Sreda, 27.01.2016.

12:35

Opušteno pred Rodžera, Štefi Graf, lomiti ili plakati?

Šta god da se dogodilo u sredu u Melburnu, bilo bi u senci onoga što nas čeka u četvrtak – 45. epizoda rivalstva Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Izvor: Saša Ozmo

Opušteno pred Rodžera, Štefi Graf, lomiti ili plakati? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Nebojša

pre 8 godina

Da je bas finale pre finala i nije. Kladionice kazu 1.3 na Noleta, a 3.4 na Federera!
(Zeleni, 27. januar 2016 16:29

Pa jeste finale pre finala kad Novak u nedelju bude igrao u finalu bilo Endi ili Raonic imaće manje šanse nego Fedex.

ToftSn

pre 8 godina

(Nebojša, 27. januar 2016 15:14)

Kažem 'najveći akcenat'. Naravno da Federer nije fizički nespreman i slab, kao što ni većina ostalih nisu tehnički nepotkovani i slabi. Ali 'najveći akcenti' u Rodžerovoj igri su; tehnika, raznovrsnost, napad, vineri... Kod većine ostalih; trčanje, jednoličnost, odbrana, čekanje grešaka. Pa makar je to jasno vidljivo.

Mikii

pre 8 godina

Rodžer dobija meč 6:0 6:1 6:2 ko ne veruje neka gleda.To je naj realnijje zato što rodžer igra vanzemaljski tenis, i nol0 se tu ne pita ništa

Svete

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.
(ToftSn, 27. januar 2016 14:28)

Federer je fizicki spremniji od svih, tu je negde sa Djokovicem. Da nije tako ne bi mogao da se takmici na tom nivou u tim godinama i svakako je mnogo spremniji nego pre recimo 7 godina a i bolji je igrac nego sto je tada bio !
Nikako ne bi bilo dobro da Federer osvoji jos jedan GS i niko normalan u Srbiji pored jednog Djokovica ne navija za njega...

LowestOfAllTimes

pre 8 godina

@Dr.Roddick, Jumko

Na cemu si ti? Lizes selotejp? Ovoliko nebuloza utrpati u samo po jedan komentar je nemoguce na "suvo".

nema na cemu

pre 8 godina

Rodzera je cekalo 200 glava, moze li se pitati koliko je Djokovica cekalo? Hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 27. januar 2016 14:10)

Nisu uspeli da prebroje toliku masu.

Nebojša

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.
(ToftSn, 27. januar 2016 14:28)

Ti misliš da Federer sa 34 godine mogao da igra silne turnire i grenslem turnire u tri dobijena seta protiv ovih koji kažeš stavljaju akcenat na fizičku spremu a da i sam nije vrhunski fizički spreman to nebi išlo a mogao bi da pogledaš zadnja dva finala grenslema na wimbldonu i us openu na kojima je Federer pretrčao više od Novaka.

Dr.Roddick

pre 8 godina

A nasem prebacivacu se opet poklopile kockice, igra se u vecernjem terminu kad je loptica mnogo sporija, tako da ce njegova taktika "levo-desno-levo-desno prebaci loptu dok protivniku ne dosadi" dobro raditi.

To je i jedan od mnogih razloga zasto se Roger muci sa njim poslednjih godina, usporili su sve terene u zadnjih 10 godina da bi i ovi sporiji igraci imali neke sanse.

DJOK 3 -FED 2

pre 8 godina

Šta nisu trebali igrati u petak svoje polufinale Đoković i Federer? Federer je u najavi meča rekao da ima 2 dana predaha, tako i Đoković je nešto slično pričao pa sam stekao dojam da je u petak meč.

kanidja

pre 8 godina

@bvk Druze, nisi shvatio poentu, rekao sam da je on iznad svega toga i da ga ne treba mesati u price o Partizanu i Zvezdi. Spomenuo sam da je igrao za Partizan jer tako moze masa Grobara da pise o njemu, eeee pa mi smo njega stvorili i slicno, samo sam naveo primer. Imam 28, veruj mi da sam u srednjoj skoli prevazisao te navijacke bolesti, sada samo branim svoj tim i njegovu istoriju ako ima potrebe, ako nema, onda se ni ne javljam.

BgHQ

pre 8 godina

Jedino sta me od tenisa trenutno interesuje je duel Novaka i RF uz duzno postovanje svih ostalih ucesnika zavrsnicce AO.
Po mom skromnom misljenju Nole jos nije postigao svoj maksimum na ovom turniru a trebace mu i te kako da bi savladao Federera.Da li ce uspeti da podigne nivo igre kao sto je uspevao na Vimbldonu i USO,nadam se da hoce.RF je do sad na AO pokazao najvise i bio je uverljiviji od svih ostalih tenisera ali se nadam da ce bas u duelu sa Novakom malo pasti u igri a Nole da ce malo podici svoj nivo i to bi trebalo da bude dovoljno.Brine me sto mi se cini da Novak nekako previse respektuje RF i precesto igra stegnuto protiv njega pa imam utisak da stalno zbog toga ima vrlo mucne duele s njim.U svakom slucaju samo hrabro,Srbija(veci deo) je uz tebe.Drzimo ti palceve.

Vlado Banja Luka

pre 8 godina

Veliki pozdrav i podrska iz Republike Srpske za Novaka Djokovica i njegov tim! Takodje, pozdrav za Sasu i B92... Sutra Djokovic/Federer 3:0.

ToftSn

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.

nemanja

pre 8 godina

Kolega Ozmo..moram ti priznati da si majstor za textove ovog formata..Puno te pozdravljam i uzivaj i za mene u Australiji..Sto se tice polufinala koje nas ocekuje..osecam da ce mec biti idealan..Roger je smiren..dosta je stalozen i nije se puno izmorio do sada..Na drugoj strani Novak je imao periode u svojim mecevima kada ga bekhend i servis nisu sluzili i bio ne vidno nervozan..Kljuc je sutra u riternu Novaka i Rogerovom prvom i drugom servisu..Rogerov drugi servis je dosta dobar..pun varijacija..Ako mu krene..bice tesko Novaku da nadje svoj ritam..Isto tako Rogerov bekhend..Do sada ga je fino konfrolisao..videcemo sutra kako ce uspeti da izdrzi seriju Novakovih udaraca na toj strani..Pozdrav za sve i misim da cemo sutra uzivati u velikom duelu..po meni FINALE PRE FINALA..

SrbinsonKruso

pre 8 godina

(Beobrad, 27. januar 2016 12:57)
одг:
Искрено мени се гади Штепанек, баш кваран, никада нећу да заборавим средњи прст Типси, а Типса ми је омиљени тенисер, тако да Ноле мислим да ти је он као спаринг партнер минус. Пргавко је прави. Биће сутра љута битка, брине ме Федерерова смиреност,подсећа ме на Нолета кад је у зони...

penetin

pre 8 godina

Pitanje za Sasu u vezi prethodnih GS-ova: da li Flavia Penetta zaista izgleda tako slatko uzivo kao i na slikama ili je premisicava/previsoka/presiroka (sta vec)?

kanidja

pre 8 godina

@bvk I da, njega jeste Partizan napravio, nema potrebe da stavljas te upitnike, kao dete je osnovne stvari naucio od pokojne Jelene Gencic, dok je nakon toga otisao u TK Partizan...Skoro ga je i posetio i napisao : "Posetio sam svoj prvi klub Partizan. Bas sam se svega prisetio i uzivao, kao klinac sam asistirao ovim divnim ljudima". Svoj prvi fjucers je osvojio kao nas clan. Ali, opet ti ponavljam, to je sve NEBITNO TOTALNO, ali nemoj da porices nesto i da pises kako to nije istina, a te upitnike ostavi za neke decije vesti.

kimiko

pre 8 godina

Zanimljiv tekst.Opusteno,tako i treba da izgleda uvod u vazne teniske dogadjaje.I ranije sam pisao da Novak uvek ima vecu sansu u mecevima koji dugo traju.Uvezbao se do maximuma i tacno zna kada i kako da pojaca.
Krenuce opet polako,stavice na probu Federerov bekend.Rodzer ce zaigrati na svoje najjace adute:servis,brzi poeni na mrezi i forhend.Strasno i najjace njegovo oruzje,ali ce morati besprekorno da ga sluzi.
U suprotnom,Novakove kratke i duge dijagonale mogu ovaj mec veoma brzo da prelome.Publika ce verovatno opet biti na Rodzerovoj strani,ali se Novak vec toliko navikao da bi mu prosto bilo neugodno da je drugacije.
E sta ti je lepota tenisa.Razliciti stilovi,dva vrhunska majstora.
Sreca i pocast za navijace,bez obzira na kojoj su strani...

bvk

pre 8 godina

@ kanidja

Hahah, pises kako je Nole iznad svega toga ali onda usput da dodas kako ga je Partizan napravio (koga je bre Partizan napravio???), kako se eto slikao sa Partizanovim salom i tako to. Covek je okacio na tviteru par slika u Zvezdinom dresu ili tako nesto, ali nije ni bitno. Jedini problem su ovde grobari koji mrze Novaka i navijaju protiv njega. Ali bitno da si ti napisao kako je on iznad svega toga i onda dosolio par stvari o Novaku i grobarstvu. Zaista zanimljiv komentar.

Kako prepoznati novinara

pre 8 godina

Saša piše da je Ninković prvi put Novaka gledao "uživo". Zbog ovog "uživo" nastaviću da ga čitam, a neću da čitam ove što pišu "u živo".

ledezma

pre 8 godina

A cuj Ninkovica kompleksasa, jos uvek sanja Lukaca...NOLE JE SRBIN, a ne Zvezdas, kada to shvatite imacete manje kompleksa. Kao sto je Cavic Srbin, Sale, Dejan Savic, Nikola Grbic...pustite te podele gde im mesta nema. Podela ima kod Lazica i Vanje malog, ili Jovica i Saponjica i slicno..GAZI NOLE, GAZI!

kanidja

pre 8 godina

Boze, koliko su ovi Zvezdasi iskompleksirani...Svako ko spomene Djokovica a ima neke veze sa Zvezdom obavezno doda, on je veliki navijac Zvezde, a Nole je takva faca, da uopste nije zagrizen, TK Partizan ga je napravio, slikao se s nasim salom i kacketom, zajedno s Anom i Jankom, bio na nasoj utakmici u Areni, prikazuje se i kao navijac Milana, decko je skroz iznad tih kompleksaskih stvari, nigde se medijski ne eksponira kao Zvezdas sem na utakmici, sto je sasvim normalno. Jel sad trebaju svi Grobari kad se pomene Bobi Marjanovic da kazu, znamo da voli Partizan(iz Boljevca sam, pa eto znam, ko ne veruje neka pita svakog ponaosob iz mog mesta)...SALE DJORJDEVIC je iznad toga, Novak je iznad toga...ne budite kompleksasi ceo zivot, kako delije tako i grobari. NAPRED NOLE, ZA 23;22!

kanidja

pre 8 godina

Boze, koliko su ovi Zvezdasi iskompleksirani...Svako ko spomene Djokovica a ima neke veze sa Zvezdom obavezno doda, on je veliki navijac Zvezde, a Nole je takva faca, da uopste nije zagrizen, TK Partizan ga je napravio, slikao se s nasim salom i kacketom, zajedno s Anom i Jankom, bio na nasoj utakmici u Areni, prikazuje se i kao navijac Milana, decko je skroz iznad tih kompleksaskih stvari, nigde se medijski ne eksponira kao Zvezdas sem na utakmici, sto je sasvim normalno. Jel sad trebaju svi Grobari kad se pomene Bobi Marjanovic da kazu, znamo da voli Partizan(iz Boljevca sam, pa eto znam, ko ne veruje neka pita svakog ponaosob iz mog mesta)...SALE DJORJDEVIC je iznad toga, Novak je iznad toga...ne budite kompleksasi ceo zivot, kako delije tako i grobari. NAPRED NOLE, ZA 23;22!

kimiko

pre 8 godina

Zanimljiv tekst.Opusteno,tako i treba da izgleda uvod u vazne teniske dogadjaje.I ranije sam pisao da Novak uvek ima vecu sansu u mecevima koji dugo traju.Uvezbao se do maximuma i tacno zna kada i kako da pojaca.
Krenuce opet polako,stavice na probu Federerov bekend.Rodzer ce zaigrati na svoje najjace adute:servis,brzi poeni na mrezi i forhend.Strasno i najjace njegovo oruzje,ali ce morati besprekorno da ga sluzi.
U suprotnom,Novakove kratke i duge dijagonale mogu ovaj mec veoma brzo da prelome.Publika ce verovatno opet biti na Rodzerovoj strani,ali se Novak vec toliko navikao da bi mu prosto bilo neugodno da je drugacije.
E sta ti je lepota tenisa.Razliciti stilovi,dva vrhunska majstora.
Sreca i pocast za navijace,bez obzira na kojoj su strani...

BgHQ

pre 8 godina

Jedino sta me od tenisa trenutno interesuje je duel Novaka i RF uz duzno postovanje svih ostalih ucesnika zavrsnicce AO.
Po mom skromnom misljenju Nole jos nije postigao svoj maksimum na ovom turniru a trebace mu i te kako da bi savladao Federera.Da li ce uspeti da podigne nivo igre kao sto je uspevao na Vimbldonu i USO,nadam se da hoce.RF je do sad na AO pokazao najvise i bio je uverljiviji od svih ostalih tenisera ali se nadam da ce bas u duelu sa Novakom malo pasti u igri a Nole da ce malo podici svoj nivo i to bi trebalo da bude dovoljno.Brine me sto mi se cini da Novak nekako previse respektuje RF i precesto igra stegnuto protiv njega pa imam utisak da stalno zbog toga ima vrlo mucne duele s njim.U svakom slucaju samo hrabro,Srbija(veci deo) je uz tebe.Drzimo ti palceve.

Vlado Banja Luka

pre 8 godina

Veliki pozdrav i podrska iz Republike Srpske za Novaka Djokovica i njegov tim! Takodje, pozdrav za Sasu i B92... Sutra Djokovic/Federer 3:0.

ledezma

pre 8 godina

A cuj Ninkovica kompleksasa, jos uvek sanja Lukaca...NOLE JE SRBIN, a ne Zvezdas, kada to shvatite imacete manje kompleksa. Kao sto je Cavic Srbin, Sale, Dejan Savic, Nikola Grbic...pustite te podele gde im mesta nema. Podela ima kod Lazica i Vanje malog, ili Jovica i Saponjica i slicno..GAZI NOLE, GAZI!

Kako prepoznati novinara

pre 8 godina

Saša piše da je Ninković prvi put Novaka gledao "uživo". Zbog ovog "uživo" nastaviću da ga čitam, a neću da čitam ove što pišu "u živo".

Svete

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.
(ToftSn, 27. januar 2016 14:28)

Federer je fizicki spremniji od svih, tu je negde sa Djokovicem. Da nije tako ne bi mogao da se takmici na tom nivou u tim godinama i svakako je mnogo spremniji nego pre recimo 7 godina a i bolji je igrac nego sto je tada bio !
Nikako ne bi bilo dobro da Federer osvoji jos jedan GS i niko normalan u Srbiji pored jednog Djokovica ne navija za njega...

nemanja

pre 8 godina

Kolega Ozmo..moram ti priznati da si majstor za textove ovog formata..Puno te pozdravljam i uzivaj i za mene u Australiji..Sto se tice polufinala koje nas ocekuje..osecam da ce mec biti idealan..Roger je smiren..dosta je stalozen i nije se puno izmorio do sada..Na drugoj strani Novak je imao periode u svojim mecevima kada ga bekhend i servis nisu sluzili i bio ne vidno nervozan..Kljuc je sutra u riternu Novaka i Rogerovom prvom i drugom servisu..Rogerov drugi servis je dosta dobar..pun varijacija..Ako mu krene..bice tesko Novaku da nadje svoj ritam..Isto tako Rogerov bekhend..Do sada ga je fino konfrolisao..videcemo sutra kako ce uspeti da izdrzi seriju Novakovih udaraca na toj strani..Pozdrav za sve i misim da cemo sutra uzivati u velikom duelu..po meni FINALE PRE FINALA..

penetin

pre 8 godina

Pitanje za Sasu u vezi prethodnih GS-ova: da li Flavia Penetta zaista izgleda tako slatko uzivo kao i na slikama ili je premisicava/previsoka/presiroka (sta vec)?

nema na cemu

pre 8 godina

Rodzera je cekalo 200 glava, moze li se pitati koliko je Djokovica cekalo? Hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 27. januar 2016 14:10)

Nisu uspeli da prebroje toliku masu.

Nebojša

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.
(ToftSn, 27. januar 2016 14:28)

Ti misliš da Federer sa 34 godine mogao da igra silne turnire i grenslem turnire u tri dobijena seta protiv ovih koji kažeš stavljaju akcenat na fizičku spremu a da i sam nije vrhunski fizički spreman to nebi išlo a mogao bi da pogledaš zadnja dva finala grenslema na wimbldonu i us openu na kojima je Federer pretrčao više od Novaka.

LowestOfAllTimes

pre 8 godina

@Dr.Roddick, Jumko

Na cemu si ti? Lizes selotejp? Ovoliko nebuloza utrpati u samo po jedan komentar je nemoguce na "suvo".

kanidja

pre 8 godina

@bvk I da, njega jeste Partizan napravio, nema potrebe da stavljas te upitnike, kao dete je osnovne stvari naucio od pokojne Jelene Gencic, dok je nakon toga otisao u TK Partizan...Skoro ga je i posetio i napisao : "Posetio sam svoj prvi klub Partizan. Bas sam se svega prisetio i uzivao, kao klinac sam asistirao ovim divnim ljudima". Svoj prvi fjucers je osvojio kao nas clan. Ali, opet ti ponavljam, to je sve NEBITNO TOTALNO, ali nemoj da porices nesto i da pises kako to nije istina, a te upitnike ostavi za neke decije vesti.

kanidja

pre 8 godina

@bvk Druze, nisi shvatio poentu, rekao sam da je on iznad svega toga i da ga ne treba mesati u price o Partizanu i Zvezdi. Spomenuo sam da je igrao za Partizan jer tako moze masa Grobara da pise o njemu, eeee pa mi smo njega stvorili i slicno, samo sam naveo primer. Imam 28, veruj mi da sam u srednjoj skoli prevazisao te navijacke bolesti, sada samo branim svoj tim i njegovu istoriju ako ima potrebe, ako nema, onda se ni ne javljam.

bvk

pre 8 godina

@ kanidja

Hahah, pises kako je Nole iznad svega toga ali onda usput da dodas kako ga je Partizan napravio (koga je bre Partizan napravio???), kako se eto slikao sa Partizanovim salom i tako to. Covek je okacio na tviteru par slika u Zvezdinom dresu ili tako nesto, ali nije ni bitno. Jedini problem su ovde grobari koji mrze Novaka i navijaju protiv njega. Ali bitno da si ti napisao kako je on iznad svega toga i onda dosolio par stvari o Novaku i grobarstvu. Zaista zanimljiv komentar.

SrbinsonKruso

pre 8 godina

(Beobrad, 27. januar 2016 12:57)
одг:
Искрено мени се гади Штепанек, баш кваран, никада нећу да заборавим средњи прст Типси, а Типса ми је омиљени тенисер, тако да Ноле мислим да ти је он као спаринг партнер минус. Пргавко је прави. Биће сутра љута битка, брине ме Федерерова смиреност,подсећа ме на Нолета кад је у зони...

DJOK 3 -FED 2

pre 8 godina

Šta nisu trebali igrati u petak svoje polufinale Đoković i Federer? Federer je u najavi meča rekao da ima 2 dana predaha, tako i Đoković je nešto slično pričao pa sam stekao dojam da je u petak meč.

ToftSn

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.

Nebojša

pre 8 godina

Da je bas finale pre finala i nije. Kladionice kazu 1.3 na Noleta, a 3.4 na Federera!
(Zeleni, 27. januar 2016 16:29

Pa jeste finale pre finala kad Novak u nedelju bude igrao u finalu bilo Endi ili Raonic imaće manje šanse nego Fedex.

Dr.Roddick

pre 8 godina

A nasem prebacivacu se opet poklopile kockice, igra se u vecernjem terminu kad je loptica mnogo sporija, tako da ce njegova taktika "levo-desno-levo-desno prebaci loptu dok protivniku ne dosadi" dobro raditi.

To je i jedan od mnogih razloga zasto se Roger muci sa njim poslednjih godina, usporili su sve terene u zadnjih 10 godina da bi i ovi sporiji igraci imali neke sanse.

ToftSn

pre 8 godina

(Nebojša, 27. januar 2016 15:14)

Kažem 'najveći akcenat'. Naravno da Federer nije fizički nespreman i slab, kao što ni većina ostalih nisu tehnički nepotkovani i slabi. Ali 'najveći akcenti' u Rodžerovoj igri su; tehnika, raznovrsnost, napad, vineri... Kod većine ostalih; trčanje, jednoličnost, odbrana, čekanje grešaka. Pa makar je to jasno vidljivo.

Mikii

pre 8 godina

Rodžer dobija meč 6:0 6:1 6:2 ko ne veruje neka gleda.To je naj realnijje zato što rodžer igra vanzemaljski tenis, i nol0 se tu ne pita ništa

ToftSn

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.

Mikii

pre 8 godina

Rodžer dobija meč 6:0 6:1 6:2 ko ne veruje neka gleda.To je naj realnijje zato što rodžer igra vanzemaljski tenis, i nol0 se tu ne pita ništa

Dr.Roddick

pre 8 godina

A nasem prebacivacu se opet poklopile kockice, igra se u vecernjem terminu kad je loptica mnogo sporija, tako da ce njegova taktika "levo-desno-levo-desno prebaci loptu dok protivniku ne dosadi" dobro raditi.

To je i jedan od mnogih razloga zasto se Roger muci sa njim poslednjih godina, usporili su sve terene u zadnjih 10 godina da bi i ovi sporiji igraci imali neke sanse.

kanidja

pre 8 godina

Boze, koliko su ovi Zvezdasi iskompleksirani...Svako ko spomene Djokovica a ima neke veze sa Zvezdom obavezno doda, on je veliki navijac Zvezde, a Nole je takva faca, da uopste nije zagrizen, TK Partizan ga je napravio, slikao se s nasim salom i kacketom, zajedno s Anom i Jankom, bio na nasoj utakmici u Areni, prikazuje se i kao navijac Milana, decko je skroz iznad tih kompleksaskih stvari, nigde se medijski ne eksponira kao Zvezdas sem na utakmici, sto je sasvim normalno. Jel sad trebaju svi Grobari kad se pomene Bobi Marjanovic da kazu, znamo da voli Partizan(iz Boljevca sam, pa eto znam, ko ne veruje neka pita svakog ponaosob iz mog mesta)...SALE DJORJDEVIC je iznad toga, Novak je iznad toga...ne budite kompleksasi ceo zivot, kako delije tako i grobari. NAPRED NOLE, ZA 23;22!

SrbinsonKruso

pre 8 godina

(Beobrad, 27. januar 2016 12:57)
одг:
Искрено мени се гади Штепанек, баш кваран, никада нећу да заборавим средњи прст Типси, а Типса ми је омиљени тенисер, тако да Ноле мислим да ти је он као спаринг партнер минус. Пргавко је прави. Биће сутра љута битка, брине ме Федерерова смиреност,подсећа ме на Нолета кад је у зони...

