Nova vest
Tenis

Utorak, 27.01.2015.

09:02

Novak sa Raonićem u sredu od 9:30

Četvrtfinalni meč srpskog tenisera Novaka Djokovića sa Milošem Raonićem na Australijan Openu zvanično je zakazan za sredu od 9.30 po srednjeevropskom vremenu.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
Beta/AP Photo/Rob Griffith

Đokovićev četvrtfinalni susret igraće se na Rod Lejver areni, ali će njegov početak zavisiti od toga koliko će se brzo završiti ostali četvrtfinalni dueli.

Na istom terenu će prethodno oko 4.00 svoj četvrtfinalni duel početi Sten Vavrinka i Kei Nišikori. Pobednici ta dva meča međusobno će se sastati u petak u polufinalu prvog Grend Slema u sezoni.

Prvi polufinalista Australijan Opena je češki teniser Tomaš Berdih, koji je ubedljivo eliminisao Rafaela Nadala, a za finale će se boriti sa pobednikom meča Endi Marej - Nik Kirgios, koji se igra u utorak od 9:15 časova.

U sredu će se igrati i preostali polufinalni dueli ženskog singla. Od jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu sastaće se Medison Kiz i Serena Vilijams, a nakon toga Venus Vilijams i Domenika Cibulkova.

Prvi polufinalni par u ženskoj konkurenciji već je poznat, a u njemu će se sastati dve Ruskinje, Jekaterina Makarova i Marija Šarapova.

Trofej u muškoj konkurenciji brani Vavrinka, dok se prošlogodišnja pobednica u ženskom singlu Na Li povukla iz tenisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve