Nova vest
Atletika

Subota, 21.04.2018.

18:48

Savić prepešačio Trku zadovoljstva: Sledeći put, hitna iza mene

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić prepešačio je Trku zadovoljstva od pet kolometara na 31. Beogradskom maratonu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Savić prepešačio Trku zadovoljstva: Sledeći put, hitna iza mene
Starsportphoto

Selektor je iskoristio priliku da pohvali organizaciju Beogradskog maratona, koja je kako kaže, svake godine sve bolja i izrazio nadu da će uskoro moći da parira i najvećim svetskim manifestacijama ovog tipa, poput njujorškog maratona.

"Sve čestitke organizatoru, ovo je velika i tradicionalna manifestacija, drago mi je što sam deo nje. Došao sam da podržim pre svega zato što je humanitarna i imamo divnu poruku – rak je izlečiv. Bio sam u sklopu Unika tima i zahvaljujem svima što je još jedan Beogradski maraton uspeo, mada još traje", rekao je Savić novinarima.

Upitan kada će istrčati Trku zadovoljstva, Savić je rekao "da za to treba da se sprema".

"Nadam se da će tada medicinska kola biti iza mene, za svaki slučaj. Najlakše je sedeti, ali treba da se posvetimo zdravlju, ovo je poruka. Ljudi treba da vode računa o sebi, ja nisam klasičan primer, ali želim to drugima", rekao je srpski selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

22 h

U fokusu

Vidi sve