ToftSn

pre 8 godina

(Nebojša, 27. januar 2016 15:14)

Kažem 'najveći akcenat'. Naravno da Federer nije fizički nespreman i slab, kao što ni većina ostalih nisu tehnički nepotkovani i slabi. Ali 'najveći akcenti' u Rodžerovoj igri su; tehnika, raznovrsnost, napad, vineri... Kod većine ostalih; trčanje, jednoličnost, odbrana, čekanje grešaka. Pa makar je to jasno vidljivo.

bvk

pre 8 godina

@ kanidja

Hahah, pises kako je Nole iznad svega toga ali onda usput da dodas kako ga je Partizan napravio (koga je bre Partizan napravio???), kako se eto slikao sa Partizanovim salom i tako to. Covek je okacio na tviteru par slika u Zvezdinom dresu ili tako nesto, ali nije ni bitno. Jedini problem su ovde grobari koji mrze Novaka i navijaju protiv njega. Ali bitno da si ti napisao kako je on iznad svega toga i onda dosolio par stvari o Novaku i grobarstvu. Zaista zanimljiv komentar.

ledezma

pre 8 godina

A cuj Ninkovica kompleksasa, jos uvek sanja Lukaca...NOLE JE SRBIN, a ne Zvezdas, kada to shvatite imacete manje kompleksa. Kao sto je Cavic Srbin, Sale, Dejan Savic, Nikola Grbic...pustite te podele gde im mesta nema. Podela ima kod Lazica i Vanje malog, ili Jovica i Saponjica i slicno..GAZI NOLE, GAZI!

Vlado Banja Luka

pre 8 godina

Veliki pozdrav i podrska iz Republike Srpske za Novaka Djokovica i njegov tim! Takodje, pozdrav za Sasu i B92... Sutra Djokovic/Federer 3:0.

BgHQ

pre 8 godina

Jedino sta me od tenisa trenutno interesuje je duel Novaka i RF uz duzno postovanje svih ostalih ucesnika zavrsnicce AO.
Po mom skromnom misljenju Nole jos nije postigao svoj maksimum na ovom turniru a trebace mu i te kako da bi savladao Federera.Da li ce uspeti da podigne nivo igre kao sto je uspevao na Vimbldonu i USO,nadam se da hoce.RF je do sad na AO pokazao najvise i bio je uverljiviji od svih ostalih tenisera ali se nadam da ce bas u duelu sa Novakom malo pasti u igri a Nole da ce malo podici svoj nivo i to bi trebalo da bude dovoljno.Brine me sto mi se cini da Novak nekako previse respektuje RF i precesto igra stegnuto protiv njega pa imam utisak da stalno zbog toga ima vrlo mucne duele s njim.U svakom slucaju samo hrabro,Srbija(veci deo) je uz tebe.Drzimo ti palceve.

Kako prepoznati novinara

pre 8 godina

Saša piše da je Ninković prvi put Novaka gledao "uživo". Zbog ovog "uživo" nastaviću da ga čitam, a neću da čitam ove što pišu "u živo".

nema na cemu

pre 8 godina

Rodzera je cekalo 200 glava, moze li se pitati koliko je Djokovica cekalo? Hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 27. januar 2016 14:10)

Nisu uspeli da prebroje toliku masu.

Svete

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.
(ToftSn, 27. januar 2016 14:28)

Federer je fizicki spremniji od svih, tu je negde sa Djokovicem. Da nije tako ne bi mogao da se takmici na tom nivou u tim godinama i svakako je mnogo spremniji nego pre recimo 7 godina a i bolji je igrac nego sto je tada bio !
Nikako ne bi bilo dobro da Federer osvoji jos jedan GS i niko normalan u Srbiji pored jednog Djokovica ne navija za njega...

kimiko

pre 8 godina

Zanimljiv tekst.Opusteno,tako i treba da izgleda uvod u vazne teniske dogadjaje.I ranije sam pisao da Novak uvek ima vecu sansu u mecevima koji dugo traju.Uvezbao se do maximuma i tacno zna kada i kako da pojaca.
Krenuce opet polako,stavice na probu Federerov bekend.Rodzer ce zaigrati na svoje najjace adute:servis,brzi poeni na mrezi i forhend.Strasno i najjace njegovo oruzje,ali ce morati besprekorno da ga sluzi.
U suprotnom,Novakove kratke i duge dijagonale mogu ovaj mec veoma brzo da prelome.Publika ce verovatno opet biti na Rodzerovoj strani,ali se Novak vec toliko navikao da bi mu prosto bilo neugodno da je drugacije.
E sta ti je lepota tenisa.Razliciti stilovi,dva vrhunska majstora.
Sreca i pocast za navijace,bez obzira na kojoj su strani...

Nebojša

pre 8 godina

Da je bas finale pre finala i nije. Kladionice kazu 1.3 na Noleta, a 3.4 na Federera!
(Zeleni, 27. januar 2016 16:29

Pa jeste finale pre finala kad Novak u nedelju bude igrao u finalu bilo Endi ili Raonic imaće manje šanse nego Fedex.

nemanja

pre 8 godina

Kolega Ozmo..moram ti priznati da si majstor za textove ovog formata..Puno te pozdravljam i uzivaj i za mene u Australiji..Sto se tice polufinala koje nas ocekuje..osecam da ce mec biti idealan..Roger je smiren..dosta je stalozen i nije se puno izmorio do sada..Na drugoj strani Novak je imao periode u svojim mecevima kada ga bekhend i servis nisu sluzili i bio ne vidno nervozan..Kljuc je sutra u riternu Novaka i Rogerovom prvom i drugom servisu..Rogerov drugi servis je dosta dobar..pun varijacija..Ako mu krene..bice tesko Novaku da nadje svoj ritam..Isto tako Rogerov bekhend..Do sada ga je fino konfrolisao..videcemo sutra kako ce uspeti da izdrzi seriju Novakovih udaraca na toj strani..Pozdrav za sve i misim da cemo sutra uzivati u velikom duelu..po meni FINALE PRE FINALA..

kanidja

pre 8 godina

@bvk I da, njega jeste Partizan napravio, nema potrebe da stavljas te upitnike, kao dete je osnovne stvari naucio od pokojne Jelene Gencic, dok je nakon toga otisao u TK Partizan...Skoro ga je i posetio i napisao : "Posetio sam svoj prvi klub Partizan. Bas sam se svega prisetio i uzivao, kao klinac sam asistirao ovim divnim ljudima". Svoj prvi fjucers je osvojio kao nas clan. Ali, opet ti ponavljam, to je sve NEBITNO TOTALNO, ali nemoj da porices nesto i da pises kako to nije istina, a te upitnike ostavi za neke decije vesti.

DJOK 3 -FED 2

pre 8 godina

Šta nisu trebali igrati u petak svoje polufinale Đoković i Federer? Federer je u najavi meča rekao da ima 2 dana predaha, tako i Đoković je nešto slično pričao pa sam stekao dojam da je u petak meč.

Nebojša

pre 8 godina

Bilo bi lepo da u doba "industrijskog" sporta, gde je najveći akcenat na fizičoj spremi i opstrukciji protivnika, GS osvoji poslednji mohikanac iskonskog tenisa. Volite svoju zemlju, a navijajte za Federera.
(ToftSn, 27. januar 2016 14:28)

Ti misliš da Federer sa 34 godine mogao da igra silne turnire i grenslem turnire u tri dobijena seta protiv ovih koji kažeš stavljaju akcenat na fizičku spremu a da i sam nije vrhunski fizički spreman to nebi išlo a mogao bi da pogledaš zadnja dva finala grenslema na wimbldonu i us openu na kojima je Federer pretrčao više od Novaka.

kanidja

pre 8 godina

@bvk Druze, nisi shvatio poentu, rekao sam da je on iznad svega toga i da ga ne treba mesati u price o Partizanu i Zvezdi. Spomenuo sam da je igrao za Partizan jer tako moze masa Grobara da pise o njemu, eeee pa mi smo njega stvorili i slicno, samo sam naveo primer. Imam 28, veruj mi da sam u srednjoj skoli prevazisao te navijacke bolesti, sada samo branim svoj tim i njegovu istoriju ako ima potrebe, ako nema, onda se ni ne javljam.

penetin

pre 8 godina

Pitanje za Sasu u vezi prethodnih GS-ova: da li Flavia Penetta zaista izgleda tako slatko uzivo kao i na slikama ili je premisicava/previsoka/presiroka (sta vec)?

LowestOfAllTimes

pre 8 godina

@Dr.Roddick, Jumko

Na cemu si ti? Lizes selotejp? Ovoliko nebuloza utrpati u samo po jedan komentar je nemoguce na "suvo".