine. To je neverovatno. Gledajući tenis koji je igrao u Australiji bio sam inspirisan koliko je posvećen svojoj igri i radnoj etici. Bilo bi lepo da ode u Rio na Olimpijske igre i osvoji zlato jer to zaslužuje“, rekao je Mekilroj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

19 h

U fokusu

Vidi sve