Nova vest
Atletika

Subota, 12.08.2017.

20:00

Čavić: Ivana je doživela veću nepravdu od mene

Jedan od najboljih srpskih plivača Milorad Čavić rekao je da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od njega u Pekingu 2008. godine.

Izvor: SM

Autor: SM

Čavić: Ivana je doživela veću nepravdu od mene
Getty images

On je na društvenim mrežama prokometarisao Ivaninu situaciju i podsetio na čuvenu trku sa Majklom Felpsom kada je pokraden na Olimpijskim igrama.

“Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF”, napisao je Čavić na Tviteru.

Najbolja srpska je bila četvrta u finalu skoka u dalj na svetskom šampionatu u Londonu, a njen poslednji skok je izazvao kontroverze.

Rezultat je pokazao da je u šestoj seriji imala rezultat 6,91 metar, iako je delovalo kao da je skočila dalje, ali je papir sa brojem na ledjima dotakao pesak.

Uložena je žalba na taj skok, ali je odbijena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Trijumf Kenijaca na 57. Belom krosu

Kenijski atletičeri Albert Kipkorir Tonui u muškoj i Filis Čeboriot Kipkerio u ženskoj konkurenciji seniorski su pobednici 57. Belog krosa koji je održan u Parku prijateljstva na Ušću.

B92.Sport

17:48

2 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d