Nova vest
Atletika

Subota, 22.04.2017.

15:39

Mali o maratonu: Ništa lepše za prolećni Beograd

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istrčao je svoj prvi polumaraton, ali je rekao da mu je važnije od toga što je Beograd imao jedan veliki dogadjaj.

Izvor:

Autor:

Mali o maratonu: Ništa lepše za prolećni Beograd
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ SEKRETARIJAR ZA INFORMISANJE

"Istrčao sam trku za dva sata i četiri minuta, ali to nije toliko važno. Ovo mi je prvi polumaraton. Nikada ga nisam trčao, ali sam dao sebi cilj. To je draž ovakvih trka. Ali, za mene je važnija slika koju smo poslali sa maratona – trčali su i stari i mladi i bilo je sjajno", rekao je Mali novinarima posle trke.

Gradonačelniku je društvo pravio Stefano Baldini, penzionisani italijanski maratonac, koji je pobedio na Olimpijskim igrama u Atini.

"Baldini je bio dobar vodič, davao mi je odlične savete, kada da usporim, kada da ubrzam, ali on nije bio jedini. Ukupno osam atletskih legendi, prvi put u istoriji atletike, bili su u Beogradu i promovisali sport i zdravlje. Ništa lepše niste mogli da dobijete na proleće u Beogradu", rekao je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve