Nova vest
Tenis

Sreda, 28.01.2015.

12:50

Kiz: Od nagrade – Luj Viton torba

Amerikanka Medison Kiz rekla je posle plasmana u polufinale Australijan Opena da će od novčane nagrade na prvom Gren slem turniru u sezoni kupiti novu torbu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Kizova je u četvrtfinalu slavila protiv Venus Vilijams sa 6:3, 4:6, 6:4, a sada je očekuje susret sa Serenom Vilijams u borbi za polufinale:

19-godišnja Amerikanka će u Melburnu sigurno osvojiti 500.000 dolara, pošto joj nešto veći ček sleduje zbog plasmana u polufinale. Pitanje šta će sa tim novcem iskrslo je prvi put kada se Kizova plasirala u četvrtfinale Autralijan Opena.

Mislim da ću kupiti novu torbu. Obećala sam sebi da ću, ako stignem do druge nedelje, kupiti sebi torbu Luj Viton”, rekla je Kizova, koja ranije nikada nije prošla dalje od trećeg kola na najvećim turnirima.

Amerikanka je potom otkrila da će ostatak novca staviti u banku.

Dobra sam sa novcem”, naglasila je Kizova, “Mislim da za sada ostajem na torbi... Možda dok kupujem torbu kupim još nešto”.

Voditelj na terenu je potom upitao da li razmišlja o kupovini kuće, na šta je Kizova odgovorila:

Hajde da ne idemo tako daleko. Mislim da ne treba da odmah kupim kuću”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve