Nova vest
Atletika

Subota, 12.08.2017.

22:04

Kladili se na Ivanu i uzeli novac

Iako Ivana Španović nije uspela da uzme odličje sa Svetskog prvenstvo u Londonu, jedan beogradska kladionica joj je priznala zlatnu medalju.

Izvor: SM

Autor: SM

Kladili se na Ivanu i uzeli novac
Getty images

Na zvaničnom saopštenju kladionice navodi se da su svi tiketi koji su se kladili na našu Ivanu isplaćeni:

"Nepravdu koja je naneta Ivani, mi ćemo da ispravimo. Ne možemo dodeliti zlato srpskoj atletičarki ali možemo da isplatimo SVE tikete na kojima ste se kladili da će postati svetska šampionka! Svi smo ostali zatečeni sudijskom odlukom sinoć a kompenzacija za to će biti priznavanje rezultata Ivane Španović Sve opklade da će Ivana Španović biti najbolja na Svetskom prvenstvu u Londonu su važeće! Brojni odigrani tiketa će biti isplaćeno iako IAAF i sudijska komisija nisu priznali najbolji skok. Ivana, sada još jače, da i u budućnosti imamo razloga da isplaćujemo tikete”, navodi se u saopštenju.

Najbolja srpska je bila četvrta u finalu skoka u dalj na svetskom šampionatu u Londonu, a njen poslednji skok je izazvao kontroverze.

Rezultat je pokazao da je u šestoj seriji imala rezultat 6,91 metar, iako je delovalo kao da je skočila dalje, ali je papir sa brojem na ledjima dotakao pesak.

Uložena je žalba na taj skok, ali je odbijena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve