Đoković: Hvala svima koji su uz mene

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da mu je bilo zadovoljstvo što je učestvovao na Australijan Openu i osvojio ga.

MN |
Komentari 71

Đoković je u finalu savladao Endija Marija sa 3:1 i peti put u karijeri trijumfovao na prvom Gren slemu sezone.

"Čestitam Mariju, veliki si takmičar, hvala ti, želim ti sve najbolje u nastavku sezone. Želim ti i divno venčanje. Potpuno drugačije razmišljam otkad sam postao otac, izvinjavam se što sam malo skrenuo sa teme."

"Hvala svima koji su omogućili ovaj fantastičan turnir, teniseri ovde uživaju. Hvala i mom timu koji se mnom i u dobrim i teškim trnucima koji tolerišu i kad nisam najbolji i koji su svoj život podredili da bi radili sa mnom. Hvala i navijačima. Zadovoljstvo mi je što sam bio na ovom mestu“, rekao je Đoković na ceremoniji posle meča.

Endi Mari je četiri puta igrao finale u Melburnu, ali nijednom nije osvojio rofej. Nada se da će mu to poći za rukom u budućnosti.

"Želim da čestitam Novaku na fantastičnom rezultatu, dobar posao, majsotre! Hvala svima na dobrodošlici i gostopirmstvu, svima koji organizujete ovako fantastičan turnir. Ovde imam fantastičnu podršku, iskreno se nadam da ću biti dovoljno dobar da na nekom od narednih Gren slemova ovde i osvojim titulu. Prošla godina mi je bila zaista teška, ali sam sada bliži osvajanju nekog velikog turnira nego što sam bio prethodnih meseci. Hvala i Ameli Morezmo", rekao je Mari.

prethodna strana 1 / 39 sledeca idi na stranu