Utorak, 27.01.2015.

21:00

'Najkijevo' žutilo preraslo u ludilo

Andre Agasi bio je čovek koji je uveo revoluciju u svetski tenis svojim nesvakidašnjim izgledom, oblačenjem i ponašanjem.

Izvor: Nikola Ðukiæ

'Najkijevo' žutilo preraslo u ludilo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Sneža

pre 9 godina

Kamila Đorđi je, po mom mišljenju, bila najslađe obučena teniserka na ovogodišnjem AO: bilo da je imala haljinicu ili šorts i bluzicu.

PeraZdrera

pre 9 godina

Nike kombinacije su odvratne na ovom AOu. Pogotovo ono sto Nadal nosi. Jedino sto je OK su haljine Busar i Sarapove.

Uniqlo najbolji. Nole i Kei su najelegantniji.

kad nema ideja, dobra je i boja

pre 9 godina

Adidas je za mene simbol sportske elegancije kad je tenis u pitanju. Ali ne vidim nista inovativno od njih otkako su se teniske haljinice vratile u modu (seca li se neko vecite kombinacije majice i suknjice kod zena?). Nike je postao simbol za cirkus. Sve im izgleda jeftino. Volim i ja da se prisetim 80-tih godina, ali su preterali. Mnogi muskarci (ako ne i svi) izgledaju sve samo ne seksi i atletski u fluorescentno zelenom i zutom. Stvarno, ne mogu da izdvojim niti jednog muskarca kome je ovo lepo stajalo.
Od zena Azarenka i Bouchard su nekako iznele ove boje. Zgodna mi je bila Radwanska. Ana standardno lepa, ali je opet u plavom, dokle? Sarapova stalno nosi pogresne krojeve za svoju gradju, ali oni su njen licni izbor i ukus. Sve u svemu, ove godine modna inspiracija je kineski buvljak.

ja

pre 9 godina

Konacno!Bas sam se pitala kad cete napisati clanak o odevnim kobinacijama,koje su ove godine jedan od najjacih utisaka sa AO,pre svega zbog Najkijevih fluoroscentnih kombinacija.
Po meni Azarenka i Federer su bili najbolje obuceni(Azarenka je pre neku godinu imala kombinaciju ove floroscentne boje sa crnom i super joj je stajala,meni se ta boja svidja jer se slaze sa lopticom,ali mi se ne svidja kombinacija sa roze).Najki je definitivno najinovativniji,ponekad i preteraju(kao ove godine sa kombinacijom sa tom roze bojom,koju ja nikako ne volim da vidim na muskarcima),ali ovo mi je sve ukupno ineteresantno i ide iz taj duh Australije i fudbalsku atmosferu i njihove mlade igrace.Inace cini mi se da od Najkievih igraca jedino Sarapova i Dimitrov nisu bili u fluoroacentnom,tako da i ako su bili u lepim kombinacijama izglesali su dosadno.
Mnogo mi se svidja ona plava boja Novakove majce,ali po meni Uniqlo je promasaj,jer nista inovativno ne daju(cak je i tu boju majce koju Novak sad nosi Federer imao pre par godina cini mi se bas na AO).Meni ostaje veliki zal sto au Novak i Endi raskinuli sa Adidasom,jer su njihove kombinacije meni licno mnogo lepe,ne eksperimentisu toliko koliko Najki,svedeniji su,ali znaju da naprave veoma lepe kombinacije(posebno mi se svidjau njihovi krojevi).
H

Daltonista

pre 9 godina

Jaaaoooo, nemoj samo mi da raspravljamo i bojama, CRNI zemljaci!
Pa izadjite na ulice, a ako vas mrzi, pogledajte kroz prozor. Gadreroba nam je crna, siva, ili ze one smelije: tamno plava.
Nema konzervativnije zemlje od Srbije, sto se boja tice.
O ukusima, e, o tome ne vredi raspravljati.... Pogotovo kad procitam dosadasnje komentare.

iwi

pre 9 godina

Ne znam da li je ovo već neko napomenuo, ali nije mi jasno kako se do sada niko nije pobunio protiv drečeće žute boje. Meni, koji sam amater za teniskog amatera, smeta kada neko nosi odeću boje loptice. Jeste da mi vid nije baš najsjajniji i da su mi refleksi k'o u mrtvog konja, ali ne znam kako to ne smeta profi igračima kojima par stotinki za brzu reakciju mnogo znači. Žuta loptica na žutoj podlozi... neće baš da izađe na najbolje kada treba da se odluči u koju stranu da se krene.

Mufljuz

pre 9 godina

Ova kombinacija Nike-a - zuto i roze je teski kiceraj. Svaki puta kada Nadal izadje na teren imam utisak da mu je neko na silu navukao tu opremu. Oni kao da se trude da budu sto odvratniji.

gradinar

pre 9 godina

Ja prednost dajem Novaku: čisto, elegantno, jednostavno, složene samo dve boje... (vidim, nekome je to dosadno). Ipak, njegova osnovna prednost je što je vitak i proporcionalne građe! Ostali teniseri su ili dežmekasti (Vavrinka sa stomačićem), ili kratkonogi, ili glavati... Dobro je građen Berdih.
Prethodnih godina je Nadal nosio suviše proste majice, čak mi se više sviđao 2008. kad je imao one indijanske kombinacije (bar je bio poseban). Marej u crnim čarapama je užas (a noge bele ko sneg)...
Kod devojaka sam oduvek smatrao da je Flavija Peneta lepo građena pa joj sve dobro stoji, Ana je OK, a Šarapova ima ramena kao muškarac. Serenu ne treba ni komentarisati...
Zaključak - kad je neko dobre građe - sve mu dobro stoji.

gooz

pre 9 godina

ja volim papagaj boje
volim da nosim
a volim i da vidim na drugome
volim drecavo.bas me briga iskreno sta ce neko da mi kaze za moje oblaceje.tako verujem i njih sta mi mislimo o njihovoj garderobi
drecavo forever lol

gooz

pre 9 godina

ja volim papagaj boje
volim da nosim
a volim i da vidim na drugome
volim drecavo.bas me briga iskreno sta ce neko da mi kaze za moje oblaceje.tako verujem i njih sta mi mislimo o njihovoj garderobi
drecavo forever lol

Nikolina

pre 9 godina

Nike je preterao sa tim papagajskim bojama. Nekada sam obozavala da nosim njihove najobicnije patike,recimo bele,pa je samo znak u nekoj normalnoj boji,a sada tako nesto ne mozes ni da nadjes. Sve vristi,pertle u jednoj,jezik u drugoj,djon u trecoj boji itd.

bokas

pre 9 godina

Lotto ima ubedljivo najbolje kombinacije, uvek je lotto oblacio svetskog broja jedan, malo su pali ali vracaju se u vrh i muskog i zenskog tenisa.

novosađanin koji voli Starigrad

pre 9 godina

Za Mira iz Splita

Bio jedan Miro iz Splita davne, '86 ili '87 u julu mesecu na odmoru u Starigradu, kad i ja sa većim društvom. Nama je bilo neverovatno da neko iz Splita ide na Hvar na godišnji odmor! Malo smo se družili, uglavnom uveče na terasi hotela Helios. Osim što je bio jako zabavan, voleo je starogradsku pesmu "U novom Sadu, u Novom Sadu eeeej...", ali je on omesto eeeej pevao jeeee... Puno pozdrava Miru iz Splita i nadam se da si ti taj.

Vlado Banja Luka

pre 9 godina

Ovo je sokantan udarac za Nike i Adidas! U zavrsnici muskog turnira, medju zadnjih 6 preostalih igraca, oni nemaju nijednog predstavnika. Mislim da upravni odbori, pogotovo Najkija, juce i danas gutaju gorke knedle...

SM

pre 9 godina

nekako sam uvek fan Adidasa, po meni je najbolju kombinaciju izabrala Karolina Voznijacki, dok su i ostale Adidas devojke bile super (makar u tom modnom smislu, nažalost). Za federera je ovo bio baš promašaj, očekivah više od osobe koja je imala sve one fantastične majice tokom svih ovih godina, a i Nike ima generalno tu sklonost ka čudnim mešanjem bojs, nisam baš fan!

Miroslav

pre 9 godina

Redovno sam kupovao NIKE Patike do pre 5-6 godina i nije mi padalo na pamet da gledam neku drugu firmu.

Već tada je NIKE Poludeo sa svojim ŠARENILOM. Jednostavno nisam mogao da nađem patike koje nisu toliko DREČAVE. Svaki put kada gledam NIKE patike (one malo skuplje) kažem sebi da oni treba da promene Dizajnera ... Tuga ... sada sam uglavnom na Adidas patikama.

Par Letnjih plitkih kožnih modela patika (podsečaju na starke, samo su od kože) nisu drečave, ali su katastrofa TVRDE i Neudobne.

Ашок

pre 9 godina

Онако као стручноме лицу, мени се Најки увек чини иновативним и уникатним. Имају пар папагаја на АО, али и оне који умеју да и дречаво носе са стилом, попут Бушар и Федерера. Асикс увек интереснтан, мада сем Монфилса и Стосур не видех друге да га носе. Адидас и Лото већ годинама предвидљиви. Андер армор показао у другим спортовима да је требао да остане само у оним који се играју искључиво на америчком континенту. Ејч енд ем није лош, имају уврнут дизајн, али не излазе из оквира комбиновања беле и различитих нијанси неке од основних боја, што увек има добар визуелни ефекат. А Уникло... Чак и Нишикори који носи ведрије боје изгледа досадно и некако као телепортован из прве половине 80их. Могу да замислим које новце је Ноле узео за уговор са Јапанцима. Бај д веј, три тужна смајлија за опрему броја 1. Чуј мене - бај д веј...забога. Сори, хтедох рећи - енивеј.

kalvin armani

pre 9 godina

Meni se svidja ova lotto oprema koju nosi Troicki i par igraca... izgleda kao sto treba da izgleda teniska oprema https://twitter.com/lottosportitaly

dominus

pre 9 godina

Nemam obicaj da se javljam na vesti ovog tipa,ali hajde da ostavim komentar.Po mom misljenju Novaku najbolje odgovara ili kombinacija crne majice i belog sortsa i obrnuto ili da je ceo komplet crn.Kao da tada najbolje igra...to je moj utisak.Mada mu je dobra i ona crveno-crna kombinacija

City Girl

pre 9 godina

Serena najbolje obucena? Meni se njena haljina uopste ne svidja. Sarapova je najelegantnija. U muskoj konkurenciji, pobedjuje Nole. Ne zato sto je nas, vec zaista deluje jednostavno i elegantno.

deyan

pre 9 godina

Wimbldon je zato zakon, svi bijelo elegantno i gospodski, i nema problema, osim za sponzore jer pored logoa nemaju ništa čime bi se istakli. A tako i treba, valjda su u prvom planu igrači i njihova igra, a ne floroscentne znojnice.

blu

pre 9 godina

Adidas je svemirski brod u odnosu na Nike, u kojem jedino Federer i Azarenka necemu lice.. Makar je i Adidas los ove godine na AO, ali po meni opcenito Adidas daleko bolji od Nike-a..

kreacije

pre 9 godina

Najbolju opremu u muškoj konkurenciji bila je Rodžera Federera,što nije nikakvo iznenađenje ,jer je on godinama najbolji promoter Naikine sportske opreme i zato ne čudi što u njoj ,koja je nijansom boja asocirala da se prvi ovogodišnji GS ,igra u Australiji,izgledao odlično.U ženskoj konkurenciji mi je najbolji oprema bila Ane Ivanović ,koja sa svojim tamnijim tenom u haljinica tintoplave boje fantastično izgledala.Slažem se da se najviše truda uložilo u kreiranje Serenine opreme,međutim...Tačno je takođe da ove kao nikada do sada bilo dosta šarene opreme,ali možda je to nov iskorak ,jer su u pitanju mladi ljudi koji su je nosili.

mghc

pre 9 godina

Mislim da H&M nije trebalo da ulazi u tenis, vec drugu godinu se Berdih bruka sa stajlingom. Mada, ovo je bolje od proslogodisnjeg argentinskog dresa. Od Najkijevih kreacija jedino Kvitova lici na nesto, a Uniklo... ne znam, ja se ne bih osecao udobno da igram tenis sa kragnom. Cudi me da niste stavili Cibulkovu sa Lakostinom haljinom, ne stoji joj lose uopste.

ajeje brazorv

pre 9 godina

Sve je to samo delimično modni trend. Naime, još sedamdesetih i osamdesetih godina su rukometni golmani nosili žutu opremu da bi fokus igrača koji šutira bio na njima umesto na golu.
Takođe, Humel je u poznim osamdesetim opremio Dansku reprezentaciju opremom sa tankim dijagonalnim prugama koje su protivnicima igrale pred očima i stvarale utisak kompaktnije odbrane.
Naravno, sve ovo ne mora ništa da znači, ali kada su nijanse kvaliteta u pitanju, to može da se ispostavi kao nešto što je u jednom trenutku doprinelo da protivnik pogreši.

Delovi Najkijeve opreme su iste boje kao loptica, a drugi delovi su toliko drečavi da odvlače pažnju. U trenutku kada igrač u toj opremi udara lopticu, ona može da bude sakrivena u boji opreme, tako da protivnik nije u stanju da vidi kada je i gde upućena.

Verujem da će biti reči i na nekom višem nivou o ovom Najkijevom potezu i boji njihove opreme.

Inače, da, Agasi je zaista uneo revoluciju u oblačenju i celokupnom imidžu sa onim svojim fazonom. Izgledao je kao Nik Keršou sa onim repićima. Bilo je drugačije.

jelena

pre 9 godina

Lacoste ima najlepsu haljinicu, mada mi nikad nije bilo jasno zasto se forsiraju haljinice kod zena kad mogu lepo da izgledaju i u sortsu.

milka babović ašikuje sa ašokom

pre 9 godina

federer je lepo muški građen i oprema mu baš stoji što bi se reklo- sportska elengancija. nole isto ima super opremu i primetio bi da su mu veličine izabrane savršeno za njegovu građu. isto boje i krojevi koje ima uniklo mi se sviđaju. federeru ne idu oni ružičasti izleti, nek se drži tradicionalnijih kombinacija. ima ovih mladih šištavaca kojima odgovaraju te latino ili papagaj kombinacije.

bruno

pre 9 godina

Nije da je to nešto bitno, ali ono što je nosio Kirgios ili kako se već zove, bio je čisti cirkus. Teško da primijetim i kada igrač u toku meča promijeni boju dresa, a njegova kombinacija je bila toliko užasna da mi je cijelo vrijeme skretala pažnju. Osim ako to nije cilj, ometati protivnika.

miro split

pre 9 godina

Ja san tek sad svatija ovi sport.Nije to ka i u nogometu,rukometu,vaterpolu...Ovdi je obratno.Ovdi ne dobijaš poen ako zatreseš mrežu nego ako je faliješ.
Zato meni nije niko ništa reka u kafiću kad bi gleda Đokovića.Ja bi navija za njega ali bi slavija svaki put kad bi pogodija balunom mrižu.
Biće su ovi u kafiću mislili da san trenutno najveći splitski ustaša.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Najki napravi nekad od igrača papagaje, ali jedini ima onu stvar da eksperimentiše i skoro za svaki GS turnir (osim Vimbldonga, gde svi moraju da su u belom) ponudi nešto novo. To mi se sviđa kod njih. I njihovi krojevi ubedljivo najbolje stoje na sportistima. Dok su Adidas i Juniklo prilično dosadni. Ništa novo, nikakav dizajn koji bi se razlikovao od onoga što možemo da kupimo u nekoj kineskoj radnji ili na pijaci. Jednobojna polo ili majica sa O-izrezom.

i don t know

pre 9 godina

Po meni,Federer i Nadal uvek imaju najlepsu opremu od ostalih igraca.Sve se setim Federerove opereme na Wmb,izlazak na centralni teren,dzemper beli sa zlatnim nike znakom,iste takve patike i marama,plus njegovo drzanje,mislim da je tad' svih ostavio bez daaha,voleli ga ili ne.
Dok kod zena,Ana,Sarapova i Serena,opet kazem po mojem izboru,imaju najlepse haljinice.Mislim da se ne lazemo,Ani sve stoji pa cak i kesu da obuce,kad je onako lepa.Marija i Serena uvek imaju lepe haljinice,NIKE radi odlican posao.
Samo jos jedno ljudi,ne mogu da razumem kad neko kaze Marija lepa?! Ona je samo atraktivna,privlacna plavusa,je l vi vidite njeno lice ili?! Dok je lepa stvarno Ana Ivanovic,ne zaista sto je nasa,nego brate devojka kida.Tako da molim vas napravite balans izmedju lepog i atraktivnog.
Samo subjektivni gledalac,pozdrav.

Zuba

pre 9 godina

Secam se kada se pojavio Agasi u onom teksas sorcu sa dugom kosom ispod kacketa. To je u ono vreme bilo vrlo smelo. A devojke ako me nevara secanje su igrale u polo majcama.

Aljona

pre 9 godina

Sarapova mi je najlepsa! Nijansa crvene joj ide uz ten. Serena mi je skroz bezveze obucena, ali eto proglasena je za najstilizovaniju. Npr Kirjos mi je u onoj drecavoj boji super, jer njemu nekako to stoji. I boj ei ona fudbalerska frizura :) Dok mi je Federer smesan :) Ani mislim da pre stoje svetlije nijanse.

Jana

pre 9 godina

Posto volim haljine, moj glas ide Ani. Generalno volim njene haljine koje nosi i imala je nekada seriju kada je nosila neke haljine koje mi lice kao na balon haljinu (donji deo) i celokupni izgled haljine mi se svidjao. Jednobojno i jednostavno. Ali bih sada mogla da se bacim na neko istrazivanje da pogledam sve odevne kombinacije jer ih je zaista bilo puno i to lepih. Kod muskaraca, sada i generalno mi se svidja kod Berdiha (sare ne bodu oci), Vavrinke, i ova japanska marka ima lepe modele, ali samo sto ja ne volim kragne, mada njima dvojici lepo stoji, ja bih to pokidala nakon 2 minuta, zajedno sa onim tiketicama koje grebu vrat :D Do sada zaista nikad nisam obracala nesto puno paznju na to ko nosi cije modele tj. koje firme niti ko se kako obukao. Mora se to ispraviti :D Cudi me da se niko od onih modnih ljudi nije zdao da napravi kolekcije dobro obucenih i lose obucenih tenisera na terenu :D ili ja stvarno nisam naisla na to?

Marko

pre 9 godina

Pa najbolje su obucene sudije i skupljaci loptice :) Salu na stranu, nekada mi se svidjao stajling Federera sa onim laganim majicama na kragnu, a sad izgleda kao zena u onim rozim, zutim i kakvim vec bojama.

Sun

pre 9 godina

Nike je kic,bukvalno su ko papagaji,jedino je Marijina haljina ok.
Anina haljina nista posebno ali i takva njoj odlicno stoji.
A za Novaka vec odavno imam utisak da Uniqlo nema ideja,previse monotono za moj ukus.

Petar JR

pre 9 godina

Pa mislim da je ovaj tekst trebao da napise Asok Murti :-) . Meni su ipak najupecatljiviji utisak bile zute carape koje su nosili par igraca

Sun

pre 9 godina

Nike je kic,bukvalno su ko papagaji,jedino je Marijina haljina ok.
Anina haljina nista posebno ali i takva njoj odlicno stoji.
A za Novaka vec odavno imam utisak da Uniqlo nema ideja,previse monotono za moj ukus.

miro split

pre 9 godina

Ja san tek sad svatija ovi sport.Nije to ka i u nogometu,rukometu,vaterpolu...Ovdi je obratno.Ovdi ne dobijaš poen ako zatreseš mrežu nego ako je faliješ.
Zato meni nije niko ništa reka u kafiću kad bi gleda Đokovića.Ja bi navija za njega ali bi slavija svaki put kad bi pogodija balunom mrižu.
Biće su ovi u kafiću mislili da san trenutno najveći splitski ustaša.

Petar JR

pre 9 godina

Pa mislim da je ovaj tekst trebao da napise Asok Murti :-) . Meni su ipak najupecatljiviji utisak bile zute carape koje su nosili par igraca

deyan

pre 9 godina

Wimbldon je zato zakon, svi bijelo elegantno i gospodski, i nema problema, osim za sponzore jer pored logoa nemaju ništa čime bi se istakli. A tako i treba, valjda su u prvom planu igrači i njihova igra, a ne floroscentne znojnice.

Marko

pre 9 godina

Pa najbolje su obucene sudije i skupljaci loptice :) Salu na stranu, nekada mi se svidjao stajling Federera sa onim laganim majicama na kragnu, a sad izgleda kao zena u onim rozim, zutim i kakvim vec bojama.

jelena

pre 9 godina

Lacoste ima najlepsu haljinicu, mada mi nikad nije bilo jasno zasto se forsiraju haljinice kod zena kad mogu lepo da izgledaju i u sortsu.

mghc

pre 9 godina

Mislim da H&M nije trebalo da ulazi u tenis, vec drugu godinu se Berdih bruka sa stajlingom. Mada, ovo je bolje od proslogodisnjeg argentinskog dresa. Od Najkijevih kreacija jedino Kvitova lici na nesto, a Uniklo... ne znam, ja se ne bih osecao udobno da igram tenis sa kragnom. Cudi me da niste stavili Cibulkovu sa Lakostinom haljinom, ne stoji joj lose uopste.

blu

pre 9 godina

Adidas je svemirski brod u odnosu na Nike, u kojem jedino Federer i Azarenka necemu lice.. Makar je i Adidas los ove godine na AO, ali po meni opcenito Adidas daleko bolji od Nike-a..

City Girl

pre 9 godina

Serena najbolje obucena? Meni se njena haljina uopste ne svidja. Sarapova je najelegantnija. U muskoj konkurenciji, pobedjuje Nole. Ne zato sto je nas, vec zaista deluje jednostavno i elegantno.

ajeje brazorv

pre 9 godina

Sve je to samo delimično modni trend. Naime, još sedamdesetih i osamdesetih godina su rukometni golmani nosili žutu opremu da bi fokus igrača koji šutira bio na njima umesto na golu.
Takođe, Humel je u poznim osamdesetim opremio Dansku reprezentaciju opremom sa tankim dijagonalnim prugama koje su protivnicima igrale pred očima i stvarale utisak kompaktnije odbrane.
Naravno, sve ovo ne mora ništa da znači, ali kada su nijanse kvaliteta u pitanju, to može da se ispostavi kao nešto što je u jednom trenutku doprinelo da protivnik pogreši.

Delovi Najkijeve opreme su iste boje kao loptica, a drugi delovi su toliko drečavi da odvlače pažnju. U trenutku kada igrač u toj opremi udara lopticu, ona može da bude sakrivena u boji opreme, tako da protivnik nije u stanju da vidi kada je i gde upućena.

Verujem da će biti reči i na nekom višem nivou o ovom Najkijevom potezu i boji njihove opreme.

Inače, da, Agasi je zaista uneo revoluciju u oblačenju i celokupnom imidžu sa onim svojim fazonom. Izgledao je kao Nik Keršou sa onim repićima. Bilo je drugačije.

bruno

pre 9 godina

Nije da je to nešto bitno, ali ono što je nosio Kirgios ili kako se već zove, bio je čisti cirkus. Teško da primijetim i kada igrač u toku meča promijeni boju dresa, a njegova kombinacija je bila toliko užasna da mi je cijelo vrijeme skretala pažnju. Osim ako to nije cilj, ometati protivnika.

i don t know

pre 9 godina

Po meni,Federer i Nadal uvek imaju najlepsu opremu od ostalih igraca.Sve se setim Federerove opereme na Wmb,izlazak na centralni teren,dzemper beli sa zlatnim nike znakom,iste takve patike i marama,plus njegovo drzanje,mislim da je tad' svih ostavio bez daaha,voleli ga ili ne.
Dok kod zena,Ana,Sarapova i Serena,opet kazem po mojem izboru,imaju najlepse haljinice.Mislim da se ne lazemo,Ani sve stoji pa cak i kesu da obuce,kad je onako lepa.Marija i Serena uvek imaju lepe haljinice,NIKE radi odlican posao.
Samo jos jedno ljudi,ne mogu da razumem kad neko kaze Marija lepa?! Ona je samo atraktivna,privlacna plavusa,je l vi vidite njeno lice ili?! Dok je lepa stvarno Ana Ivanovic,ne zaista sto je nasa,nego brate devojka kida.Tako da molim vas napravite balans izmedju lepog i atraktivnog.
Samo subjektivni gledalac,pozdrav.

Zuba

pre 9 godina

Secam se kada se pojavio Agasi u onom teksas sorcu sa dugom kosom ispod kacketa. To je u ono vreme bilo vrlo smelo. A devojke ako me nevara secanje su igrale u polo majcama.

kreacije

pre 9 godina

Najbolju opremu u muškoj konkurenciji bila je Rodžera Federera,što nije nikakvo iznenađenje ,jer je on godinama najbolji promoter Naikine sportske opreme i zato ne čudi što u njoj ,koja je nijansom boja asocirala da se prvi ovogodišnji GS ,igra u Australiji,izgledao odlično.U ženskoj konkurenciji mi je najbolji oprema bila Ane Ivanović ,koja sa svojim tamnijim tenom u haljinica tintoplave boje fantastično izgledala.Slažem se da se najviše truda uložilo u kreiranje Serenine opreme,međutim...Tačno je takođe da ove kao nikada do sada bilo dosta šarene opreme,ali možda je to nov iskorak ,jer su u pitanju mladi ljudi koji su je nosili.

iwi

pre 9 godina

Ne znam da li je ovo već neko napomenuo, ali nije mi jasno kako se do sada niko nije pobunio protiv drečeće žute boje. Meni, koji sam amater za teniskog amatera, smeta kada neko nosi odeću boje loptice. Jeste da mi vid nije baš najsjajniji i da su mi refleksi k'o u mrtvog konja, ali ne znam kako to ne smeta profi igračima kojima par stotinki za brzu reakciju mnogo znači. Žuta loptica na žutoj podlozi... neće baš da izađe na najbolje kada treba da se odluči u koju stranu da se krene.

Jana

pre 9 godina

Posto volim haljine, moj glas ide Ani. Generalno volim njene haljine koje nosi i imala je nekada seriju kada je nosila neke haljine koje mi lice kao na balon haljinu (donji deo) i celokupni izgled haljine mi se svidjao. Jednobojno i jednostavno. Ali bih sada mogla da se bacim na neko istrazivanje da pogledam sve odevne kombinacije jer ih je zaista bilo puno i to lepih. Kod muskaraca, sada i generalno mi se svidja kod Berdiha (sare ne bodu oci), Vavrinke, i ova japanska marka ima lepe modele, ali samo sto ja ne volim kragne, mada njima dvojici lepo stoji, ja bih to pokidala nakon 2 minuta, zajedno sa onim tiketicama koje grebu vrat :D Do sada zaista nikad nisam obracala nesto puno paznju na to ko nosi cije modele tj. koje firme niti ko se kako obukao. Mora se to ispraviti :D Cudi me da se niko od onih modnih ljudi nije zdao da napravi kolekcije dobro obucenih i lose obucenih tenisera na terenu :D ili ja stvarno nisam naisla na to?

Aljona

pre 9 godina

Sarapova mi je najlepsa! Nijansa crvene joj ide uz ten. Serena mi je skroz bezveze obucena, ali eto proglasena je za najstilizovaniju. Npr Kirjos mi je u onoj drecavoj boji super, jer njemu nekako to stoji. I boj ei ona fudbalerska frizura :) Dok mi je Federer smesan :) Ani mislim da pre stoje svetlije nijanse.

milka babović ašikuje sa ašokom

pre 9 godina

federer je lepo muški građen i oprema mu baš stoji što bi se reklo- sportska elengancija. nole isto ima super opremu i primetio bi da su mu veličine izabrane savršeno za njegovu građu. isto boje i krojevi koje ima uniklo mi se sviđaju. federeru ne idu oni ružičasti izleti, nek se drži tradicionalnijih kombinacija. ima ovih mladih šištavaca kojima odgovaraju te latino ili papagaj kombinacije.

Vlado Banja Luka

pre 9 godina

Ovo je sokantan udarac za Nike i Adidas! U zavrsnici muskog turnira, medju zadnjih 6 preostalih igraca, oni nemaju nijednog predstavnika. Mislim da upravni odbori, pogotovo Najkija, juce i danas gutaju gorke knedle...

gradinar

pre 9 godina

Ja prednost dajem Novaku: čisto, elegantno, jednostavno, složene samo dve boje... (vidim, nekome je to dosadno). Ipak, njegova osnovna prednost je što je vitak i proporcionalne građe! Ostali teniseri su ili dežmekasti (Vavrinka sa stomačićem), ili kratkonogi, ili glavati... Dobro je građen Berdih.
Prethodnih godina je Nadal nosio suviše proste majice, čak mi se više sviđao 2008. kad je imao one indijanske kombinacije (bar je bio poseban). Marej u crnim čarapama je užas (a noge bele ko sneg)...
Kod devojaka sam oduvek smatrao da je Flavija Peneta lepo građena pa joj sve dobro stoji, Ana je OK, a Šarapova ima ramena kao muškarac. Serenu ne treba ni komentarisati...
Zaključak - kad je neko dobre građe - sve mu dobro stoji.

kalvin armani

pre 9 godina

Meni se svidja ova lotto oprema koju nosi Troicki i par igraca... izgleda kao sto treba da izgleda teniska oprema https://twitter.com/lottosportitaly

dominus

pre 9 godina

Nemam obicaj da se javljam na vesti ovog tipa,ali hajde da ostavim komentar.Po mom misljenju Novaku najbolje odgovara ili kombinacija crne majice i belog sortsa i obrnuto ili da je ceo komplet crn.Kao da tada najbolje igra...to je moj utisak.Mada mu je dobra i ona crveno-crna kombinacija

Nikolina

pre 9 godina

Nike je preterao sa tim papagajskim bojama. Nekada sam obozavala da nosim njihove najobicnije patike,recimo bele,pa je samo znak u nekoj normalnoj boji,a sada tako nesto ne mozes ni da nadjes. Sve vristi,pertle u jednoj,jezik u drugoj,djon u trecoj boji itd.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Najki napravi nekad od igrača papagaje, ali jedini ima onu stvar da eksperimentiše i skoro za svaki GS turnir (osim Vimbldonga, gde svi moraju da su u belom) ponudi nešto novo. To mi se sviđa kod njih. I njihovi krojevi ubedljivo najbolje stoje na sportistima. Dok su Adidas i Juniklo prilično dosadni. Ništa novo, nikakav dizajn koji bi se razlikovao od onoga što možemo da kupimo u nekoj kineskoj radnji ili na pijaci. Jednobojna polo ili majica sa O-izrezom.

Mufljuz

pre 9 godina

Ova kombinacija Nike-a - zuto i roze je teski kiceraj. Svaki puta kada Nadal izadje na teren imam utisak da mu je neko na silu navukao tu opremu. Oni kao da se trude da budu sto odvratniji.

novosađanin koji voli Starigrad

pre 9 godina

Za Mira iz Splita

Bio jedan Miro iz Splita davne, '86 ili '87 u julu mesecu na odmoru u Starigradu, kad i ja sa većim društvom. Nama je bilo neverovatno da neko iz Splita ide na Hvar na godišnji odmor! Malo smo se družili, uglavnom uveče na terasi hotela Helios. Osim što je bio jako zabavan, voleo je starogradsku pesmu "U novom Sadu, u Novom Sadu eeeej...", ali je on omesto eeeej pevao jeeee... Puno pozdrava Miru iz Splita i nadam se da si ti taj.

Daltonista

pre 9 godina

Jaaaoooo, nemoj samo mi da raspravljamo i bojama, CRNI zemljaci!
Pa izadjite na ulice, a ako vas mrzi, pogledajte kroz prozor. Gadreroba nam je crna, siva, ili ze one smelije: tamno plava.
Nema konzervativnije zemlje od Srbije, sto se boja tice.
O ukusima, e, o tome ne vredi raspravljati.... Pogotovo kad procitam dosadasnje komentare.

SM

pre 9 godina

nekako sam uvek fan Adidasa, po meni je najbolju kombinaciju izabrala Karolina Voznijacki, dok su i ostale Adidas devojke bile super (makar u tom modnom smislu, nažalost). Za federera je ovo bio baš promašaj, očekivah više od osobe koja je imala sve one fantastične majice tokom svih ovih godina, a i Nike ima generalno tu sklonost ka čudnim mešanjem bojs, nisam baš fan!

Ашок

pre 9 godina

Онако као стручноме лицу, мени се Најки увек чини иновативним и уникатним. Имају пар папагаја на АО, али и оне који умеју да и дречаво носе са стилом, попут Бушар и Федерера. Асикс увек интереснтан, мада сем Монфилса и Стосур не видех друге да га носе. Адидас и Лото већ годинама предвидљиви. Андер армор показао у другим спортовима да је требао да остане само у оним који се играју искључиво на америчком континенту. Ејч енд ем није лош, имају уврнут дизајн, али не излазе из оквира комбиновања беле и различитих нијанси неке од основних боја, што увек има добар визуелни ефекат. А Уникло... Чак и Нишикори који носи ведрије боје изгледа досадно и некако као телепортован из прве половине 80их. Могу да замислим које новце је Ноле узео за уговор са Јапанцима. Бај д веј, три тужна смајлија за опрему броја 1. Чуј мене - бај д веј...забога. Сори, хтедох рећи - енивеј.

Miroslav

pre 9 godina

Redovno sam kupovao NIKE Patike do pre 5-6 godina i nije mi padalo na pamet da gledam neku drugu firmu.

Već tada je NIKE Poludeo sa svojim ŠARENILOM. Jednostavno nisam mogao da nađem patike koje nisu toliko DREČAVE. Svaki put kada gledam NIKE patike (one malo skuplje) kažem sebi da oni treba da promene Dizajnera ... Tuga ... sada sam uglavnom na Adidas patikama.

Par Letnjih plitkih kožnih modela patika (podsečaju na starke, samo su od kože) nisu drečave, ali su katastrofa TVRDE i Neudobne.

gooz

pre 9 godina

ja volim papagaj boje
volim da nosim
a volim i da vidim na drugome
volim drecavo.bas me briga iskreno sta ce neko da mi kaze za moje oblaceje.tako verujem i njih sta mi mislimo o njihovoj garderobi
drecavo forever lol

bokas

pre 9 godina

Lotto ima ubedljivo najbolje kombinacije, uvek je lotto oblacio svetskog broja jedan, malo su pali ali vracaju se u vrh i muskog i zenskog tenisa.

gooz

pre 9 godina

ja volim papagaj boje
volim da nosim
a volim i da vidim na drugome
volim drecavo.bas me briga iskreno sta ce neko da mi kaze za moje oblaceje.tako verujem i njih sta mi mislimo o njihovoj garderobi
drecavo forever lol

kad nema ideja, dobra je i boja

pre 9 godina

Adidas je za mene simbol sportske elegancije kad je tenis u pitanju. Ali ne vidim nista inovativno od njih otkako su se teniske haljinice vratile u modu (seca li se neko vecite kombinacije majice i suknjice kod zena?). Nike je postao simbol za cirkus. Sve im izgleda jeftino. Volim i ja da se prisetim 80-tih godina, ali su preterali. Mnogi muskarci (ako ne i svi) izgledaju sve samo ne seksi i atletski u fluorescentno zelenom i zutom. Stvarno, ne mogu da izdvojim niti jednog muskarca kome je ovo lepo stajalo.
Od zena Azarenka i Bouchard su nekako iznele ove boje. Zgodna mi je bila Radwanska. Ana standardno lepa, ali je opet u plavom, dokle? Sarapova stalno nosi pogresne krojeve za svoju gradju, ali oni su njen licni izbor i ukus. Sve u svemu, ove godine modna inspiracija je kineski buvljak.

ja

pre 9 godina

Konacno!Bas sam se pitala kad cete napisati clanak o odevnim kobinacijama,koje su ove godine jedan od najjacih utisaka sa AO,pre svega zbog Najkijevih fluoroscentnih kombinacija.
Po meni Azarenka i Federer su bili najbolje obuceni(Azarenka je pre neku godinu imala kombinaciju ove floroscentne boje sa crnom i super joj je stajala,meni se ta boja svidja jer se slaze sa lopticom,ali mi se ne svidja kombinacija sa roze).Najki je definitivno najinovativniji,ponekad i preteraju(kao ove godine sa kombinacijom sa tom roze bojom,koju ja nikako ne volim da vidim na muskarcima),ali ovo mi je sve ukupno ineteresantno i ide iz taj duh Australije i fudbalsku atmosferu i njihove mlade igrace.Inace cini mi se da od Najkievih igraca jedino Sarapova i Dimitrov nisu bili u fluoroacentnom,tako da i ako su bili u lepim kombinacijama izglesali su dosadno.
Mnogo mi se svidja ona plava boja Novakove majce,ali po meni Uniqlo je promasaj,jer nista inovativno ne daju(cak je i tu boju majce koju Novak sad nosi Federer imao pre par godina cini mi se bas na AO).Meni ostaje veliki zal sto au Novak i Endi raskinuli sa Adidasom,jer su njihove kombinacije meni licno mnogo lepe,ne eksperimentisu toliko koliko Najki,svedeniji su,ali znaju da naprave veoma lepe kombinacije(posebno mi se svidjau njihovi krojevi).
H

PeraZdrera

pre 9 godina

Nike kombinacije su odvratne na ovom AOu. Pogotovo ono sto Nadal nosi. Jedino sto je OK su haljine Busar i Sarapove.

Uniqlo najbolji. Nole i Kei su najelegantniji.

Sneža

pre 9 godina

Kamila Đorđi je, po mom mišljenju, bila najslađe obučena teniserka na ovogodišnjem AO: bilo da je imala haljinicu ili šorts i bluzicu.

Ашок

pre 9 godina

Онако као стручноме лицу, мени се Најки увек чини иновативним и уникатним. Имају пар папагаја на АО, али и оне који умеју да и дречаво носе са стилом, попут Бушар и Федерера. Асикс увек интереснтан, мада сем Монфилса и Стосур не видех друге да га носе. Адидас и Лото већ годинама предвидљиви. Андер армор показао у другим спортовима да је требао да остане само у оним који се играју искључиво на америчком континенту. Ејч енд ем није лош, имају уврнут дизајн, али не излазе из оквира комбиновања беле и различитих нијанси неке од основних боја, што увек има добар визуелни ефекат. А Уникло... Чак и Нишикори који носи ведрије боје изгледа досадно и некако као телепортован из прве половине 80их. Могу да замислим које новце је Ноле узео за уговор са Јапанцима. Бај д веј, три тужна смајлија за опрему броја 1. Чуј мене - бај д веј...забога. Сори, хтедох рећи - енивеј.

Sun

pre 9 godina

Nike je kic,bukvalno su ko papagaji,jedino je Marijina haljina ok.
Anina haljina nista posebno ali i takva njoj odlicno stoji.
A za Novaka vec odavno imam utisak da Uniqlo nema ideja,previse monotono za moj ukus.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Najki napravi nekad od igrača papagaje, ali jedini ima onu stvar da eksperimentiše i skoro za svaki GS turnir (osim Vimbldonga, gde svi moraju da su u belom) ponudi nešto novo. To mi se sviđa kod njih. I njihovi krojevi ubedljivo najbolje stoje na sportistima. Dok su Adidas i Juniklo prilično dosadni. Ništa novo, nikakav dizajn koji bi se razlikovao od onoga što možemo da kupimo u nekoj kineskoj radnji ili na pijaci. Jednobojna polo ili majica sa O-izrezom.

kreacije

pre 9 godina

Najbolju opremu u muškoj konkurenciji bila je Rodžera Federera,što nije nikakvo iznenađenje ,jer je on godinama najbolji promoter Naikine sportske opreme i zato ne čudi što u njoj ,koja je nijansom boja asocirala da se prvi ovogodišnji GS ,igra u Australiji,izgledao odlično.U ženskoj konkurenciji mi je najbolji oprema bila Ane Ivanović ,koja sa svojim tamnijim tenom u haljinica tintoplave boje fantastično izgledala.Slažem se da se najviše truda uložilo u kreiranje Serenine opreme,međutim...Tačno je takođe da ove kao nikada do sada bilo dosta šarene opreme,ali možda je to nov iskorak ,jer su u pitanju mladi ljudi koji su je nosili.

Marko

pre 9 godina

Pa najbolje su obucene sudije i skupljaci loptice :) Salu na stranu, nekada mi se svidjao stajling Federera sa onim laganim majicama na kragnu, a sad izgleda kao zena u onim rozim, zutim i kakvim vec bojama.

i don t know

pre 9 godina

Po meni,Federer i Nadal uvek imaju najlepsu opremu od ostalih igraca.Sve se setim Federerove opereme na Wmb,izlazak na centralni teren,dzemper beli sa zlatnim nike znakom,iste takve patike i marama,plus njegovo drzanje,mislim da je tad' svih ostavio bez daaha,voleli ga ili ne.
Dok kod zena,Ana,Sarapova i Serena,opet kazem po mojem izboru,imaju najlepse haljinice.Mislim da se ne lazemo,Ani sve stoji pa cak i kesu da obuce,kad je onako lepa.Marija i Serena uvek imaju lepe haljinice,NIKE radi odlican posao.
Samo jos jedno ljudi,ne mogu da razumem kad neko kaze Marija lepa?! Ona je samo atraktivna,privlacna plavusa,je l vi vidite njeno lice ili?! Dok je lepa stvarno Ana Ivanovic,ne zaista sto je nasa,nego brate devojka kida.Tako da molim vas napravite balans izmedju lepog i atraktivnog.
Samo subjektivni gledalac,pozdrav.

gooz

pre 9 godina

ja volim papagaj boje
volim da nosim
a volim i da vidim na drugome
volim drecavo.bas me briga iskreno sta ce neko da mi kaze za moje oblaceje.tako verujem i njih sta mi mislimo o njihovoj garderobi
drecavo forever lol

City Girl

pre 9 godina

Serena najbolje obucena? Meni se njena haljina uopste ne svidja. Sarapova je najelegantnija. U muskoj konkurenciji, pobedjuje Nole. Ne zato sto je nas, vec zaista deluje jednostavno i elegantno.

Aljona

pre 9 godina

Sarapova mi je najlepsa! Nijansa crvene joj ide uz ten. Serena mi je skroz bezveze obucena, ali eto proglasena je za najstilizovaniju. Npr Kirjos mi je u onoj drecavoj boji super, jer njemu nekako to stoji. I boj ei ona fudbalerska frizura :) Dok mi je Federer smesan :) Ani mislim da pre stoje svetlije nijanse.

ja

pre 9 godina

Konacno!Bas sam se pitala kad cete napisati clanak o odevnim kobinacijama,koje su ove godine jedan od najjacih utisaka sa AO,pre svega zbog Najkijevih fluoroscentnih kombinacija.
Po meni Azarenka i Federer su bili najbolje obuceni(Azarenka je pre neku godinu imala kombinaciju ove floroscentne boje sa crnom i super joj je stajala,meni se ta boja svidja jer se slaze sa lopticom,ali mi se ne svidja kombinacija sa roze).Najki je definitivno najinovativniji,ponekad i preteraju(kao ove godine sa kombinacijom sa tom roze bojom,koju ja nikako ne volim da vidim na muskarcima),ali ovo mi je sve ukupno ineteresantno i ide iz taj duh Australije i fudbalsku atmosferu i njihove mlade igrace.Inace cini mi se da od Najkievih igraca jedino Sarapova i Dimitrov nisu bili u fluoroacentnom,tako da i ako su bili u lepim kombinacijama izglesali su dosadno.
Mnogo mi se svidja ona plava boja Novakove majce,ali po meni Uniqlo je promasaj,jer nista inovativno ne daju(cak je i tu boju majce koju Novak sad nosi Federer imao pre par godina cini mi se bas na AO).Meni ostaje veliki zal sto au Novak i Endi raskinuli sa Adidasom,jer su njihove kombinacije meni licno mnogo lepe,ne eksperimentisu toliko koliko Najki,svedeniji su,ali znaju da naprave veoma lepe kombinacije(posebno mi se svidjau njihovi krojevi).
H

miro split

pre 9 godina

Ja san tek sad svatija ovi sport.Nije to ka i u nogometu,rukometu,vaterpolu...Ovdi je obratno.Ovdi ne dobijaš poen ako zatreseš mrežu nego ako je faliješ.
Zato meni nije niko ništa reka u kafiću kad bi gleda Đokovića.Ja bi navija za njega ali bi slavija svaki put kad bi pogodija balunom mrižu.
Biće su ovi u kafiću mislili da san trenutno najveći splitski ustaša.

dominus

pre 9 godina

Nemam obicaj da se javljam na vesti ovog tipa,ali hajde da ostavim komentar.Po mom misljenju Novaku najbolje odgovara ili kombinacija crne majice i belog sortsa i obrnuto ili da je ceo komplet crn.Kao da tada najbolje igra...to je moj utisak.Mada mu je dobra i ona crveno-crna kombinacija

mghc

pre 9 godina

Mislim da H&M nije trebalo da ulazi u tenis, vec drugu godinu se Berdih bruka sa stajlingom. Mada, ovo je bolje od proslogodisnjeg argentinskog dresa. Od Najkijevih kreacija jedino Kvitova lici na nesto, a Uniklo... ne znam, ja se ne bih osecao udobno da igram tenis sa kragnom. Cudi me da niste stavili Cibulkovu sa Lakostinom haljinom, ne stoji joj lose uopste.

blu

pre 9 godina

Adidas je svemirski brod u odnosu na Nike, u kojem jedino Federer i Azarenka necemu lice.. Makar je i Adidas los ove godine na AO, ali po meni opcenito Adidas daleko bolji od Nike-a..

gradinar

pre 9 godina

Ja prednost dajem Novaku: čisto, elegantno, jednostavno, složene samo dve boje... (vidim, nekome je to dosadno). Ipak, njegova osnovna prednost je što je vitak i proporcionalne građe! Ostali teniseri su ili dežmekasti (Vavrinka sa stomačićem), ili kratkonogi, ili glavati... Dobro je građen Berdih.
Prethodnih godina je Nadal nosio suviše proste majice, čak mi se više sviđao 2008. kad je imao one indijanske kombinacije (bar je bio poseban). Marej u crnim čarapama je užas (a noge bele ko sneg)...
Kod devojaka sam oduvek smatrao da je Flavija Peneta lepo građena pa joj sve dobro stoji, Ana je OK, a Šarapova ima ramena kao muškarac. Serenu ne treba ni komentarisati...
Zaključak - kad je neko dobre građe - sve mu dobro stoji.

gooz

pre 9 godina

ja volim papagaj boje
volim da nosim
a volim i da vidim na drugome
volim drecavo.bas me briga iskreno sta ce neko da mi kaze za moje oblaceje.tako verujem i njih sta mi mislimo o njihovoj garderobi
drecavo forever lol

Mufljuz

pre 9 godina

Ova kombinacija Nike-a - zuto i roze je teski kiceraj. Svaki puta kada Nadal izadje na teren imam utisak da mu je neko na silu navukao tu opremu. Oni kao da se trude da budu sto odvratniji.

deyan

pre 9 godina

Wimbldon je zato zakon, svi bijelo elegantno i gospodski, i nema problema, osim za sponzore jer pored logoa nemaju ništa čime bi se istakli. A tako i treba, valjda su u prvom planu igrači i njihova igra, a ne floroscentne znojnice.

milka babović ašikuje sa ašokom

pre 9 godina

federer je lepo muški građen i oprema mu baš stoji što bi se reklo- sportska elengancija. nole isto ima super opremu i primetio bi da su mu veličine izabrane savršeno za njegovu građu. isto boje i krojevi koje ima uniklo mi se sviđaju. federeru ne idu oni ružičasti izleti, nek se drži tradicionalnijih kombinacija. ima ovih mladih šištavaca kojima odgovaraju te latino ili papagaj kombinacije.

Daltonista

pre 9 godina

Jaaaoooo, nemoj samo mi da raspravljamo i bojama, CRNI zemljaci!
Pa izadjite na ulice, a ako vas mrzi, pogledajte kroz prozor. Gadreroba nam je crna, siva, ili ze one smelije: tamno plava.
Nema konzervativnije zemlje od Srbije, sto se boja tice.
O ukusima, e, o tome ne vredi raspravljati.... Pogotovo kad procitam dosadasnje komentare.

Jana

pre 9 godina

Posto volim haljine, moj glas ide Ani. Generalno volim njene haljine koje nosi i imala je nekada seriju kada je nosila neke haljine koje mi lice kao na balon haljinu (donji deo) i celokupni izgled haljine mi se svidjao. Jednobojno i jednostavno. Ali bih sada mogla da se bacim na neko istrazivanje da pogledam sve odevne kombinacije jer ih je zaista bilo puno i to lepih. Kod muskaraca, sada i generalno mi se svidja kod Berdiha (sare ne bodu oci), Vavrinke, i ova japanska marka ima lepe modele, ali samo sto ja ne volim kragne, mada njima dvojici lepo stoji, ja bih to pokidala nakon 2 minuta, zajedno sa onim tiketicama koje grebu vrat :D Do sada zaista nikad nisam obracala nesto puno paznju na to ko nosi cije modele tj. koje firme niti ko se kako obukao. Mora se to ispraviti :D Cudi me da se niko od onih modnih ljudi nije zdao da napravi kolekcije dobro obucenih i lose obucenih tenisera na terenu :D ili ja stvarno nisam naisla na to?

iwi

pre 9 godina

Ne znam da li je ovo već neko napomenuo, ali nije mi jasno kako se do sada niko nije pobunio protiv drečeće žute boje. Meni, koji sam amater za teniskog amatera, smeta kada neko nosi odeću boje loptice. Jeste da mi vid nije baš najsjajniji i da su mi refleksi k'o u mrtvog konja, ali ne znam kako to ne smeta profi igračima kojima par stotinki za brzu reakciju mnogo znači. Žuta loptica na žutoj podlozi... neće baš da izađe na najbolje kada treba da se odluči u koju stranu da se krene.

jelena

pre 9 godina

Lacoste ima najlepsu haljinicu, mada mi nikad nije bilo jasno zasto se forsiraju haljinice kod zena kad mogu lepo da izgledaju i u sortsu.

bruno

pre 9 godina

Nije da je to nešto bitno, ali ono što je nosio Kirgios ili kako se već zove, bio je čisti cirkus. Teško da primijetim i kada igrač u toku meča promijeni boju dresa, a njegova kombinacija je bila toliko užasna da mi je cijelo vrijeme skretala pažnju. Osim ako to nije cilj, ometati protivnika.

novosađanin koji voli Starigrad

pre 9 godina

Za Mira iz Splita

Bio jedan Miro iz Splita davne, '86 ili '87 u julu mesecu na odmoru u Starigradu, kad i ja sa većim društvom. Nama je bilo neverovatno da neko iz Splita ide na Hvar na godišnji odmor! Malo smo se družili, uglavnom uveče na terasi hotela Helios. Osim što je bio jako zabavan, voleo je starogradsku pesmu "U novom Sadu, u Novom Sadu eeeej...", ali je on omesto eeeej pevao jeeee... Puno pozdrava Miru iz Splita i nadam se da si ti taj.

PeraZdrera

pre 9 godina

Nike kombinacije su odvratne na ovom AOu. Pogotovo ono sto Nadal nosi. Jedino sto je OK su haljine Busar i Sarapove.

Uniqlo najbolji. Nole i Kei su najelegantniji.

Miroslav

pre 9 godina

Redovno sam kupovao NIKE Patike do pre 5-6 godina i nije mi padalo na pamet da gledam neku drugu firmu.

Već tada je NIKE Poludeo sa svojim ŠARENILOM. Jednostavno nisam mogao da nađem patike koje nisu toliko DREČAVE. Svaki put kada gledam NIKE patike (one malo skuplje) kažem sebi da oni treba da promene Dizajnera ... Tuga ... sada sam uglavnom na Adidas patikama.

Par Letnjih plitkih kožnih modela patika (podsečaju na starke, samo su od kože) nisu drečave, ali su katastrofa TVRDE i Neudobne.

Vlado Banja Luka

pre 9 godina

Ovo je sokantan udarac za Nike i Adidas! U zavrsnici muskog turnira, medju zadnjih 6 preostalih igraca, oni nemaju nijednog predstavnika. Mislim da upravni odbori, pogotovo Najkija, juce i danas gutaju gorke knedle...

SM

pre 9 godina

nekako sam uvek fan Adidasa, po meni je najbolju kombinaciju izabrala Karolina Voznijacki, dok su i ostale Adidas devojke bile super (makar u tom modnom smislu, nažalost). Za federera je ovo bio baš promašaj, očekivah više od osobe koja je imala sve one fantastične majice tokom svih ovih godina, a i Nike ima generalno tu sklonost ka čudnim mešanjem bojs, nisam baš fan!

Petar JR

pre 9 godina

Pa mislim da je ovaj tekst trebao da napise Asok Murti :-) . Meni su ipak najupecatljiviji utisak bile zute carape koje su nosili par igraca

bokas

pre 9 godina

Lotto ima ubedljivo najbolje kombinacije, uvek je lotto oblacio svetskog broja jedan, malo su pali ali vracaju se u vrh i muskog i zenskog tenisa.

kalvin armani

pre 9 godina

Meni se svidja ova lotto oprema koju nosi Troicki i par igraca... izgleda kao sto treba da izgleda teniska oprema https://twitter.com/lottosportitaly

Nikolina

pre 9 godina

Nike je preterao sa tim papagajskim bojama. Nekada sam obozavala da nosim njihove najobicnije patike,recimo bele,pa je samo znak u nekoj normalnoj boji,a sada tako nesto ne mozes ni da nadjes. Sve vristi,pertle u jednoj,jezik u drugoj,djon u trecoj boji itd.

kad nema ideja, dobra je i boja

pre 9 godina

Adidas je za mene simbol sportske elegancije kad je tenis u pitanju. Ali ne vidim nista inovativno od njih otkako su se teniske haljinice vratile u modu (seca li se neko vecite kombinacije majice i suknjice kod zena?). Nike je postao simbol za cirkus. Sve im izgleda jeftino. Volim i ja da se prisetim 80-tih godina, ali su preterali. Mnogi muskarci (ako ne i svi) izgledaju sve samo ne seksi i atletski u fluorescentno zelenom i zutom. Stvarno, ne mogu da izdvojim niti jednog muskarca kome je ovo lepo stajalo.
Od zena Azarenka i Bouchard su nekako iznele ove boje. Zgodna mi je bila Radwanska. Ana standardno lepa, ali je opet u plavom, dokle? Sarapova stalno nosi pogresne krojeve za svoju gradju, ali oni su njen licni izbor i ukus. Sve u svemu, ove godine modna inspiracija je kineski buvljak.

ajeje brazorv

pre 9 godina

Sve je to samo delimično modni trend. Naime, još sedamdesetih i osamdesetih godina su rukometni golmani nosili žutu opremu da bi fokus igrača koji šutira bio na njima umesto na golu.
Takođe, Humel je u poznim osamdesetim opremio Dansku reprezentaciju opremom sa tankim dijagonalnim prugama koje su protivnicima igrale pred očima i stvarale utisak kompaktnije odbrane.
Naravno, sve ovo ne mora ništa da znači, ali kada su nijanse kvaliteta u pitanju, to može da se ispostavi kao nešto što je u jednom trenutku doprinelo da protivnik pogreši.

Delovi Najkijeve opreme su iste boje kao loptica, a drugi delovi su toliko drečavi da odvlače pažnju. U trenutku kada igrač u toj opremi udara lopticu, ona može da bude sakrivena u boji opreme, tako da protivnik nije u stanju da vidi kada je i gde upućena.

Verujem da će biti reči i na nekom višem nivou o ovom Najkijevom potezu i boji njihove opreme.

Inače, da, Agasi je zaista uneo revoluciju u oblačenju i celokupnom imidžu sa onim svojim fazonom. Izgledao je kao Nik Keršou sa onim repićima. Bilo je drugačije.

Zuba

pre 9 godina

Secam se kada se pojavio Agasi u onom teksas sorcu sa dugom kosom ispod kacketa. To je u ono vreme bilo vrlo smelo. A devojke ako me nevara secanje su igrale u polo majcama.

Sneža

pre 9 godina

Kamila Đorđi je, po mom mišljenju, bila najslađe obučena teniserka na ovogodišnjem AO: bilo da je imala haljinicu ili šorts i bluzicu.