Nova vest
Tenis

Sreda, 28.01.2015.

15:38

Venus: Osećam da imam potencijal

Američka teniserka Venus Vilijams rekla je da ima potencijal da se ponovo nađe u samom vrhu svetskog tenisa posle Australijan Opena.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Vincent Thian

35-godišnja Vilijamsova je eliminisana u četvrtfinalu na prvom Gren slemu sezone, a bolja od nje bila je sunarodnica Medison Kiz sa 6:3, 4:6, 6:4.

Zahvaljujući svom najboljem plasmanu na nekom Gren slemu posle četiri godine, nekadašnja najbolja teniserka sveta će na novoj WTA listi biti ili 11. ili 12. na svetu.

Osećam da imam potencijal. Kada izađete na teren i nikako ne možete da postignete ono što želite, to predstavlja veliki izazov i osećate se onako kako ne želite. Mislim da ovakvi porazi, iako nisu zabavni, dobri su, zato što učite iz njih. Da nisam odigrala dobro i da sam pobedila, možda se ne bih osećala tako. Nažalost, ne pobeđujete tako često. Imala sam svoje šanse, ali je ona ipak bila bolja”, naglasila je Venus.

Porazom od Kizove, Venus je propustila šansu za duel sa sestrom u polufinalu, pošto će rivalka mlađoj amerikanki za finale biti Serena Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve