Nova vest
Atletika

Subota, 10.06.2017.

15:30

Tatjana Mirković na stazi posle dve godine

Tatjana Mirković rekla je da se raduje što će posle dve godine odusustva predstojećeg vikenda nastupati na državnom prvenstvu u Kruševcu..

Izvor:

Autor:

Tatjana Mirković na stazi posle dve godine
Getty Images

"Drago mi je što ću posle dve godine ponovo nastupiti na državnom prvenstvu. Nadam se lepom vremenu i super druženju. Pozivam što više ljudi da svoj vikend provedu u Kruševcu na atletskom stadionu", rekla je Mirković.

Mirković je posle porođaja imala zdravstvenih problema i bila primorana da se na neko vreme skloni sa atletske staze. Kako kaže, sada je spremna da se ponovo pojavi na zaletištu, i vrati njenoj disciplini, bacanju koplja.

Bacanje koplja u ženskoj konkurenciji na programu je u subotu od 18.20.

U muškoj konkurenciji učestvovaće Samac koji kaže daje u potpunsoti spreman za prvenstvo države.

"Prvo takmičenje ove sezone imao sam u Zenici pre dva dana kada sam bacio najdalje 76,77 metara i morao da odustanem od daljeg bacanja zbog malog problema sa kolenom. Uprkos tome, odradio sam dobre pripreme i spreman sam za Prvenstvo države, kao i za predstojeća takmičenja. Očekivanja su velika i nadam se da mi povreda neće oduzeti dobar rezultat za koji sam spreman", rekao je Samac.

Takmičenje u bacanju koplja u muškoj konkurenciji na programu je u nedelju od 18.05.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve