Nova vest
Atletika

Ponedeljak, 12.06.2017.

13:35

VIDEO: Kako je izgledao napad na Jelaču

Srpska atletičarka Tatjana Jelača objavila je na svom Fejsbuk profilu snimak napada koji je doživela sa suprugom na autoputu.

Izvor: B92

Autor:B92

VIDEO: Kako je izgledao napad na Jelaču
Foto: Printscreen

Njima su neimenovani 19-godišnji atletičar Partizana i njegov otac udarali automobil i odvaljivali retrovizore na naplatnoj rampi Vrčin, na povratku sa Prvenstva Srbije u atletici iz Kruševca u nedelju.

Jelača je za "Večernje novosti" rekla da su napadnuti zbog "nekog isecanja na autoputu", a na snimku nema audio zapisa koji bi koliko-toliko otkrio šta su vikali napadači dok su nasrtali na automobil.

U trenutku napada nije reagovao niko od službenika sa naplatne rampe, iako je Jelača rekla da je u blizini bila policija, njen suprug je pokušavao da pobegne napadačima tako što je krenuo u rikverc pa se vratio na rampu, ali nisu uspeli da im umaknu pa je napad trajao nekoliko minuta, dok se napadači nisu "ispucali".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

18 h

U fokusu

Vidi sve