Nova vest
Tenis

Sreda, 27.01.2016.

17:30

Dan XI: Novak dobija Rodžera za finale

Još nekoliko dana ostalo je do kraja Australijan opena i sve oči biće uprte u Melburn.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan XI: Novak dobija Rodžera za finale
Photo by Will Russell/Getty Images

Po četiri najbolja predstavnika ostala su u obe kategorije, a svi jedva čekaju da počne novi ’klasik’ između Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Upravo ćemo se i mi baviti tim mečom i nadamo se da ćemo u nedeljnom finalu gledati Đokovića kako se bori za šesti trofej.

Novak Đoković – Rodžer Federer

Pred nama je 45. epizoda rivalstva Đoković – Federer i trenutno obojica igrača imaju po 22 pobede, a poslednju je ostvario Novak u finalu Završnog Mastersa u Londonu. Sada nas bez sumnje čeka izuzetno težak duel, ali prednost je i ovoga puta na strani Srbina, iako Švajcarac igra sjajno na prvom Gren slemu sezone. Međutim, već neko vreme na najvećim turnirima ne uspeva da savlada Đokovića jer mu nesvesno nivo igre opadne za stepen ili dva kada sa druge strane mreže vidi prvoplasiranog na ATP listi. Servis mu bude slabiji, realizacija brejk lopti veoma nista, dok sa druge strane Novak uvek podigne kvalitet tenisa protiv Rodžera. Nema razloga da tako ne bude i sada.

Predlog: Pobeda Novaka Đokovića u hendikepu (pobeda 3-0 ili 3-1), hrabriji neka probaju hendikep gemove (granica je 3,5).

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve