Nova vest
Tenis

Nedelja, 25.01.2015.

13:00

Dan VIII: Novak u minusu, Keiju derbi

Prilikom klađenja nekada pogodite, nekada ne, ali se retko kada desi da promašite termin.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To je uspeo da uradi Nikola koji je juče postavio jedan par dubla, a tek noćas shvatio da oni ne igraju.

Ali, pokušaće da se izvadi na onu narodnu „Ko radi, taj i greši“ i mogućnost da za novi termin imate par viška.

Nedelja je bila loš dan za sve koji su nas ispratili – jedan pogođen od četiri predloga je premalo, pa pogledajte šta smo spremili da se iskupimo:

Novak Đoković – Žil Miler

Prvi teniser sveta svestan je da turnir ulazi u drugu nedelju i želeće da doda gas. Protiv Verdaska Novak nije blistao, ali je slavio u tri seta. Miler je do sada savladao Bautista-Aguta i Iznera, odservirao je čak 80 asova na turniru. Ipak, sada igra sa čovekom koji poseduje najbolji ritern na svetu, a i vreme je da Luksemburžaninu malo padne nivo igre.

Predlog: Minus gemovi.

Kei Nišikori – David Ferer

Čini se da je Japanac igra sve bolji kako turnir odmiče i ovo bi mogao da bude prvi meč u kojem će mu igra izgledati do kraja ’ispolirana’, bez prevelikih padova. Sa druge strane, Ferer je skloniji oscilacijama nego što je bio ranije, a Nišikori će te padove umeti da kazni.

Predlog: Pobeda Nišikorija u hendikepu, sa 3:1 i li 3:0 u setovima.

Ostalo: Očekujem pobedu Radvanjske nad Venus Vilijams, kao i da Azarenka izbaci vicešampionku Cibulkovu.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Felisijano Lopes – Miloš Raonić

Pre dva dana uspeli smo da ’uhvatimo’ Lopesa protiv Jiržija Janoviča, pa mi se i ovoga puta čini kao dobar predlog. Miloš Raonić poznat je po svom servisu, ali ni Španac ne zaostaje mnogo u tom segmentu igre. Ponovo možemo očekivati nekoliko taj brejkova.

Predlog: U prvom setu će biti 10 i više gemova.

Medison Kiz – Medison Brengl

Medison Brengl sanja teniski san na ovogodišnjem Australijan openu, posebno kada se u obzir uzme činjenica da je njen nastup bio neizvestan zbog tumora. Brengl je do sada pobedila Andreu Petković, Irinu Falkoni i Koko Vandevege, ali sada ide na imenjakinju Kiz. Po mišljenju mnogih najtalentovanija američka teniserka izbacila je Kvitovu u trećoj rundi, a veliku pomoć ima od Lindzi Devenport koja je trenira. Uz bolji plasman na WTA listi, to je čini favoritkinjom u ovom duelu.

Predlog: Kec na Medison Kiz.

Ostalo: Čini mi se da bi Serena Vilijams posle nekoliko slabijih mečava mogla da dobije u dva seta, iako igra sa nezgodnom Mugurusom, dok bi mnogo gemova mogli da vidimo u meču Venus Vilijams i Agnješke Radvanjske.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve