Nova vest
Tenis

Četvrtak, 22.01.2015.

14:45

Đoković: Viktor je postao jači

Novak Đoković oduševljen je igrama svog prijatelja Viktora Troickog i veruje da je on bolji igrač nego ranije.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“Mislim da je pošteno reći da je uradio fantastičan posao plasmanom u Top 50 za samo šest meseci, a može da ode i dalje, i to posle godinu dana pauze. Kao njegov veliki prijatelj, veoma sam ponosan na njega i vrlo sam srećan što se oseća dobro na terenu“, rekao je Đoković.

Naredni Viktorov rival jeste Tomaš Berdih, od kojeg je izgubio pet puta u šest međusobnih okršaja.

“Sada mu predstoji duel sa Top 10 igračem, a nema dobar skor sa Tomašom. Ipak, mislim da je Viktor drugačiji teniser u odnosu na pre dve godine. Iskustvo koje je prošao pomoglo mu je nas neki način da postane jači, da možda promeni pristup i da radi stvari koje nije ranije. Nekada je odmor od nekoliko meseci od tenisa, od sporta, uopšte od tog stila života, korisno da se osvežiš, pregrupišeš i usvojiš neku novu filozofiju. Želim mu sve najbolje i mislim da ima pristojnu šansu ako bude igrao kao u prethodne dve nedelje“, dodao je Đoković.

Meč Troicki – Berdih drugi je po redu na Margaret Kort Areni, posle meča Makarova – Pliškova, i trebalo bi da počne oko 3.00.

Đoković je u drugom kolu deklasirao Kuznjecova, a posle meča govorio je o potezu Tima Smičeka, Nadalu, treningu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve