Nova vest
Tenis

Sreda, 28.01.2015.

09:20

Serena: Htela sam i nisam Venus

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams rekla je da je zadovoljna plasmanom u polufinale Australijan Opena, pobedom nad Dominikom Cibulkovom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Vilijamsova je protiv Cibulkove slavila sa 6:2, 6:2, i tako osigurala duel sa sunarodnicom Medison Kiz, koja je bila bolja od starije od sestara Vilijams Venus sa 6:3, 4:6, 6:4.

“Osećam da sam igrala dobro. Znama sam da moram, zato što je ona toliko samouverena na terenu, imala je nekoliko dobrih mečeva”, rekla je Vilijamsova.

Na pitanje da li oseća olakšanje što se neće za finale boriti sa starijom sestrom, Serena je rekla:

Ne znam. Uvek navijam za Venus. U isto vreme, teško je igrati protiv nje. Pobedila me je kada smo poslednji put igrale i bio je to veoma dug meč. Ne mogu da kažem da osećam olakšanje, pošto Medison igra odlično i ima sjajan fohend. Mnogo je napredovala i sigurno me čeka težak meč”.

Serena je takođe istakla da joj je drago što će jedna američka teniserka sigurno igrati u finalu.

Medison igra odlično. Rekla sam joj da sam srećna zbog nje. Lepo je videti još jednu Amerikanku, Afroamerikanku da igra toliko dobro i da je prošla u polufinale. U svakom slučaju, jedna Amerikanka će biti u finalu, što je sjajno. To je odlična vest i za mene i Venus jer znamo da konačno postoje druge američke teniserke koje igraju dobro i sve bolje, a usput pokazuju da žele da budu najbolje na svetu”, naglasila je američka teniserka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve